...

28 oktober 2021

 

7 Bijbelse artefacten die waarschijnlijk nooit zullen worden gevonden

De wereld van de Bijbel blijft wetenschappers en het grote publiek fascineren. Talrijke opgravingen in Israël, Palestina, Jordanië, Egypte en andere landen in het Midden-Oosten zijn bedoeld om onderzoekers te helpen de verhalen in het boek beter te begrijpen. Archeologen beschouwen sommige delen van de Bijbel als een los historisch record, maar er is geen manier om te verifiëren (zonder echte artefacten te vinden) wat waar is en wat fictie is. Hoewel er veel ongelooflijke bijbelse artefacten, zoals de Dode-Zeerollen, zijn ontdekt, zullen sommige van dergelijke artefacten waarschijnlijk nooit worden gevonden. Hier is een blik op de bijbelse artefacten die waarschijnlijk nooit zullen verschijnen.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Een minimensenmeisje

Gerelateerde berichten