web analytics
...

Oude nucleaire begraafplaats

Oude nucleaire begraafplaats

Er zijn veel indirecte bewijzen dat er op onze planeet ooit een beschaving was die veel verder ontwikkeld was dan wij.

Het  legendarische Atlanta, de overblijfselen van het continent van Mu en Lemuria, de piramides in Gizeh – veel wordt verklaard door de komst van buitenaardse wezens op onze planeet. In de wetenschappelijke gemeenschap worden deze theorieën niet serieus genomen, maar de laatste tijd hebben ze steeds meer bewijzen gevonden.

Een voorbeeld hiervan is de opslagplaats voor nucleaire afvalstoffen die in Gabon te vinden is. Het werd gevonden in de vroege jaren 80 van de vorige eeuw en suggereerde dat de repository een natuurlijke oorsprong heeft en ongeveer 2 miljard jaar geleden werd gevormd, maar recente studies hebben feiten ontdekt die in tegenspraak zijn met deze veronderstelling.

Een repositorium voor nucleair afval of een nucleaire berging is een plaats waar afgewerkte radioactieve materialen worden getransporteerd voor hun latere conservering gedurende vele jaren. Momenteel bestaan ​​dergelijke faciliteiten in veel landen die kernenergie gebruiken. Ze worden allemaal zorgvuldig bewaakt en hebben een maximale externe bescherming om lekkage van radioactieve stoffen te voorkomen. Er worden veel betonnen muren en moderne technologieën voor koeling gebruikt.

Een meer grondige analyse van het ras, dat slechts enkele jaren duurde, heeft de wetenschappers geholpen om hun ideeën over de natuurlijke oorsprong van de begraafplaats te veranderen. Feit is dat de stralingsbron uranium-235 is (een radioactief metaal dat wordt gebruikt in de moderne energietechniek in reactoren met gecontroleerde splijtingskettingreactie), en daarboven is er een dikke laag basalt als isolator. Ongeveer deze technologie werd gebruikt in de vroege opslag van nucleair afval om de radioactieve deeltjes te vertragen en te voorkomen dat ze ontsnappen.

Lees ook:   Rh Negatief bloed en de hybride bloedlijnen

Nu proberen wetenschappers hun gok te bevestigen dat de repository kunstmatig is, en als dit gebeurt, zal ons begrip van het verleden van onze planeet en de geschiedenis van oude beschavingen veranderd moeten worden.

Maar wie heeft de begraafplaats gebouwd? Misschien is dit een soort buitenaardse beschaving die de aarde voor ons bewoonde, of de legendarische Atlantis (Anunnaki).

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button