21 april 2021

 

Wolf Messing is een van de meest beroemde helderzienden

Wolf Messing is een van de meest beroemde helderzienden, niet alleen in Rusland maar in de hele wereld.story. Tatiana Lungin Wolf Messing : The True of Russias Greatest Psychic

Tot vandaag, in de wetenschappelijke gemeenschap, debatteren ze fel over de gave van de ziener: sommigen noemen hem een ​​professionele psycholoog, anderen noemen het fenomeen van de mensheid die erin slaagde om de geheime kennis van stervelingen te leren, schrijft Pravda.ru .

Wat 2019 betreft, zei de helderziende dat Rusland in deze periode twee hoofdvijanden zal hebben – de Verenigde Staten van Amerika en China.

Als de eerste zich openlijk zal gedragen, niet aarzelt om de meest radicale methoden toe te passen om onze staat te schaden, zal de tweede, die zijn ware gezicht verbergt, tot het laatst over vriendschap praten.

Ondanks de constante intriges van rivalen, zal het Russische volk weerstand kunnen bieden en zelfs sterker kunnen worden. De staat zal in alle opzichten de leider van de regio worden en de mensen erin zullen de langverwachte rijkdom verwerven die ze al lang verdienden. Los daarvan merkte Messing de toekomstige militaire macht van Rusland op.

In 2019 zal het land ongekende wapensystemen ontwikkelen, die geen analogen in de wereld zullen hebben. Maar deze fondsen zullen in de praktijk niet worden toegepast, maar ze zullen de belangrijkste reden worden om de wereldvrede te handhaven en de start van de grote oorlog nog eens honderd jaar te vertragen.

Wat betreft meer globale voorspellingen die de toekomst van de hele mensheid bepalen, was de helderziende hier niet breedsprakig.

Alles wat hij zei komt neer op één ding: het menselijk ras zal twee watervallen en twee bloesems overleven.

De onverklaarde wonderen van de grootste helderziende, Wolf Messing

Hoewel de grote dictator Adolf Hitler stierf in het jaar 1945, werd zijn dood al in 1937 voorspeld. “Als Hitler de oorlog in het oosten verklaart, wacht zijn dood op hem”, zei een kunstenaar in het theater van Warschau (Polen), toen hij werd gevraagd naar de mogelijke nazi-invasie van Polen. De enige verklaring van de kunstenaar maakte Hitler zo razend dat hij een bounty van 20.000 Reichsmark op zijn hoofd aankondigde. De man werd gearresteerd en naar de gevangenis gestuurd. De muren van de Duitse cellen konden hem echter niet lang vasthouden. De man bezat de kracht van hypnose. Hij hypnotiseerde al het personeel van de gevangenis, waardoor ze geloofden dat er diamanten verspreid lagen op de vloer van de cel. Toen de nazi-bewakers het idee van hun hypnotiseur accepteerden, begonnen ze de diamanten te verzamelen. Dit gaf de man de kans om te ontsnappen, om nooit meer terug te gaan naar de gevangenis van de nazi’s. Dus, wie was deze geweldige voorspeller en hypnotiseur? De man met niet één maar veel interessante eigenschappen stond bekend als Wolf Messing.

Geboren op 10 september 1899, in Kalvarienberg, in de buurt van Warschau, was Wolf Grigoryevich Messing een van de vele zonen van een vrome Jood, Abraham Messing. Als de zoon van een tuinman, groeide Wolf op  in armoede. Zijn ouders hebben hem echter naar school gestuurd. Als klein kind had hij een grote herinnering – hij kende de Talmoed (religieuze tekst van de Joden) uit zijn hoofd toen hij nog maar zes jaar oud was. Niet alleen dat Wolf een scherpzinnig kind was, maar hij was ook gezegend met speciale vaardigheden. Hij kreeg een lichte hint toen hij eens in de flarden van de langzaam verdwijnende zonsondergang een gigantische, in het wit geklede figuur tegenkwam. Deze gigantische figuur vroeg hem om een ​​Yeshiva (Joodse religieuze college) student te worden. Wolf vernam echter al snel dat het hele complot door zijn vader was opgezet om hem over te halen om rabbijn te worden (Joodse religieuze leider). In plaats van Wolf te laten gaan voor Joodse religieuze studies, de daad van het presenteren van een religieuze pelgrim als ‘de boodschapper van God’ door Wolfs vader, maakte het hem op zijn hoede voor God. Hij besloot om nog een dimensie aan zijn leven toe te voegen; hij rende weg van zijn huis, vergezeld door zijn vriendin Tatiana Lungin. Maar Wolf was inderdaad speciaal en hij besefte dit toen hij aan zijn nieuwe levensreis begon.

Wolf Messing was elf jaar oud toen hij het huis verliet en straatarm was. Om wat geld te verwerven, stal hij achttien ‘grosz’ uit joodse verzamelde fondsen voor Palestina. Hij heeft ook aardappelen uit iemands tuin gegraven, zonder toestemming van de eigenaar, en vertrok zonder een geldig treinkaartje naar Berlijn. Het was in deze weerslag van zijn reis naar Groot-Brittannië dat Wolf zijn cataleptische en telepathische vermogens ontdekte. Toen hij werd geïnspecteerd door een kaartcontrole in een trein, overhandigde hij hem een ​​stukje wit papier, terwijl hij hem mentaal suggereerde dat het een kaartje was. Tot verbazing van Wolf werd de inspecteur gemakkelijk gemanipuleerd en accepteerde hij het normale witboek als een kaartje. Messing was slim en zelfverzekerd genoeg om te beseffen dat hij de kracht van suggestie in zich had die het gedrag van de mensen kon veranderen sinds die tijd.

Lees ook:   Voorspellingen 2020

Nadat hij naar Berlijn was verhuisd, werkte hij aan het ontwikkelen van zijn paranormale gaven. Vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog associeerde Wolf zich met een circus en toerde hij uitgebreid door Europa. ‘Nachts, werd hij de sensatie in heel Europa vanwege zijn uitstekende mentale vaardigheden. Hij ving zelfs de beroemde wetenschappers Sigmund Freud en Einstein op. Tijdens een ontmoeting met Wolf Messing gaf Freud hem de opdracht om zijn vaardigheden te testen. De taak werd uitgevoerd in het appartement van Einstein. Freud sprak niet om hem een ​​taak toe te wijzen, maar gebruikte een mentale opdracht om te controleren hoe zijn telepathie werkte. Einstein en Freud verlieten hem en Wolf voltooide de taak met succes door de kamer te verlaten, een pincet te zoeken en een haar uit de snor van Einstein te verwijderen – precies zoals  Freud had verwacht.

De Tweede Wereldoorlog wilde Messing ontsnappen naar de USSR. Hij ging verder met zijn carrière als telepathische entertainer. Zijn carrière werd onderbroken toen hij midden in een van zijn uitvoeringen door enkele Russische politieagenten van het podium werd gehaald. Hij werd naar Moskou gebracht om voor de toenmalige heerser van de Sovjet-Unie, Joseph Stalin, te verschijnen. Geïntrigeerd door de legendarische verhalen over Wolf, besloot Stalin om hem een ​​taak te geven. Hij beval Messing zijn paranormale vermogens te bewijzen om de geest van mensen te beheersen. Hij vroeg hem om een ​​psychische bankoverval uit te voeren. Volgens de bevelen van de dictator liep Messing alleen en ongewapend naar de Gosbank in Moskou. Bij de staatsbank liep hij naar de kassier en gaf hem een ​​blanco vel papier. De kassier was tegen die tijd gehypnotiseerd. Hij keek gewoon naar de krant en ging naar de kluis van de bank, kwam terug en gaf Wolf 100.000 roebel. Vandaar dat Wolf met succes uit de bank kwam en het toegewezen bedrag droeg. De Sovjet-agenten en de leider waren verbaasd over zijn daad, vooral omdat ze hem bespioneerd hadden, in gewone kleren, bij de bank.

Bij het kennen van de hele verhaal was Stalin tegelijkertijd diep verbaasd en onder de indruk. Hij nodigde Wolf Messing uit in zijn datsja (huisje in Rusland). In die tijd was de dacha van Stalin een van de meest versterkte plaatsen in Rusland. Bijna 300 agenten van de NKVD (het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Sovjet-Unie) werden ingezet om de maximale veiligheid van het huisje en Stalin te waarborgen. Wolf, eens, liep op mysterieuze wijze binnen in het kantoor van Stalin, zelfs zonder zijn pas. Stalin (die daar op kantoor was) was verbaasd toen Wolf hem uitlegde dat hij een mentale suggestie had uitgezonden dat hij het hoofd van de geheime politie was en overtuigde zo alle bewakers van Stalin hem te zien zoals hij geloofde.

De psychische vaardigheden van de Wolf Messing werden keer op keer getest. Hij ontmoette zelfs Mahatma Gandhi toen hij hem mentaal opdroeg een fluit van de tafel te halen en aan iemand in de kamer over te dragen. Hij deed precies hetzelfde. Tot ieders verbazing hypnotiseerde hij de man die hij de fluit had gegeven. De man begon de fluit te spelen en zelfs een slang werd op de foto geïntroduceerd, zwaaiend met het ritme van de muziek.

Wolf Messing voorspelde ook de datum van de overgave door de nazi’s aan de Sovjetregering. Hij had gezegd: “De oorlog zal eindigen op 9 th mei 1945.” De oorlog inderdaad eindigde op 9  mei als de Duitse militaire operaties ophielden bij 23.01 op 8 ste mei 1945. Zijn fysieke wonderen bleven mensen verbazen over de hele wereld ook in het naoorlogse tijdperk. Wanneer hij de controle over de geest van het volk kon krijgen, kon hij zijn dood niet beheersen. Ernstig ziek, stierf hij tijdens zijn operatie in 1974. Het jaar 1974 markeerde de dood van Wolf Messing en ook het onopgeloste mysterie van hem.

Al zijn kronieken zijn gebaseerd op de feiten die zijn vriendin Tatiana Lungin heeft bewaard in het boek met de titel “Wolf Messing: het ware verhaal van Ruslands grootste paranormaal begaafd persoon.” Zelfs wanneer het boek goed gedocumenteerd is, mist het elke onafhankelijke verificatie.

 

Gerelateerde berichten