web analytics
11:11 Dubbele getallen

Edgar Cayce over Atlantis en de Annunaki

Of Atlantis werkelijk bestond of een zuivere mythe is, is een vraag voor velen – voor anderen is het, zeker gezien Cayce’s beweringen, de waarheid en het feit dat Cayce eerder correct lijkt te zijn, om nog maar  te zwijgen van wat waar  is gebleken mbt zijn wonderbaarlijke genezende krachten, bevestigd alleen maar dat Atlantis heel echt was.

Ancient Atlantis Map

(Noordpool?)

Cayce beweert dat Atlantis zich gedurende vele generaties had ontwikkeld zonder incidenten van natuur, oorlog of hervestigingen. Mede hierdoor ontwikkelden zij zich ongehinderd tot een zeer geavanceerde samenleving, met technologieën waarvan sommigen zeggen dat we ze nu pas opnieuw ontdekken.

In het tijdschrift “Atlantische technologie: hoe geavanceerd? Wat laat het bewijs echt zien?” door Frank Joseph, is het argument dat Cayce’s beweringen niet zo ongelooflijk zijn als ze misschien klinken.

Cayce vertelde hoe de Atlantiërs een “dodelijke energiestraal” hadden ontwikkeld die uit het binnenste van de aarde zelf kwam – toen ze werden omgezet in een bron van levensvoorzieningen – maar ook die verwoestingen kon zenden naar delen van de planeet!” (HAARP? CERN?)

Cayce beweerde ook dat deze “dodelijke energiestraal” binnen vijfentwintig jaar opnieuw ontdekt zou worden (het was 1933 toen Cayce deze verklaringen aflegde) – velen geloven dat Cayce verwees naar wat we nu kennen als lasers.(HAARP? CERN?)

Cayce ging verder met te stellen dat de Atlantiërs “bekwaam waren in het toepassen van de elektrische krachten en invloeden” en dat ze “elektrisch aangedreven apparaten” gebruikten die metaal en steen konden snijden.

Overigens, in 1938 vijf jaar na de verklaringen van Cayce, kwam de Duitse archeoloog Wilhelm Koenig tijdens het vastleggen van voorwerpen in het Iraakse Staatsmuseum tegen, wat bekend zou worden als de “Bagdad-batterij”.

2000 year old batter: The Baghdad Battery - WTF fun facts

Koenig zag een verzameling van 2000 jaar oude kleikruiken, waarvan hij dacht dat het op cellen voor droge cellen leek. Hij merkte op dat de potten elk een koperen cilinder hadden die op de bodem van de pot werd afgedekt door een koperschijf en vervolgens werd afgedicht met asfalt en vroeg zich af of dit inderdaad niet een soort oude batterij was die elektriciteit zou leveren.

Op basis van de theorie van Koenig produceerde een technicus van het General Electric High Voltage Laboratory in Pittsfield, Massachusetts exacte replica’s van de potten en testte vervolgens de theorie door een ijzeren staaf in de cilinder te steken en de pot met citroenzuur te vullen. Hierdoor ontstond 2,75 volt elektriciteit, wat aantoont dat het gebruik van elektriciteit in de oudheid had kunnen worden bereikt en dat de “Bagdad-batterijen” precies dat konden zijn.

Ook van belang is hier dat soortgelijke componenten van koper en de aanwezigheid van zuren in de lange tunnels die diep in de grote piramides van Gizeh uitkomen (een van de plaatsen waar de mensen van Atlantis naartoe zouden zijn gevlucht) velen hebben doen geloven dat de piramides  in feite een oude krachtcentrale van allerlei aard waren- vooral als je denkt dat de nabijgelegen rivier de Nijl de ruime watervoorraad zou zijn die nodig zou zijn. Werden ze op deze locatie gebouwd met dat in gedachten?

 

Lees ook:   Antieke anatomie

In feite zei Cayce heel duidelijk dat het niet alleen simpele elektronische apparaten waren die de Atlantiërs gebruikten, maar dat ze echt kracht en energie konden gebruiken.

Volgens Cayce, “maakten ze gebruik van geluidsgolven – de manier waarop licht werd gebruikt als een middel voor communicatie” en ze hadden en gebruikten “liften van verbindingsbuizen die werden gebruikt door perslucht en stoom.”

De samenleving zelf was zeer geavanceerd, zowel technologisch als cultureel en had een volledig begrip van wetenschap en kunst.

Cayce beweerde dat de basis van de Atlantische samenleving ”het begrip van kristallen”, macht was, en hoe de energie die hieruit werd aangewend, (denk aan de kristallen schedels) gekanaliseerd kon worden door de “krachten van de natuur” om menselijke behoeften te dienen. Tegenwoordig ontdekken we in moderne tijden niet alleen de genezende en energetische voordelen van verschillende kristallen, maar ook de mogelijkheid om gegevens op te slaan. Missen we verloren technologie in?

Ancient Crystal Skull "Compassion" Out of Africa – by way of California – emerges another ancient skull, “Compassion”, with a detachable jaw.

The Crystal Skull of Lubaantun Also known as the “skull of doom”, it was discovered in 1924 during an excavation of the ancient Mayan city of Lubaantun in Belize.

 

Misschien was de meest betwiste claim, meer nog dan het gebruik van elektriciteit, dat de Atlantiërs door verschillende machines het vermogen hadden om te vliegen.
(Ufo’s kennis van buitenaardsen)

Een van deze, met name, stelde Cayce, was luchtschepen gemaakt van “olifantenhuiden” die werden “gemaakt in containers voor  gassen” en dat deze luchtschepen “niet alleen door die lucht konden passeren, of die zwaarder was, maar door die van water”. . “Overigens vermeldde Plato dat olifanten duizenden jaren eerder in overvloed aanwezig waren op Atlantis in zijn geschriften.

Elephant

Hoewel de meesten Cayce niet zouden geloven op zijn woord hierover, zijn er overtuigende aanwijzingen dat de Ouden wel  de lucht bereikten, met zelfs enkele reguliere onderzoekers en historici die het opmerken is het echt mogelijk dat bijvoorbeeld de Peruviaanse ballonvaarders inderdaad de Nazca-lijnen hebbengemaakt via de lucht 2000 jaar geleden.

Nazca Lines, Peru.

Top 10 Mysterious World Landmarks - The Nazca Lines The Nazca lines are a series of designs and pictographs carved into the ground in the Nazca Desert, a dry plateau located in Peru. Read more: https://www.toptenz.net/top-10-mysterious-world-landmarks.php#ixzz2U2utmaFa

Nazca Lines---Nazca Desert---in southern Peru--- a series of ancient geoglyphs depicting spiders, monkeys and more ranging from the simple to the complex and thought to be from the Nazca culture--400-650 AD. World Heritage Site.

Er zijn meldingen van vluchten in oude Griekse geschriften die teruggaan tot de vijfde eeuw voor Christus – een soort lederen “vlieger” kon een jong kind door de lucht vervoeren, en dat deze in feite door Griekse legers werden gebruikt in wat we vandaag zouden noemen, vanuit de lucht verkenning.

De oude Hindoestaanse teksten spreken openlijk en in technisch detail over Vimanas – vliegende machines van hun tijd.

Picture of a vimana (UFO) in ancient Egypt ?!!

Vimana's were described in ancient Indian texts as flying machines w diagrams and everything..

Vimanas - Ancient Flying Machines

 

Een andere ontdekking die een beetje geloofwaardigheid verleent aan Cayce’s visie op Atlantis en in het bijzonder hun vermogen om te ‘vliegen’ werd gemaakt in 1898 in de Upper Nile Valley in een Egyptisch graf nabij Saqqara. Het werd als een vogel bestempeld tot Dr. Khalil Massiha in 1969 opmerkte dat de “vogel” op een modern vliegtuig leek – de “vleugels” waren recht en de achterkant leek een staartvin te hebben. Hoewel het bekend staat als “De Saqqara-vogel”, geloven velen dat het object waaruit het model in de oudheid is gemaakt, echt heeft gevlogen, mensen vervoert.

 

Flying Bird Toy that may have been a glider-it looks suspiciously like a modern air-plane or glider-which suggests it may have meant for real flight! (A mere bird figurine would surely have had more realistic wings!)

De Saqqara-vogel – is dit in feite een oud vliegtuig?

Let op de “staartvin” aan de achterkant.

Pájaro de Saqqara - Wikipedia, la enciclopedia libre

Overigens werd de “Saqqara-vogel” gedateerd rond het begin van de faraonische periode, dus suggererend dat als het inderdaad een “vliegende machine” vertegenwoordigt, deze technologie aanwezig was vanaf het begin van de oude Egyptische beschaving. Is het daar gebracht door de Atlantiërs? (Waren Atlantiërs Astronauten?)

Lees ook:   Reïncarnatie: feiten en bewijzen

Het houten model van een werkende zweefvliegtuig in het Cairo Museum suggereert dat de oude Egyptenaren op zijn minst de principes van vlucht en aerodynamica begrepen. Dus wat gebeurde er toen de ramp uiteindelijk Atlantis trof? Hoe ging het allemaal zo vreselijk fout?

Cayce verklaarde dat voor al hun intelligentie de Atlantiërs een genotzuchtige mensen werden in hun materiële rijkdom, en blind waren voor hun voortdurende mijnbouw voor materialen en het effect op een al onstabiele plaat in de Atlantische regio. Dit leek de gedwongen natuur om het evenwicht enigszins te herstellen en uiteindelijk hun ondergang veroorzaakt – overigens klinkt dit griezelig vertrouwd met aspecten van ons moderne leven, toch?
-Hij zei bv dat de Atalantiërs een enorme bergkristal hadden, die opgeladen werd met energie oid en dat deze uiteindelijk geleid heeft tot de ondergang van Atlantis, deze Bergkristal zou op de bodem van de zee liggen, de Bermuda driehoek schijnt de plaats te zijn waar deze bergkristal zich zou bevinden en daardoor, zouden schepen en vliegtuigen verdwijnen.
Wat zij precies deden met deze bergkristal is niet duidelijk, wel dat men een bergkristal kan opladen met een soort geheugen.
Een soort usb stick.-

Hij verklaarde dat de plaatactiviteit in wezen het massieve eiland verzwolg, en zijn burgers naar hun dood op de bodem van de Atlantische Oceaan sleepte.
-In het verhaal van ENKI was deze dood een vooropgezet plan door de buitenaardsen omdat zij de mens die zij geschapen hadden hen niet aanstond.
Misschien was Atlantis het hof van Eden en dus het paradijs.
En waren Atlantiërs de eerste moderne mensen, geschapen naar het beeld van de God(en).
Dankzij hun DNA technieken konden zij dit bewerkstelligen.Maar de eerste mensheid moest vernietigd worden.
Hierna kwamen er nieuwe mensen op aarde die meer voldeden aan het beeld dat zij voor ogen hadden. Misschien is een RH Negatieve bloedgroepeling (Of van de O groepering, die schijnbaar het meest zuivere -puur- in rechte lijn- schijnt te zijn van alle rh negatieve bloedgroepen)  een nazaat van Atlantiërs (De eerste moderne mens gemaakt door de buitenaardsen) die ontkwamen aan de zogeheten zondvloed die over de aarde, of alleen Atlantis kwam?-

Volgens Cayce vluchtten de zeer weinige groepen Atlantiërs die aan de ramp ontsnapten op verschillende routes over de hele wereld, met de meeste vluchtelingen die in Egypte aankwamen, met zich meedragend alles wat ze konden redden en behouden van hun glorieuze en geavanceerde bestaan ​​(sommigen beweerden dat sommigen zelfs zover gingen als tot Zuid-Amerika – hoewel opnieuw, voor die tijden en hun vermeende locatie dit op zich interessant is).

 

De geredde kennis van Atlantis zou in een totaal van drie Halls of Records bewaard zijn gebleven – men beweerde dat één onder water lag in het Bimini-gebied, de andere zou zich in het Yucatan-gebied bevinden, mogelijk in de buurt van de oude Maya-stad Piedras Negras in Guatemala. De belangrijkste Eregalerij, echter, beweerde Cayce, was onder de poot van de grote Sfinx  te vinden- en hield de kennis en geschiedenis van de wereld vanaf het allereerste begin in zich (Genesis dus), inclusief de volledige archieven van de mensen van Atlantis.

Lees ook:   Oude Egyptische geneeskunde

 

De Sfinx – is er een geheime kamer met een ‘Hall of Records’ onder zijn poot?

Sfinx van Gizeh - Wikipedia

 

De Grote Piramide van Khufu – is er een reeks tunnels van hier die naar de Hall of Records leidt?

Pharaoh Khufu's Pyramid, Giza, Egypt

 

Seismologische studies in 1997 door Joe Jahoda en Dr. Joseph Schor hebben sindsdien onthuld dat er een lege ruimte onder de poot lijkt te zijn zoals Cayce had aangegeven – en dat deze ruimte “perfect” is in zijn ontwerp, 90 graden hoeken en rechthoekige proporties . Dit zou suggereren dat het geen “natuurlijke” ruimte is, maar door de mens gemaakt. Cayce, zou hier geen kennis van hebben gehad toen hij zijn beweringen deed.

In de vroege jaren 2000 beweerden twee Franse archeologen dat ze verborgen kamers en ingangen hadden blootgelegd in de Grote Piramide van Khufu. Ze theoretiseerden dat deze ingangen naar de kamers kunnen leiden naar tunnels en uiteindelijk naar de Hall of Records.

Toestemming om op te graven en te onderzoeken onder de poot of in de “ontdekte” tunnels is echter bij talloze gelegenheden niet toegestaan, waardoor velen nog vele vragen hebben, wat bevind precies onder de poot en is het de grote Hall Of Records waar Cayce in 1933 over vertelde?

Meer recentelijk is gesuggereerd dat de Sfinx veel ouder is dan de meeste historici beweren te zijn, met de datering die past bij de tijd dat Atlantis zou zijn gevallen.
Egyptenaren oftewel de farao’s waren dus in feite de gevluchte en overlevende oud Atlantiërs.

De Amerikaanse geoloog Robert Schlock onderzocht de watercorrosie op en rond de sfinx. Zijn ontdekking suggereerde dat de kalksteen gecorrodeerd was gedurende een periode van honderden, misschien duizenden jaren regenval die tegen de rots sloeg. Dit deel van Egypte had echter al meer dan 10.000 jaar geen langdurige regenval meegemaakt, waardoor hij geloofde dat de Sfinx minstens 12.500 jaar oud is, zo niet ouder.

Meer recente studies suggereren dat de Sfinx meer dan 12.000 jaar oud is.

Kunnen de Atlantiërs de Sfinx bouwen met hun resterende technologie? Legt dat uit hoe  de Grote Piramides werden gebouwd? Zelfs vandaag met de computertechnologie en zware machines die we bezitten, kunnen we niet nauwkeurig en met absolute zekerheid uitleggen of demonstreren hoe ze werden gebouwd. Ironisch genoeg zou een van de verslagen die  deel uitmaken van de Sfinx de ‘kunst van het bouwen met piramiden’ verklaren.

Kunnen de Atlantiërs de ‘oude Egyptische beschaving’, een van de grootste beschavingen in onze geschiedenis, ‘op gang hebben gebracht’?

En hoe zit het met de Atlantiërs zelf? Waar kwamen ze vandaan en hoe precies zijn ze zo geavanceerd geworden?
(lees categorie rh negatieven)

Is het mogelijk dat zij zelfs de laatste overblijfselen van de Anunnaki waren?? En als dat waar is, wat zegt dat dan over ons vandaag en waar we uiteindelijk vandaan kwamen?

Van buiten de aarde, althans de moderne mensheid.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button