web analytics

De donkere kant van Antarctica 2

-5 uur geleden in première gegaan

The Dark Side of Antarctica 2 Dit ging niet alleen over Byrd. Er zijn verschillende andere meldingen van piloten die platte schijfvormige UFO’s zagen die hen achtervolgden, ook al werd er niet op hen geschoten. Deze piloten rapporteerden ook hoe hun vliegtuigen werden gevolgd door lichtbollen.

Maar hoewel deze UFO’s, die de piloten “foo fighters” noemden, ze niet aanvielen, was het op de een of andere manier in staat om de bombardementen van het vliegtuig van de piloten uit te schakelen. Volgens de Verenigde Staten is dit allemaal niet gebeurd. Slechts één vliegtuig stortte neer, waarbij 3 piloten omkwamen. Als dit waar was, was dat dan de reden waarom de expeditie werd afgelast? En laten we zeggen dat het niet waar was.

Wie zat er achter die UFO’s? Zouden het de Duitsers kunnen zijn of waren die buitenaardsen? Er leek meer te zijn op Antarctica, hoe je het ook bekijkt. Over buitenaardse wezens gesproken, hoe meer Antarctica wordt onderzocht, hoe meer de mysteries die opduiken. Een voorbeeld is de enorme elektromagnetische anomalie die in 2006 werd gedetecteerd door NASA-satellieten. Ook deze anomalie lag niet aan de oppervlakte.

Het was diep begraven onder 151 mijl ijs. Wat een mooie manier om onderzoekers in verwarring te brengen. Meer dan tien jaar later zitten ze nog steeds met vragen. Maar toen we ons wendden tot een oude boekrol van millennia geleden, het Boek van Henoch, leken enkele interessante passages hierover iets te zeggen.

Henoch was de man die naar verluidt aan de dood was ontsnapt. Hij was de betovergrootvader van Noach.

Lees ook:   Stoute aliens

Hij schreef over hoe hij werd meegenomen naar de plaats waar de verdorven engelen die God ongehoorzaam waren en naar de aarde kwamen, gevangen werden gezet. In zijn boek had hij gesproken over de 200 gevallen engelen die onder de mensen hadden geleefd, mannen geavanceerde technologieën leren voor hun tijd en slapen met de vrouwen en de Nephilim verwekken, waardoor mannen genetisch worden gewijzigd en de mensheid op een dwaalspoor wordt gebracht.

Hoewel dit opwindende gedachten zijn, is hier echt geen solide bewijs van, maar we kunnen doorgaan met graven. Een reis van 151 mijl moet beginnen met een vraag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button