web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

1,7 Miljoen Jaar Oude Brug Gebouwd Door de Goden – Rama Setu

Voor hindoes is het een oude verhoogde weg die is aangelegd door de legendarische figuur Rama om zijn legeroversteek van India naar Sri Lanka te vergemakkelijken om zijn ontvoerde vrouw, Sita, te redden van de kwaadaardige koning Ravana. Hindoes zien het niet als een natuurlijke ondiepte, maar als een oude door mensen gemaakte brug die bekend staat als Rama Setu, wat de Brug van Rama betekent.

Interessant is dat uit het historische verslag blijkt dat wat tegenwoordig een ondiepte is, in feite boven water een brug was die te voet kon worden overgestoken tot 1480, toen deze werd doorbroken door een storm en langzaam werd overwonnen. Bovendien vertelt de islamitische traditie over Adam – de eerste man die ook een 30 meter lange reus was, die op aarde viel in Sri Lanka na zijn verdrijving uit de hemel. Om van het eiland te ontsnappen en Eve te vinden, bouwde hij een enorme brug om over te steken naar het vasteland van Azië. Net als hindoes geloven moslims ook dat dit niet zomaar een oceaanformatie is, maar een oude structuur die ze de Adam’s Bridge noemen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥