...
RH Negatief - Anunnaki - Geloof

Rhesus negatieve bloedgroepen en karakter eigenschappen

Rh Negatieve kenmerken Rh Negative Dating Rh Negatieve gezondheid Rh negatieve persoonlijkheid

Wat zijn de persoonlijkheidskenmerken die Rh (D) -negatieve individuen delen?

Telkens wanneer ik het onderwerp bloedgroepen en persoonlijkheidskenmerken ter sprake breng, hebben mensen de neiging onmiddellijk verband te leggen met Koreaanse en Japanse theorieën.
Dit is jammer, aangezien we het niet hebben over een sprookje dat eigendom is van een specifieke groep mensen.

Het is bewezen dat rh-negatieve mensen over het algemeen een slechtere gezondheid hebben dan rh-positieven en dat komt met psychische stoornissen, ziekten en neurosen.
De logische lijn die moet worden gevolgd, zou leiden tot het erkennen van een verband tussen mentale voorkeuren en persoonlijkheidskenmerken.
Waar we het natuurlijk over hebben, zijn statistieken, dus weet dat alleen omdat mensen met uw bloedgroep meer kans hebben op het ontwikkelen van OCS, dit niet betekent dat u het waarschijnlijk zult krijgen.
Natuur versus opvoeding is er. En als je een gebalanceerd persoon bent die een algeheel gebalanceerd leven leidt, zal er niet de stressfactor zijn die zich uitdrukt op de manier waarop je vatbaar zou kunnen zijn.
Het andere ding over de Japanse en Koreaanse modellen dat me stoort, is de afwezigheid van de rh-factor die in hun modellen wordt overwogen.
Dit is natuurlijk begrijpelijk gezien hun lage percentage rh-negatieven, maar het betekent nog steeds dat we nu zelf ons eigen model moeten bedenken om andere rh-negatieven te laten weten wat we hebben verzameld in termen van gegevens.
Zoals gewoonlijk, voel je vrij om te reageren in overeenstemming, onenigheid of in de vorm van een vraag.
De volgende persoonlijkheidskenmerken zijn mijn mening en niets anders dan, verzameld uit persoonlijke ervaring, feedback en besproken met negatieve individuen zoals jij.

Voor mannen:

rh-negatieve-mannen

RhD-negatieve mannen rapporteerden vaker bepaalde psychische stoornissen, waaronder paniekstoornissen, antisociale persoonlijkheidsstoornissen en aandachtstekorten, teken, fasciculatie, thyroiditis, immuniteitsstoornissen, allergieën, vooral huidallergieën, overmatig bloeden, bloedarmoede, osteoporose, leverziekte, infectieziekten en acute diarreeziekten, terwijl ze minder vaak galblaasaanvallen, coeliakie, slechte spijsvertering, malabsobtion, wratten, sommige soorten kanker en prostaathypertrofie rapporteerden.

leonardo-dicaprio

O negatief

o-negatief

O negatieve mannen zijn erg gecentreerd en drukken uit wat hen op dat moment bezighoudt. Je hoeft waarschijnlijk niet te raden wat een O-negatieve man bedoelt als hij iets zegt, want ze kunnen heel direct zijn. Als je in de situatie zit waarin je hulp nodig hebt, zijn O-negatieve mannen vaak erg oplossingsgericht en overwinnen ze elk ego snel om hulp te krijgen om de klus te klaren. Teamspeler zijn is belangrijk voor O-negatieve mannen, maar ze vinden het natuurlijk ook leuk om de leiding te hebben. O negatieve mannen voelen zich goed wanneer ze in staat zijn om achter het ritme van hun eigen trommel aan te lopen en degenen te waarderen die hun advies opvolgen, hun leiding respecteren en over het algemeen ondersteunend zijn voor welke oorzaak ze ook kiezen.

In vriendschappen

O negatieve mannen zijn erg sociaal wanneer ze zich op hun gemak voelen in hun omgeving en snel de groep verlaten waar ze geen interesse in hebben. Het is moeilijk voor O-negatieve mannen om regels te volgen waar ze het niet mee eens zijn en het moeilijk hebben om volgers te zijn. O negatieve mannen willen niet alleen de leiding hebben om de leiding te hebben, maar simpelweg omdat hun leven het meest productief is wanneer ze hun eigen tijd en programma kunnen bepalen. Vrienden zijn met O-negatieve mannen is eenvoudig, maar probeer niet hun manier van doen te veranderen en de dingen zullen goed uitpakken.

In relaties

O negatieve mannen zijn in staat om relaties goed te laten werken als ze erin geloven, maar zullen de dingen waarschijnlijk niet laten werken als er te veel obstakels zijn om de relatie zinvol te maken.

A negatief

Negatieve mannen zijn over het algemeen passief, oplettend en vaak diep in gedachten. Een grote misvatting is dat negatieve mannen iets niet begrijpen omdat ze
iets niet goed doen. Negatieve mannen zijn over het algemeen heel goed in staat om anderen goed advies te geven, maar zijn niet altijd goed in het toepassen op hun eigen leven.

Lees ook:   Was Mozes eigenlijk Achnaton? Het echte exodusverhaal | Wat niemand je ooit over Mozes heeft verteld

In vriendschappen

Als een negatieve man denkt dat je aan zijn kant staat, zal hij letterlijk alles voor je doen. Als er één teken van onverschilligheid of opzettelijk gekwetst is, kun je net zo goed wegblijven van de A-negatieve man vanaf dat moment, want hij zal het niet kunnen vergeten of je elke keer hetzelfde behandelen. Mensen die negatief zijn, hebben een hoge tolerantie voor fouten van mensen, maar verraad wordt niet vergeven.

In relaties

Negatieve mannen zijn erg gevoelig, niet alleen voor de gevoelens van de partner, maar ook omdat ze gemakkelijk te kwetsen zijn. Een A-negatieve man kan volledig snel veranderen door een positieve relatie te hebben en omgekeerd wanneer het eindigt. Een negatieve man geeft er meestal de voorkeur aan niet in een relatie te verkeren boven een slechte. Als de emotionele compatibiliteit er is, zullen er verbazingwekkende dingen gebeuren. Zo niet, dan verdwijnt de relatie waarschijnlijk vrij snel.

B Minpunten

b-negatief

B-negatieve mannen zijn van nature geboren planners en als een plan eenmaal is gemaakt, hebben ze de neiging om door te gaan zonder naar links of rechts te kijken. Het is een zegen en een vloek, terwijl A-negatieve mannen bijvoorbeeld hun weg door het leven voelen en flexibiliteit positief kan uitwerken, B-negatieve mannen sommige dingen onderweg kunnen missen, maar over het algemeen erin slagen hun doelen te bereiken op basis van vastberadenheid. Je weet altijd waar je bent met een B-negatieve man door de manier waarop hij zijn gedachten ergens op richt.

johnny-depp is een b negatief

In vriendschappen

Verwacht geen flexibiliteit en snel kunnen schakelen in termen van meningen over wat dan ook, zelfs als dat logisch zou zijn. B-negatieve mannen houden van dingen die op hun manier zijn ingesteld en werken volgens de procedure. Geweldig in zaken, niet altijd gevoelig wat betreft het oppikken van iets, maar betrouwbare en zeer goede vrienden als ze niet worden overgestoken en elkaars ruimtes worden gerespecteerd.

In relaties

B-negatieve mannen laten dingen werken. Maar zijn ook koppig. Je kunt de meest geweldige relatie hebben met een B-negatieve man als er bepaalde regels zijn die geen negatieve verrassingen garanderen. Binnen die simpele regels kan een relatie bloeien. Maar het is altijd belangrijk dat er wederzijds respect is, anders zal er geen grote hartstochtelijke relatie plaatsvinden, aangezien B-negatieve mannen erg blij zijn als ze weten waar de dingen aan toe zijn en het niet gemakkelijk aankunnen als er onzekerheid of een gebrek aan loyaliteit is.

AB Negatief

ab-negatief

AB-negatieve mannen waarderen degenen die er goed aan doen. AB-negatieve mannen kunnen wantrouwend tegenover anderen zijn en hebben tijd nodig om te vertrouwen. Maar als ze dat eenmaal doen, zijn ze erg comfortabel en kunnen ze zich heel openlijk uiten.

In vriendschappen

AB-negatieve mannen waarderen input en advies, evenals algemene feedback. AB-negatieve mannen zijn geweldige teamspelers onder degenen met wie ze vertrouwd zijn. Als ze niet zeker zijn van iemand, zijn AB-negatieve mensen erg wantrouwend.

In relaties

AB-negatieve mannen zijn tolerant en geïnteresseerd in de andere persoon. AB-negatieve mannen zijn over het algemeen erg goed in relaties en het komt voor hen vanzelf.

Voor vrouwen:

Rh-negatieve-vrouwen

RhD-negatieve vrouwen rapporteerden vaker psoriasis, obstipatie en diarree, ischemische ziekten, diabetes type 2, sommige soorten kanker, zwelling van de lymfeklieren, vitamine B-tekort, trombose, amandelstenen, te hoge geslachtswens, vroegtijdige puberteit, urineweginfecties, scoliose en ze rapporteerden minder vaak gehoorverlies, gewichtsverlies, hypoglykemie, glaucoom, fasciculatie en wratten.

O negatief

O negatieve vrouwen zijn erg gepassioneerd. Een O-negatieve vrouw is meestal erg intuïtief en als ze een relatie heeft, vecht ze ervoor en geeft ze alles. Als ze het niet zeker weet, zal een O-negatieve vrouw het minder snel proberen en reserveert ze veel liever haar goede energie voor iemand waar ze 100 procent over voelt. O-negatieve vrouwen passen goed bij O-negatieve mannen, maar kunnen ook een relatie hebben met AO- en BO-mannen (qua genotype) zolang die mannen sterke persoonlijkheden hebben. Bloedgroepen hebben aanleg voor relaties en persoonlijkheidskenmerken, maar ook natuur versus opvoeding is van belang. Als je een sterk persoon bent en gefocust bent op wat je wilt in het leven en wat het beste voor je is, zou je goed kunnen zijn in een relatie met een O-negatieve vrouw. (klopt perfect!)

Lees ook:   5 dingen die je niet wist over Satan

In vriendschappen

O negatieve vrouwen zijn goede vrienden, zolang je maar eerlijk tegen ze bent.

In relaties

Zoals hierboven vermeld, zijn O-negatieve vrouwen uitstekend in relaties als ze erin geloven.

A negatief

A Negatieve vrouwen zijn gevoelig en kunnen gemakkelijk gewond raken. Stress die ze niet goed aankunnen en hoewel ze erg liefdevol en beschermend zijn, kunnen negatieve vrouwen in heel boze wezens veranderen en je die geven als je ze verkeerd doet.

In vriendschappen

Als je haar trouw bent, zal ze alles voor je doen. Je hebt een beste vriend en supporter voor het leven zolang je haar niet teleurstelt. Althans niet met opzet of door onverschilligheid.

In relaties

Een negatieve vrouw zonder bagage is de beste vriendin en echtgenote voor haar partner, maar als eerdere bagage nog niet is afgehandeld, kan het buitengewoon moeilijk zijn.

Hoe zien een a negatieve vrouw zichzelf?

Brittany Sierra Sovocool schrijft:

Open-minded, sceptisch, zorgzaam, attent, misschien enigszins humeurig, eenlingen, gevoelig voor alles en iedereen. Bereid om anderen te helpen, een magneet voor anderen van vele persoonlijkheden en emoties. Goed in het geven van advies, heeft de neiging om een ​​mysterieus karakter te hebben, tolereert geen grof gedrag dat aan zichzelf en anderen wordt gegeven, houdt van intellectuele gesprekken, maakt zich voortdurend zorgen, overdenken, analyseren, lijkt een nieuwsgierige drive te hebben om te leren.

B Negatief

B-negatieve vrouwen worden op hun manier bepaald in termen van wat ze van een relatie verwachten. Als het niet gaat zoals ze had verwacht, kost het tijd om zich aan te passen aan de situatie. B-negatieve vrouwen hebben de neiging om het leven te zien volgens het plan dat ze voor zichzelf hebben opgesteld en als je met een B-negatieve vrouw te maken hebt, wees je er dan van bewust dat ze misschien niet zo flexibel is als jij en een aanpassing nodig heeft die voor jou gemakkelijker kan lijken dan voor haar .

In relaties

B-negatieve vrouwen zijn op de een of andere manier warm of koud. En beide kunnen gemakkelijk tot het uiterste gaan. Je wilt misschien niet het risico nemen om iets te doen dat wrijving kan veroorzaken zonder ervoor te zorgen dat alles goed komt. Communicatie is erg belangrijk en moet in een continuüm worden gehouden. B-negatieve vrouwen passen het beste bij O-negatieve of B-negatieve mannen, maar soms kunnen AB-negatieve mannen ook geweldige wedstrijden zijn als er gemeenschappelijke belangen zijn die beide met elkaar verbinden.

AB Negatief

 

AB-negatieve vrouwen zijn erg blij met iemand die op hen let en hen bij elke stap begeleidt. Als je die man kunt zijn voor een AB-negatieve vrouw, kan je leven bijna perfect zijn. Maar haar een keer in de steek laten kan onmiddellijk alle deuren sluiten.

Marilyn Monroe was ook ab –

In vriendschappen

AB-negatieve vrouwen zullen de behoefte aan echte vrienden boven hun eigen behoefte stellen.

In relaties

AB-negatieve vrouwen zijn over het algemeen heel zachtaardig en liefdevol zonder aarzeling. Ze geven je het voordeel van de twijfel. AB-negatieve vrouwen passen heel goed bij AB-negatieve mannen, maar alle andere 3 negatieve ABO’s kunnen werken, afhankelijk van de timing en de sociale omgeving die naar de relatie leidt, evenals gemeenschappelijke belangen die heel goed uitwerken in termen van het creëren van een sterke band.

Gerelateerde artikelen

Back to top button