web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Is dit jouw bloedgroep? Dan zou je kunnen afstammen van aliens

Volgens een nieuwe claim is de kans groter dat mensen met een bepaalde bloedgroep afstammelingen zijn van buitenaardse wezens.

Afbeelding

Blauw bloed, van adel, royal bloods, allen verwant, want rh negatieve bloedgroepen, afstammelingen van de “Goden”. (Sumeriërs-Anunnaki-Nefilim)

Alle mensen in de wereld hebben bloedgroep O, A, B of AB, maar een subtype hiervan bepaalt of een persoon Rh-positief of negatief is.

De Rh-spiegel is gerelateerd aan de Rhesus-factor, die een specifiek antigeen aan het bloed bindt – als uw bloed het antigeen niet draagt, bent u Rh-negatief. Ongeveer 85 procent van de mensen is Rh-positief en volgens een verrassende bewering zou de resterende 15 procent van ons buitenaardse afstammelingen kunnen zijn.

Onderzoeker Lara Starr legt uit dat als we echt allemaal uit apen zouden zijn geëvolueerd, we allemaal dezelfde bloedgroep zouden moeten hebben.

   

In een artikel voor The Spirit Science schrijft ze: Wanneer we genetica bestuderen, ontdekken we dat we alleen kunnen erven wat onze voorouders hadden, behalve in het geval van mutatie. We kunnen elk van de vele combinaties van eigenschappen vertonen die we van al onze voorouders hebben geërfd.  

Dus als mens en aap waren geëvolueerd uit een gemeenschappelijke voorouder, zou hun bloed ook op dezelfde manier moeten zijn geëvolueerd. Bloedfactoren worden veel nauwkeuriger overgedragen dan enig ander kenmerk. Alle andere terrestrische primaten hebben ook deze Rh-factor. Als we allemaal van dezelfde voorouders zouden komen, zouden we allemaal hetzelfde bloed hebben.  

De auteur van het artikel gaat verder met te zeggen dat er verschillende persoonlijkheidskenmerken zijn die geassocieerd zijn met Rh-negatief zijn, waaronder een bovengemiddeld intelligentiequotiënt, soms lagere lichaamstemperatuur, gevoeliger zicht en hogere bloeddruk.

Mevrouw Starr zegt ook dat vrouwen met Rh-negatief bloed niet in staat zijn om een ​​kind te voldragen met een Rh-positieve man.

Ze zegt: als je dat doet, krijg je iets dat hemolytische anemie wordt genoemd. Dit is dezelfde allergische reactie die optreedt wanneer een Rh-negatieve moeder een Rh-positief kind ter wereld brengt. Je bloed bouwt antilichamen aan om een ​​vreemde stof te vernietigen (net alsof het een virus is), waardoor het embryo kan worden  gedood. 

Bij het eerste kind zijn er geen problemen. – Pas na de eerste zwangerschap van een rh-positief kind vormt de rh-negatieve moeder antistoffen tegen een ander rh-positief kind. Daarom krijgt ze binnen 48 uur na de geboorte van een rh-positief kind (direct na de geboorte gedetecteerd) deze injectie, die een minimale hoeveelheid plasma uit rh-positief bloed bevat, om deze antilichaamvorming te voorkomen. – Dit gebeurt na elk volgend rh-positief kind van een rh-negatieve moeder, voor het geval ze nog meer kinderen overweegt.

Lees ook eens:  Wanneer werd Jezus geboren?

Wetenschappers hebben de bizarre beweringen echter verworpen en stellen dat de Rh-typen slechts een bijproduct van evolutie zijn. De wetenschappelijke website Archaeology Review schrijft dat één onderzoek   leek aan te geven dat er een evolutionair voordeel is voor een populatie om de RhD-deletie te dragen.

 Dit verschilt niet van andere genetische expressies die schadelijk lijken te zijn voor individuen, maar algemene voordelen kunnen hebben voor de bevolking. De sikkelceleigenschap is zo’n uitdrukking. Hoewel het bij individuen bloedarmoede kan veroorzaken, kan het malaria voorkomen bij een niet-anemische drager. 

De race vanuit de ruimte

 

Volgens auteur Robert Sepher  laat nieuwe DNA-sequencing zien dat de mensheid geen “enkel ras” is dat terug te voeren is op een gemeenschappelijke voorouder uit Afrika. De mens is een hybride soort omgeven door mysterie. Een van deze onopgeloste vragen betreft mensen met de bloedgroep Rhesus-negatieve “Rh−”.

Als alle mensen daadwerkelijk een gemeenschappelijke voorouder hadden gehad, zouden de bloedgroepen compatibel zijn met elkaar. Maar dat is zeker niet het geval! Waar komt rhesus-negatief bloed vandaan? Waarom wijzen moeders die rhesus-negatief zijn kinderen met bloedgroep rhesus-positief automatisch af? Dit zou kunnen worden verklaard door het feit dat mensen met bloedgroep rhesus-negatief hybriden zijn met buitenaardse wezens!

Robert Sepher schrijft in zijn boek Species with Amnesia: Our Forgotten History dat er ooit geavanceerde beschavingen op aarde bestonden die werden weggevaagd door verwoestende wereldwijde rampen. Zijn wij hun late afstammelingen en zijn we hier ooit van de sterren gekomen?

Lees ook eens:  Bekentenissen van een ouder wordende god

Weinig overblijfselen van deze oude beschavingen vandaag. Sepher schrijft dat we tegenwoordig denken veel kennis van wetenschap en technologie te hebben opgedaan. Maar in feite beginnen we pas de kennis en wijsheid van deze grote oude beschavingen te herontdekken.

Ongeveer 17% van de Midden-Europeanen is rhesus-negatief, ongeveer 4% in de oostelijke rand van Europa en ongeveer 15% in Zwitserland. Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk heeft het hoogste percentage mensen met de RH-bloedgroep. 30% van de bevolking heeft rhesus-negatief bloed en 60% draagt ​​rhesus-negatieve genen. De oorsprong van de Basken is onbekend.

ac7b4363d331f6f3e733d4cd19691afc AnGel-WinGs.nl

Hun taal verschilt fundamenteel van andere Europese talen. Op andere continenten ligt het aandeel veel lager. Amerika, Australië, Afrika en heel Oost-Azië hebben helemaal geen Rhesus-negatieve inboorlingen. Er zijn precies 612 soorten primaten op aarde, en geen van hen heeft Rh-negatief bloed.

Zijn wij dan de buitenaardse wezens waar we al zo lang naar op zoek zijn? Veel  getuigen op hoog niveau  en klokkenluiders hebben al lang gemeld dat we millennia lang door  buitenaardse beschavingen zijn bezocht  .

Daarom suggereert een kruising met verschillende buitenaardse wezens en mensen zichzelf. Velen geloven zelfs dat er momenteel een grootschalig genetisch experiment op aarde aan de gang is. Dit experiment wordt uitgevoerd door verschillende buitenaardse beschavingen en gerapporteerd door talrijke UFO-ontvoerden. Trouwens, bijna alle  ontvoerden  hebben rhesus-negatief bloed!

Lees ook eens:  Over AssayyA

Er is ongeveer 15% van de mensen met RH- van de totale wereldbevolking. Deze mensen hebben gemiddeld een hoger IQ (135-140) en zijn veel gevoeliger. Ze hebben een iets lagere lichaamstemperatuur en sterkere psychische en intuïtieve vermogens. Deze mensen zijn voornamelijk van het Noord-Europese witte type met blauwe, groene of bruine ogen.

Ze hebben vaak blond, roodachtig of rood haar. Zulke mensen zijn soms gevoelig voor fel licht en de zon en kunnen blijkbaar niet worden gekloond. Zoals gezegd, hebben ze het hoogste aantal UFO-ontvoeringen en andere onverklaarbare verschijnselen. Alle koninklijke families hebben bijvoorbeeld Rh-negatief bloed.

1ca7e238955e265f69d900523b8f7f0a AnGel-WinGs.nl

Widow V is ook bekend bij rh negatieve mannen mn.

36cd20eae8182fb721d38d1db7bb4f27 AnGel-WinGs.nl

Gouden ring om de pupil en groene ogen
(bizar ik heb precies dezelfde kleur in mijn ogen als in die foto… )

3011f05008ec097d90c7dcfe38a1324c AnGel-WinGs.nl

De Anunnaki de goden waren astronauten.

Het is waar dat de meerderheid van de Rh-negatieve mensen een intelligentiequotiënt en een hoge emotionele intelligentie hebben, heel vaak paranormaal begaafd zijn en voorgevoelens hebben, vaak zeer gevoelig, vrijheidslievend, zachtaardig en vredig zijn – om zo te zeggen, de vlooien horen hoesten en weten vaak al wat anderen antwoorden voordat ze het hebben gezegd. In feite hebben ze vaak een iets lagere lichaamstemperatuur en zijn ze meer vatbaar voor lage dan hoge bloeddruk en lijken en voelen ze zich vaak niet van deze wereld en op de een of andere manier niet op hun plaats hier of op de verkeerde planeet. – Dit geldt echter niet noodzakelijk voor alle.

Videos:

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥