web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterie

Werd er contact opgenomen met Nikola Tesla door buitenaardse wezens?

De zoektocht naar verloren papieren van Nikola Tesla – Werd er contact opgenomen met Nikola Tesla door buitenaardse wezens?

In 1976 werden vier onopvallende dozen met papieren geveild op de landgoedverkoop van Michael P. Bornes, een boekhandelaar in Manhattan. Deze veiling vond plaats in Newark, NJ, en de dozen werden samen met hun inhoud door Dale Alfrey gekocht voor vijfentwintig dollar.

Alfrey had geen idee wat er in de dozen zat toen hij ze kocht. Toen hij ze later doornam, was hij verrast dat de dozen wat verloren wetenschap bevatten, evenals schokkende nieuwe details over Nikola Tesla’s leven, zoals door hemzelf geschreven in lang vergeten aantekeningen. Deze explosieve dagboeken onthullen dat Tesla de eerste man was die communicatie ontving van levensvormen die niet van deze planeet waren!

Nikola Tesla (10 juli 1856 – 7 januari 1943), geboren als etnische Serviër in het dorp Smiljan in het Oostenrijkse keizerrijk (het huidige Kroatië), was van geboorte een onderdaan van het Oostenrijkse keizerrijk en werd later Amerikaans staatsburger. Hij was een uitvinder en ook een van de belangrijkste bijdragers aan de geboorte van commerciële elektriciteit, en is vooral bekend om zijn vele revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van elektromagnetisme in de late 19e en vroege 20e eeuw.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥