web analytics

Magie op Heilige dagen, kijk naar de toekomst

Op heilige dagen kun je naar de toekomst kijken

Op kerstavond en op de zogenaamde heilige dagen van 8 tot 18 januari kan iedereen met behulp van speciale voorspellingen zijn lot achterhalen. In dit geval moet speciale aandacht worden besteed aan de “dingen” -dagen – dit is Vasiliev-avond op 13 januari en Epiphany-kerstavond op 18 januari.

De orthodoxe kerk, bekend om haar ernst jegens waarzeggers en waarzeggers, verandert tegenwoordig haar woede in genade. Gelovigen geloven dat in de periode van Kerstmis tot de doop, onreine kracht verzwakt en waarzeggerij ophoudt een demonische actie te zijn, maar gewoon leuk wordt.

Oudere mensen konden op kerstavond hun overleden familieleden zien die om middernacht naar hen toe kwamen om een ​​maaltijd met hen te komen  eten, en de meisjes konden de naam van hun toekomstige echtgenoot achterhalen en zelfs zijn gezicht in de spiegel zien. Dus volgens de voorschriften van de oudheid kunnen we verschillende soorten heilige waarzeggerij onderscheiden.

“Mijn licht, spiegel, spreek tot mij …”

De meest bekende en oudste manier om je toekomst te zien, maar tegelijkertijd, de meest ‘gevaarlijke’, is waarzeggerij op spiegels. Maar als je het persé wil, dan heb je hiervoor twee spiegels nodig die tegenover elkaar moeten worden geïnstalleerd, en twee kaarsen, ze moeten worden aangestoken en tussen de spiegels worden geplaatst.

Als gevolg hiervan zou de reflectie moeten resulteren in een lange gang verlicht door lichten. Volgens de legende, als je lang kijkt, is het aan het einde van deze gang dat een vernauwde gang moet verschijnen. Zodra u de gewenste afbeelding ziet, moet u echter een schone sjaal over de spiegel gooien.

Lees ook:   Bewijs van het parallelle universum? Nazi-munt uit 2039 in Mexico leidt tot bizarre theorieën

Er wordt ook aangenomen dat de toekomstige echtgenoot in de kersttijd te zien is in een glas water. Laat hiervoor de verlovingsring in de gevulde mok zakken en kijk vervolgens lang door het water naar het midden van de ring.

Een date met een man in een droom

Leg een kam onder het kussen en zeg: “Geliefde, kam je haar.” De verloofde zal in een droom verschijnen en zijn haar kammen. Neem een ​​vingerhoedje zout, een vingerhoedje water, meng deze en slik dit door. Als je naar bed gaat, moet je zeggen: “Wie is mijn verloofde, wie is mijn verzorger en zal me te drinken geven.” De bruidegom verschijnt in een droom en brengt iets om te drinken mee.

Leg vier koningen van kaart onder het kussen en zeg: “Wie is mijn verloofde, wie is mijn aanstaande – de droom in een droom.” De verloofde droom je als antwoord in de vorm van een koning.

Aan de vooravond van de kerstnacht kun je een witte handdoek buiten het raam hangen en zeggen: “Weinig gekleed, kom en droog jezelf af.” Als de handdoek ’s morgens nat is, wordt dit binnenkort een huwelijk.

Met de naam van de eerste bezoeker

Deze waarzeggerij werd ook wel de oproep van voorbijgangers genoemd. ’s Avonds of om middernacht moest het meisje het huis verlaten en aan de poort staan ​​en de eerste persoon die zij ontmoette vragen hoe hij heette. De nieuwe geliefde had ook zo’n naam.

Waarzeggerij op de schaal van walnoten en kaarsen

Lees ook:   Vrouwen zijn heilig:

Een grote bak gevuld met water, maar niet tot de rand. Aan de randen van het bekken hingen gebogen in halve stroken papier waarop de namen van waarzeggers of voor hen interessante gebeurtenissen waren geschreven. Vervolgens werd een klein stukje van de kaars in de helft van een walnootschaal gestoken, aangestoken, en een dergelijk bootje werd met een klein duwtje naar in het midden van het bassin gestuurd. Afhankelijk van naar welke rand hij vaart en welk papier hij in brand zal steken, oordeelden ze over de toekomst.

Ring, brood en haak

Voor waarzeggerij heb je een ring, een stuk brood en een naald en draad nodig. Leg alles op de vloer, dek af met een zakdoek (dus alles apart). Meisjes draalden vijf keer om de spullen heen en nemen dan hun zakdoek eraf en pakken snel wat bij de hand is. Dus, de ring voorspelt een huwelijk met een dandy, brood – een rijke bruidegom en een naald – een arme.

Waarzeggerij

Ondertussen zijn er onlangs nieuwe soorten kerstwaarzegging verschenen, met behulp van moderne technologieën. Hier zijn er een paar.

Plaats vier brandende kaarsen aan de zijkanten van de monitor uit. Concentreer en spreek verschillende keren een samenzwering uit: “Mijn geliefde, mijn geliefden, kom opnieuw tot mij.” In de diepten van de monitor zou een profiel van je toekomstige geliefde moeten verschijnen.

Neem een ​​mobiele telefoon en stuur een bericht naar het eerste beschikbare nummer. Als het bericht niet wordt verzonden, zullen uw plannen mislukken. Als de tekst is verstreken, zullen ideeën uitkomen. En als u ook een antwoord krijgt – wacht op het goede nieuws.

Lees ook:   De bijwerkingen en gevaren van astrale projectie - hoe u er geen spijt van krijgt?

Zeg thuis een complete stilte en zeg hardop een belangrijke vraag. En zet vervolgens de tv of radio scherp aan: de eerste zin die u hoorde, is het antwoord.

https://nasledie.pravda.ru/208955-gadanie/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button