web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsycheRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Bloedgroep en je persoonlijkheid

BLOEDGROEP PERSOONLIJKHEDEN
Hieronder volgt een korte opsomming van de persoonlijkheidstypen qua bloedgroep, met zowel de positieve als de negatieve kanten die in je persoonlijkheid kunnen voorkomen. In plaats van boos te worden over de negatieve dingen, waarom niet van hen leren?

Type O Positief
Mensen met het Type O positieve bloedgroep zouden creatief, zelfverzekerd en vrij populair zijn, ze vinden het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Type O-positieven zijn ook extravert en erg sociaal, hoewel ze meestal initiatiefnemers zijn, ze zullen nooit eindigen met wat ze beginnen. Ze hebben de neiging om een ​​beetje te defaitistisch te zijn en dit kan tot problemen leiden, ze hebben de neiging om verslaafd te raken, waarbij drugs en alcohol een probleem kunnen worden als ze niet in toom worden gehouden. Soms ook  slachtoffer-mentaliteit van ‘arme ik’.

Type O Negatief
Mensen met het type O-negatieve bloedgroep zouden zeer creatief zijn, gereserveerd als ze dat moeten zijn, maar heel direct, wanneer ze ergens gepassioneerd over zijn. Type O-negatief zijn geboren leiders, uitvinders, ondernemers; het genie van alle bloedgroepen met hun hoge intelligentie, spiritualiteit en creativiteit. Vaak bewonderd door hun leeftijdsgenoten vanwege hun kennis en wijsheid, maar toch gehaat en geminacht door degenen die jaloers zijn. Als ze niet oppassen, kunnen de O-negatieven erg teruggetrokken worden, omdat ze de neiging hebben om hun minder mentaal en geestelijk  ontwikkelde leeftijdsgenoten niet te begrijpen.

Type A Positief
Mensen met het Type A positieve bloedgroep daarvan wordt gezegd dat ze zeer betrouwbaar, eerlijk en gewetensvol zijn ten opzichte van een fout. Type A-positief staan ​​ook bekend als perfectionisten, ze kunnen van buiten kalm lijken, maar hebben de neiging om een brok zenuwen van binnen te zijn. Type A is ook artistiek en soms ook verlegen en gevoelig. Positieven zijn goede werkers, die de klus klaren, maar de neiging hebben om een ​​gevoel van superioriteit over anderen te voelen, dit kan leiden tot machtsstrijd en hebzucht. Probeer dit onder controle te houden.

Typ A Negatief
Mensen met hetType A negatieve bloed groep zouden open en eerlijk zijn en heel extravert. Type A-negatieven staan ​​ook bekend als zeer professioneel in hun omgang, ze lijken meer koel, kalm  dan dat ze zich vaak van binnen voelen, ze zijn meestal erg goed in het bedekken van hun woede met passief agressief gedrag. Type A-negatieven zijn soms erg getalenteerd op hun vakgebied en houden ervan om te concurreren, ze leven om iedereen in hetzelfde veld te verslaan en ze te vernietigen. Op het eerste gezicht kunnen ze heel populair lijken, maar graaf een beetje en je kunt zeer oppervlakkige vriendschappen vinden, zoals een te veel aan mensen die hun toorn of hun mes in hun rug hebben gevoeld. Probeer te voorkomen dat je zo meedogenloos bent in je omgang en je zult veel gelukkiger zijn in het leven.

Type B Positief
Mensen met het type B positieve  bloedgroep hebben een sterke wil, zijn doelgericht, ze maken altijd af met wat ze beginnen, in perfecte timing of op een uitstekende manier. Mensen met type B-positieve bloedgroep lijken altijd hun eigen weg te vinden in het leven. Niet degenen om mee samen te zijn, ze zijn erg  voor zichzelf en op wat ze kunnen winnen van anderen. Als je niet voorzichtig bent, kun je dingen zoals een religie gebruiken om anderen te beheersen. Probeer soms meer aan anderen dan aan jezelf te denken, dit kan je helpen een gevoel van vrede te vinden.

Type B Negatief
Mensen met het type B negatieve bloedgroep hebben een zeer sterke wil, kunnen veel doelen bedenken, maar maken vaak niet af wat ze beginnen, dit kan ertoe leiden dat ze zich soms als een mislukking voelen. Mensen met type B-negatieve bloedgroep hebben de neiging om uit de schijnwerpers te blijven, maar als ze ergens een passie voor ontwikkelen, zullen ze centraal staan ​​om te vechten voor datgene waar ze in geloven. De koppigheid die ze laten zien, kan hen vaak meer kwaad dan goed doen, en soms moeten ze gewoon toegeven dat ze ongelijk hebben.

Type AB Positief
Mensen met het type AB-positieve bloedgroep, hebben inderdaad een interessant lot, hoewel ze betrouwbaar en eerlijk zijn, is er wel eens gezegd dat ze een gespleten persoonlijkheid lijken te hebben! Type AB bloedgroep zullen mensen helpen, ze zijn extravert en zelfverzekerd, maar ze kunnen ook verlegen zijn. Soms hebzuchtig, soms goede werkers. Deze groep is moeilijk te beoordelen.

Type AB Negatief
Degenen met het Type AB-negatieve bloedgroep. Dit is inderdaad een interessant lot, maar nog meer, omdat ze ook enkele van de negatieve eigenschappen hebben. Hoewel ze betrouwbaar en eerlijk zijn, is er wel gezegd dat ze een gespleten persoonlijkheid lijken te hebben! Type AB bloedgroep zullen ook mensen helpen, ze zijn extravert en zelfverzekerd, maar ze kunnen ook verlegen zijn. Ze hebben vaak een zeer verwarde en chaotische innerlijke stem, waardoor ze soms zichzelf tegenspreken.

Blood Type Graphics - Blood Type Personality

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥