web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Kwam de mensheid kwam voort uit de beschaving van de Atlantiërs in het noordpoolgebied

Na de laatste wetenschappelijke prestaties begonnen wetenschappers het al lang bestaande mysterie van de oorsprong van onze beschaving te ontrafelen. De ontdekkingen op het gebied van geologie en paleontologie, en de studie van folklore van verschillende volkeren ter plaatse hielpen wetenschappers om (met een hoge mate van waarschijnlijkheid) niet alleen het oorspronkelijke moederland van het huidige menselijke ras te lokaliseren, maar ook het oorspronkelijke moederland van onze voorouders. , de Ariërs, die later de Russes zouden worden genoemd. De bekende wetenschapper en ontdekkingsreiziger Kandyba stelt bovenstaande en andere kwesties aan de orde in zijn boeken

Lees ook:   Anunnaki en planeet Nibiru Hoe de aarde en wij zijn geschapen

Gerelateerde artikelen

Back to top button