web analytics
...
Edgar-CayceEgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Worden de Halls of Records ontdekt?

I, THOTH, the Atlantean, master of mysteries keeper of records, mighty king, magician, living from generation to generation, being about to pass into the halls of Amenti, set down for the ...

Worden de Hall of Records ontdekt?

Edgar Cayce:

Volgens de lezingen werd het volk van Atlantis zich bewust van het feit dat hun beschaving op het punt stond vernietigd te worden. (Water – overstroming – Noach)
Als gevolg hiervan verborgen ze de identieke records van de Atlantische beschaving in Bimini, in Egypte en in Yucatan. Talrijke lezingen stellen dat deze Hall of Records zal worden ontdekt.

– Geef gedetailleerd aan wat er zich in de verzegelde kamer bevind.

-Een verslag van Atlantis, vanaf het begin van die perioden waarin de Geest vorm kreeg, en de ontwikkelingen van de volkeren gedurende hun verblijf, met het verslag van de eerste vernietiging en de veranderingen die plaatsvonden in het land…

Palaces, labyrinths, halls and much more lie under the Giza Plateau. Herodotus first wrote about the structures and aerial scanning reveals vast underground constructions yet the Egyptian government adamantly denies their existence,

-Deze positie ligt, terwijl de zon op komt uit de wateren, als dan de lijn van de schaduw (of het licht) valt tussen de poten van de Sfinx, die later werd ingesteld als de schildwacht of bewaker, en die niet vanuit de verbindende kamers kan worden binnengegaan via de poot van de Sfinx (rechterpoot) tot de TIJD is vervuld, wanneer de veranderingen actief moeten worden,  in deze sfeer en tijd van menselijke ervaring.

-Tussen, dan, de Sfinx en de rivier. “- Edgar Cayce  378-16

– In welke piramide of tempel zijn de verslagen vermeld in de lezingen die door dit kanaal(Cayce) over Atlantis zijn gegeven, in april 1932?

– Zoals aangegeven, die tempel werd vernietigd op het moment dat de laatste vernietiging plaatsvond  in Atlantis.

-Maar als de tijd nadert, wanneer veranderingen zullen plaatsvinden, kan de opening zijn op één van die drie plaatsen waarover de verslagen vertelden, voor alleen degenen die de ingewijden zijn van de kennis van de Ene God: (ENKI?)

Lees ook:   Zo oud en zo mooi!

-De tempel van Iltar zal dan weer omhoog komen. Ook zal er de opening zijn van de tempel van de hall of records in Egypte, en de verslagen(gegevens) die in het hart (midden)van het Atlantische land werden bewaard, kunnen daar ook worden gevonden – die bewaard zijn gebleven, voor degenen die tot die groep behoren.

De RECORDS zijn EEN. – Edgar Cayce  5750-1

Sphinx

Gerelateerde artikelen

Back to top button