web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

10 Tekenen dat je paranormaal bent

 

Ben je helderziend? Kun je je paranormale vaardigheden ontwikkelen of een medium worden? Er zijn enkele denkrichtingen die stellen dat we allemaal in meer of mindere mate paranormaal zijn, terwijl anderen geloven dat slechts sommige mensen met natuurlijke paranormale vaardigheden worden geboren, of deze later in het leven kunnen ontwikkelen. Wat er ook waar is, er zijn zeker tekenen dat je je eigen paranormale vermogens kunt doen ontwaken.

1 Spinnenwebben!
Nee, geen letterlijke spinnenwebben, maar het gevoel dat je een spinneweb op je gezicht hebt of dat er iets tegen je huid strijkt. Als u dit vaak overkomt, kan dit een eerste teken zijn van geest die contact met u probeert te maken.
(Ik heb dit meegemaakt na het overlijden van mijn oma en benoemde dit nog tegen mijn moeder, het was zo vreemd en bizar… Het plakte aan mijn gezicht maar er was niets! Ik zei nog zou dit van een geest zijn…? )

2 Ooghoek schaduw
We kunnen allemaal melden dat we af en toe iets vreemds uit de hoek van het oog zien. Als je echter paranormaal wordt, zal dit steeds vaker gebeuren, en het ‘iets’ dat je denkt te zien zal meer gedefinieerd worden – een echte persoon in tegenstelling tot een vage schaduw of een flits van beweging. Het zal nog steeds verdwenen zijn als je je hoofd draait om te kijken, maar het is een goed begin.

3 Spirituele dromen
Onze overleden dierbaren bezoeken ons vaak in de droomstaat, omdat dit is wanneer ons onderbewustzijn het meest open is. Ontwikkelende helderzienden ontvangen echter niet alleen regelmatiger bezoeken van hun eigen geliefden, maar kunnen ook vinden dat de geliefden van andere mensen hun dromen binnenkomen en vragen dat berichten worden doorgegeven aan vrienden en familie. ( Ik heb zelf vaak deze dromen gehad… zelfs gesprekken tot ik in slaap viel met sommige overledenen, waarbij ik dan dacht dit moet ik onthouden, hier moet ik over schrijven morgen en dan was ik alles vergeten helaas! 🙁  )

4 Onregelmatige temperaturen
Ben je bijzonder gevoelig geworden voor temperatuurveranderingen? Voelt u hotspots of koude plekken die andere mensen niet lijken op te merken? Temperatuurveranderingen zijn een van de meest voorkomende manieren voor spirituele entiteiten om onze eigen omgeving te beïnvloeden, en het oppakken hiervan is een veel voorkomende eerste indicatie van een paranormaal ontwaken. (Ja onze gang is nogal koud…brr dacht dat dit kwam omdat het tocht?  😛 )

5 Emoties en sfeer detecteren
Als je je scherp bewust bent van de atmosfeer in een kamer wanneer je er binnenloopt, zijn het je paranormale zintuigen die informatie oppikken die door de huidige of vorige bewoners in de kamer is achtergelaten. We hebben allemaal ervaring dat er een sfeer heerst “je zou met een mes kunnen snijden” na een ruzie, maar dit is een subtielere weergave van emoties en gebeurtenissen die niet meteen duidelijk zijn. Je kunt dit ook tegenkomen bij objecten – wanneer je iets behandelt dat net door een collega of vriend is vastgehouden, zodat je een plotselinge flits of inzicht krijgt in hun gemoedstoestand? Als u een oud of historisch object aanraakt, krijgt u dan direct een beeld van mensen uit het verleden die ermee verbonden waren? (Als kind voelde ik dat aan alsof het mij persoonlijk raakte, ruzies waren voor mij pijnlijk, ruzies tussen mensen, hun verdriet het raakte mij intens diep! Kon er zo niet tegen)

6 Willekeurige herinneringen
We houden allemaal van een reis door het geheugen, maar als je merkt dat je geest plotseling wordt teruggebracht naar een specifieke herinnering aan een geliefde, uit de context en zonder opbouw, dan kan dit een teken zijn dat deze specifieke geest waar je veel van hield om je heen is en probeert met je te communiceren. Hoe vaker dit gebeurt, hoe sterker het teken. (Parfum geuren, ineens een beeld zien van iemand voor je in je gedachten maar echt sterk, heb ik idem allemaal meegemaakt…)

7 Truuks met licht?
Een veel voorkomend teken dat paranormale vermogens aan het ontwaken zijn, is dat je lichtflitsen in de lucht ziet of orbs voorbij je ziet zweven. Je merkt misschien ook verschillend gekleurde lichten rond verschillende mensen – je begint hun aura te zien. Het is belangrijk om elk visieprobleem uit te sluiten dat ervoor kan zorgen dat je lichten ziet, maar als je visie gezond is, kan dit een belangrijke wake-up call zijn over je paranormale vermogens.
(Heb wel eens aura’s gezien, maar vaak vreemde dingen met licht in de tuin e.d.)

8 Wat is die geur?
Het reukvermogen is verrassend nuttig voor helderzienden en mediums. Aanhoudend een geur krijgen of iets misplaatst is een zeker teken dat je paranormale vermogens kunt ontwikkelen. Sluit eerst rationele verklaringen uit en probeer, als je kunt, te vragen om de geur weg te nemen en dan enkele ogenblikken later te vervangen om te testen of je het echt hebt geroken of niet. (Idem vaak meegemaakt, vreemd mijn moeder bleek ineens ernstig ziek maar ik weet nog hoe ik bijna een hekel kreeg aan een best dure jas van haar want die rook zo vreemd voor mij… kon die geur niet uitstaan, achteraf denk ik rook ik nu echt die jas of de ziekte? Heel bizar! Zo had een vriend van mij een aftershave en de ene keer kon ik de geur goed verdragen en ineens voelde ik iets vreemds in die geur, en vaak was diegene dan heel erg bozig etc, gewoon foute boel, die geur werd dan  echt”vies”. Lag dus aan het humeur van diegene echt vreemd. Parfum geroken van mijn oma, heel vaak om mij heen.)

Wie zei dat?
Stemmen horen is het eerste teken van helderhorendheid; de eerste keer dat dit je overkomt kan het nogal een schok zijn, maar vaker wel dan niet zal het geleidelijk gebeuren, waarbij je niet helemaal zeker weet of je iets leidt of niet, of dat het je verbeelding was of niet. Stemmen zijn niet het enige dat je misschien hoort – het is gebruikelijk om flarden muziek te horen waar ook geen wordt gespeeld.

10 Telepathie van dierbaren
Heb je ooit het gevoel gehad dat iemand in de problemen zat, pas later om erachter te komen dat je gelijk had? Levende geliefden kunnen ook met ons communiceren in ruimte en tijd, meestal onvrijwillig, via telepathie. Dergelijke telepathische gedachten zijn het sterkst tijdens een moment van crisis. Als dit je overkomt, is dit een bewijs dat je paranormale begaafdheden hebt die je zou kunnen kiezen om verder te ontwikkelen.
(Telepathie ben ik erg sterk in, snap het soms zelf ook allemaal niet, maar het gebeurd gewoon)

Persoonlijk wil ik dit niet ontwikkelen in mijzelf, ik heb een tijd foto’s geread, kan dat goed, ben bv. goed met vorige levens bv (Ja hahaha want kun je niet checken nu ja als mensen zeggen dat het klopt omdat ze dit zelf al wel ongeveer wisten, of een regressie hebben gehad of later deden dan ja ach… 🙂  , en gezondheid naar het schijnt, maar nee, ik vind het allemaal best vaag en eng ook wel.

Scusi!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥