web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Ancient European Mysteries

De Oostenrijkse documentaireserie “Ancient European Mysteries” gaat op zoek naar sporen van buitenaardse bezoekers in het Alpengebied. In paleo-SETI-onderzoek leidden Centraal-Europa en de Alpen een nogal schimmig bestaan. Deze regio van de wereld herbergt echter een onmetelijke schat aan relikwieën die interessante aanwijzingen geven voor Paleo-SETI-hypothesen.

Regisseur: Dr. Johanna Pötsch
Acteurs: Erich von Däniken, Reinhard Habeck, Mario Rank
Genre: Documentaire
Taal: Engels

Aflevering 1 – Celestial Messages

Sinds ongeveer 2000 jaar zijn er meldingen van wonderbaarlijke hemelverschijnselen. Velen van hen zijn zeer nauwkeurig door de Kerk gedocumenteerd als verschijningen van de Heilige Maria of zelfs God Zelf. Als men dit fenomeen nader onderzoekt, rijst de vraag: specificeert dit fenomeen misschien alleen iets in religieuze zin, dat eigenlijk een heel andere betekenis heeft?

Aflevering 2 – Geheimen van de Oostenrijkse langwerpige schedels

Steeds weer worden er oude, mysterieuze graven geopend in het Alpengebied. Er worden vaak vreemde, sterk vergrote schedels aangetroffen. In veel culturen werden de schedels van kinderen kunstmatig vervormd. Wat waren de modellen hiervoor? Sommige van de enorme schedels vertonen echter geen sporen van kunstmatige vervorming. Zou dit kunnen wijzen op bezoekers uit een andere wereld?

Aflevering 3 – Astronauti in Valcamonica

In Valcamonica is het grootste prehistorische archief in het oude Europa gecreëerd met ongeveer 350.000 rotsschilderingen. Sommige van deze rotsschilderingen tonen nieuwsgierige wezens met helmen of stralenkransen. Deze worden door de lokale bevolking “Astronauti” genoemd. Welke geheimen verbergen de rotsschilderingen en wat wilde de oude Camuni ons vertellen met deze fascinerende foto’s?

Aflevering 4 – Mysteries of the Vinca

Meer dan 6000 jaar geleden verspreidde zich een mysterieuze cultuur langs de rivier de Donau. De figuren van de Vinca-cultuur tonen vreemde wezens met grote ogen en vreemde kleding. Wat was de motivatie van de kunstenaars om dergelijke mysterieuze wezens af te beelden? Verwijzen deze cijfers naar een bezoek van buitenaardse wezens in het verleden?

Lees ook:   Afkomst RH negatieve bloedgroepen

Gerelateerde artikelen

Back to top button