web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenMysterieParanormaal

Twee ontmoetingen in 1 nacht

a176cee76feda53b74d8a6188e9446d4 AnGel-WinGs.nl

Ik was 9 toen dit gebeurde, ik herinner me dit heel levendig omdat het de eerste keer was dat ik zoiets meemaakte en het gebeurde ook de dag voor mijn verjaardag, dus op 24 mei. Het was rond 1 uur ’s nachts, iedereen sliep en ik werd amper wakker (ik viel eerder op de dag in slaap).

Voor meer context sliep ik naast mijn zus; we deelden dezelfde kamer (ook de kamer was slecht verlicht vanwege mijn nachtlampje). Merk op dat onze deur open was, zodat we in de kleine “hal” kunnen kijken die naar de kamer van mijn ouders leidde, die een beetje diagonaal naar ons toe was.

Hoe dan ook, ik lag daar maar in het donker, want er was letterlijk niets dat ik kon doen, behalve mezelf proberen te dwingen weer te slapen. Na ongeveer 6 minuten proberen weer in slaap te vallen, keek ik de hal in. Er stond een doorzichtige man in de gang die heen en weer keek naar mijn slaapkamer en de slaapkamer van mijn ouders.

Deze man had ook een aktetas in zijn hand, het leek alsof hij een zakenman was; zijn “haar” was netjes gekamd, het was een zijscheiding en hij droeg een pak met patches op de ellebogen. Hij had me nog niet opgemerkt, ik was zo bang en verstopte me achter mijn zus terwijl ik naar hem gluurde. Hij moet me echter hebben horen huilen, want toen merkte hij me op. Dit klinkt gek, maar in het echte leven was het zo eng: zijn hoofd begon gek te worden, het bewoog allerlei kanten op. Ik huilde stil en verstopte me onder de deken (mijn zus is een diepe slaper dus ze hoorde me niet).

Ik viel in een kort dutje en werd weer wakker. Ik weet niet zeker hoe laat dit was, want zodra ik wakker werd had ik het engste gevoel dat iemand naar me keek. Ik had gelijk. De man die in de gang was verdween, en nu was hier ook nog iets anders. Het was echter geen iemand, het was iets. Het was deze waanzinnig donkere maar ook transparante “wolk/klodder” die me vanaf het plafond aankeek. Het kon van gedaante veranderen en het gleed naar de hoeken van het plafond en dan over mij heen. Als het ogen had, kon ik het niet zien omdat mijn eigen ogen wazig waren van mijn tranen.

Het was recht boven me, op mijn plafond en het gaf de slechtste vibes ooit af. Ik huilde mezelf in slaap (gelukkig). Ik geloof echt dat dat huis spookte met meerdere geesten, omdat we daar eerder een klein meisje hebben horen zingen, voornamelijk in de badkamer, superzware voetstappen die de trap afgaan, bonzen, verontrustende vibes afgeven en mijn broers en zussen + vrienden en ik heb een vrouwengezicht op de muur gezien (dat is wel voor een andere tijd). Ze was ook afgrijselijk en transparant zoals de man die ik in dit verhaal noemde.

Om af te sluiten, nu ik erop terugkijk, denk ik dat het nu een beetje logisch is. Een klein meisje dat zong, een zakenman en een vrouw… Misschien waren ze een familie? Ik heb geen idee wat de zwarte “Cloud” was of wat het vroeger was. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥