web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieParanormaalPolitiek-Elite

Mysterieuze verdwijningen in gebieden waar spontane portalen voorkomen

https://youtu.be/b4CRsr4uxxo

Als onderdeel van zijn voortdurende Missing 411-onderzoeken, deelt David Paulides zijn bevindingen over enkele van de meest bizarre vermiste persoonszaken die hij heeft onderzocht; waarvan vele meer vragen dan antwoorden hebben achtergelaten. Hij heeft ontdekt dat veel gebieden waar mensen op mysterieuze wijze zijn verdwenen, vatbaar zijn voor de spontane vorming van portalen. Bovendien hebben sommige insiders onthuld dat er technologie bestaat die deze portalen op gerichte individuen kan richten. Dave Paulides heeft meer dan twintig jaar gewerkt in wetshandhavings- en senior executive posities in de technologiesector. Hij heeft twee graden behaald aan de Universiteit van San Francisco en is de auteur van de ontbrekende 411 boeken. Deze boekenreeks is doorgelicht door enkele van de beste Search and Rescue-professionals, onderzoeksjournalisten, radio- en televisiepresentatoren en gedrukte journalisten uit Noord-Amerika.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥