web analytics
11:11 Dubbele getallen

Billy Carson – de Anunnaki-goden en het ‘WORSHIP GENE’ dat de loop van onze evolutie veranderde

EEN MUST WATCH-interview, georganiseerd door de oprichter van Portal to Ascension, Neil Gaur, met Billy Carson van 4BiddenKnowledge, Inc. Billy geeft zijn kijk op afwijkingen in de ruimte zoals Brown Dwarf, Nibiru (Planet X), de Anninaki, Emuna Elish, en nog veel meer… Met dank aan Portal To Ascension – https://portaltoascension.org/ exclusief voor @4biddenfitness Billy Carson is de oprichter van 4biddenknowledge, auteur van ‘The Compendium Of The Emerald Tablets’, en mede-oprichter van de United Family of Anomaly Hunters (UFAH). Billy werkt samen met enkele van de beste anomaliejagers ter wereld om bewijs te leveren van het vroegere en huidige leven op aarde, evenals op andere hemellichamen in ons zonnestelsel. De heer Carson behaalde het Certificate of Science (met de nadruk op Neuroscience) aan het MIT. Een van zijn meest opmerkelijke prestaties is dat Billy de CEO is van First Class Space Agency, gevestigd in Fort Lauderdale, FL. In het bijzonder is zijn ruimteagentschap betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van alternatieve voortstuwingssystemen en nulpuntsenergie-apparaten. Billy Carson is ook muzikant en songwriter.

Lees ook:   Wetenschappers hebben zojuist aangekondigd dat deze verloren bijbel de waarheid over Jezus en zijn bloedlijn heeft onthuld
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button