web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Waarom dompelen buitenaardse wezens ontvoerde mensen onder in onbegrijpelijke vloeistoffen of gels?

47c61e8c1012fbb1a4e1024453998f76 AnGel-WinGs.nlHeel vaak zeggen mensen die door buitenaardse wezens zijn ontvoerd dat ze worden uitgekleed en in containers met een groenachtige vloeistof worden geplaatst, vaak stroperig als een gel. Ze konden deze vloeistof echter zonder problemen inademen. Waarom doen de aliens dit? Voeren ze zo  experimenten uit? Als het gaat om ontvoeringsincidenten – zo worden ontvoeringsincidenten door buitenaardse wezens gewoonlijk genoemd – worden vaak dezelfde iconische elementen aangetroffen.

Ten eerste is dit de “ontbrekende” tijd, meestal een periode van enkele uren, waarop iemand zich niet meer kan herinneren wat hij aan het doen was en waar hij zich op dat moment bevond. Vaak beginnen herinneringen bij hem terug te komen tijdens de slaap of tijdens sessies van regressieve hypnose, maar zelfs dan is het uiterst zeldzaam dat de ontvoerde terugkeert naar zijn volledige geheugen.

Ten tweede is dit een beschrijving van de buitenaardse ontvoerders: in de overgrote meerderheid van de gevallen zijn dit korte en groothoofdige mensachtigen met grote zwarte amandelvormige ogen, de zogenaamde “Grijzen”.

Ten derde: medische experimenten en allereerst verschillende tests: bloedmonsters, eicellen, sperma, huid, soms hersenvocht. Waarom de aliens het nodig hebben, is niet echt duidelijk, maar er wordt vaak uitgelegd dat het nodig is om hybride kinderen te creëren.

Ten vierde krijgen de ontvoerden vaak telepathisch verschillende apocalyptische beelden te zien van wat er met de aarde en de mensheid zal gebeuren als mensen niet stoppen met vechten, steeds dodelijkere wapens maken, het milieu vervuilen, enzovoort.

Veel ontvoerden zagen beelden van een grootschalige nucleaire oorlog, het begin van een nieuwe ijstijd en zelfs beelden van het volledig uitsterven van het menselijk ras. En er is nog een moment dat in veel verhalen over ontvoeringen wordt aangetroffen en waar de ufologen om de een of andere reden zelden aandacht aan besteden: dit is wanneer de ontvoerde in transparante tanks met een onbegrijpelijke vloeistof wordt geplaatst . Soms is het een groene vloeistof, soms is het transparant, maar zo dik als gel.

Bij één gelegenheid herinnerde een ontvoerde persoon zich naakt wakker te worden in een trechtervormig zwembad gevuld met een groenachtig zwarte gelachtige vloeistof. Het zwembad was ongeveer 18 meter breed rond de omtrek. En het was behoorlijk diep. Het was gemaakt van een soort glanzend metaal. Door de gel waren de wanden van het zwembad erg glad en daardoor kon hij niet uit het zwembad komen. En toen realiseerde hij zich ineens iets vreemder: er waren minstens 15 meer naakte mensen naast hem in het zwembad.   “Ze schreeuwden allemaal en raakten in paniek. Dat maakte me bang. Ik wist niet waar ze over schreeuwden.

Ik dacht dat ze iets wisten dat ik niet wist, dus ik werd bang. Sommigen zaten onder de  gel. De meesten probeerden te ontsnappen, maar dat mislukte.

‘ Hier is een tweede voorbeeld:  “Ik bevond me in een doorzichtige glazen cilinder die volledig gevuld was met een soort warme vloeistof, dikker dan water en meer vloeistof dan olie. Tot mijn verbazing kon ik deze warme vloeistof zonder enig ongemak inademen.  Ik kon ook zonder problemen mijn ogen openen. De oplossing was helder, groenachtig van kleur en de houder was licht verlicht. Ik herinner me dat ik volledig ondergedompeld was in deze oplossing, ik begon me langzaam te realiseren dat ik een paar minuten of een paar uur geleden uit mijn slaapkamer was ontvoerd. Toen maakte ik een verbinding tussen de slaapkamer waar ik eerder was en de plek waar ik nu was, en ik werd gegrepen door echte angst.  Ik herinner me dat ik wanhopig probeerde uit de container te komen, maar ik kon geen spier bewegen, behalve mijn oogleden.

Uiteindelijk, en onmiddellijk door pure wilskracht, was ik in staat om de beweging van mijn ledematen terug te krijgen. Ik sprong sneller dan een veer uit de glazen container.  Het is duidelijk dat wat ik onder water inademde heel anders was dan lucht, omdat ik de dringende behoefte voelde om een ​​grote slok lucht te nemen zodra ik uit de container sprong. Ik was naakt en deze vloeistof / oplossing druppelde van me af, wat zoiets als een slijmerige gel was. De plaats was donker, erg stomend, met een vreemde, onaangename geur. ” Ufoloog Helmut Lammer sprak over de zaak van een vrouw genaamd Lisa die werd ontvoerd en naar een militaire ondergrondse faciliteit werd gebracht, waar ze naakte mensen in schepen zag drijven.  Lisa beweert dat sommige mensen (geen buitenaardse wezens!) Haar in een poel duwden gevuld met goudgele borrelende vloeistof terwijl andere mensen naar haar keken. Lisa heeft ook traumatische herinneringen aan haar ontvoerders die haar en andere slachtoffers probeerden te dwingen deze vloeistof in te ademen. c29c4f734f0fdb67f025c979af557569 AnGel-WinGs.nl

In twee van de bovengenoemde gevallen werd de ontvoerde gedwongen om net als Lisa vloeistof in te ademen. De transcripties van deze twee ontvoerden tijdens regressieve hypnose laten zien dat vloeistofademhaling voor hen een even traumatische herinnering was. Beide ontvoerden waren volledig ondergedompeld in vloeistof en beiden meldden dat ze vloeistof konden inademen. Wijlen ufoloog Stanton Friedman heeft op dit punt een waardevolle opmerking gemaakt:  “ De mate van versnelling die een persoon kan weerstaan, hangt van veel factoren af; de drie belangrijkste zijn afhankelijk van de duur van de versnelling (hoe groter de kracht, hoe korter de tijd die hij kan weerstaan), de richting van de kracht in relatie tot de lichaam, en de omgeving van het lichaam is ook belangrijk (een persoon ondergedompeld in een vloeistof kan meer versnelling weerstaan ​​dan iemand die dat niet is) “.

Dus het blijkt dat de buitenaardse wezens de ontvoerde in tanks met een speciale vloeistof hebben gestopt, gewoon om hen te beschermen tegen de traumatische gevolgen van de ultrasnelle beweging van de UFO? Maar hoe zit het met het verhaal van een vrouw die in een ondergrondse basis in een vloeistof werd opgesloten? Hoewel het mogelijk is dat het haar leek dat ze naar de basis was gebracht, of dat haar werd verteld, maar in feite was ze ook aan boord van het buitenaardse schip.

Источник: Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥