web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Een intrigerende aanvulling op het boek Genesis, “Het eerste en tweede boek van Adam en Eva”

Een intrigerende aanvulling op het boek Genesis, “Het eerste en tweede boek van Adam en Eva”, blijft een oude tekst die van groot belang is voor moderne lezers. We krijgen intrigerende inzichten in hoe het leven was in de bijna 1600 jaar voorafgaand aan de bijbelse zondvloed, en hoe het kwaad de hele aarde begon te domineren dankzij Satan en de vervloekte gevallen engelen, die nog steeds proberen te verleiden, te corrumperen en vernietig de wereld vandaag. Deze boeken brengen de verbazingwekkende kennis en dynamische details naar voren over hoe emotioneel het voor Adam en Eva was – fysiek en spiritueel – om de Hof van Eden te moeten verlaten, waar ze persoonlijke interactie hadden met God de Vader, en naar buiten te worden geworpen in de fysieke wereld vanwege hun ongehoorzaamheid.

Wanneer “Het eerste en tweede boek van Adam en Eva” werden geschreven en door wie blijft een mysterie. Delen van dit oude boek zijn te vinden in de talmoed, de koran, en ook in de vroege geschriften van de Grieken, Syriërs, Egyptenaren, Abessijnen, Hebreeën en andere oude volken, waaruit blijkt wat een vitale rol het speelde in oude wijsheidsliteratuur. Deze audioboekversie wordt voorgelezen door Christopher Glyn uit de Engelse vertaling door Dr. SC Malan, werkend vanuit de Ethiopische vertaling van het Arabische origineel. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1882 als onderdeel van “The Forgotten Books of Eden” werken vanuit de Ethiopische vertaling van het Arabische origineel. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1882 als onderdeel van “The Forgotten Books of Eden”. werken vanuit de Ethiopische vertaling van het Arabische origineel. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1882 als onderdeel van “The Forgotten Books of Eden”.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥