web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

7 Bijbelse artefacten die waarschijnlijk nooit zullen worden gevonden

De wereld van de Bijbel blijft wetenschappers en het grote publiek fascineren. Talrijke opgravingen in Israël, Palestina, Jordanië, Egypte en andere landen in het Midden-Oosten zijn bedoeld om onderzoekers te helpen de verhalen in het boek beter te begrijpen. Archeologen beschouwen sommige delen van de Bijbel als een los historisch record, maar er is geen manier om te verifiëren (zonder echte artefacten te vinden) wat waar is en wat fictie is. Hoewel er veel ongelooflijke bijbelse artefacten, zoals de Dode-Zeerollen, zijn ontdekt, zullen sommige van dergelijke artefacten waarschijnlijk nooit worden gevonden. Hier is een blik op de bijbelse artefacten die waarschijnlijk nooit zullen verschijnen.

Lees ook:   Anunnaki en ufo's
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien