...

28 januari 2022

 

Zal Iran nucleaire wapens maken om de VS te `verslaan

Zal Iran nucleaire wapens maken om de VS te `verslaan

Iran heeft zich teruggetrokken uit de atoomovereenkomst van 2015 en is nu niet beperkt in het niveau waarop het uranium kan opslaan en verrijken.

Voor begrip. Om de eenvoudigste nucleaire bom van het type “Baby” te maken, hebt u 25 kg verrijkte uranium- en bekledingstechnologie nodig, synchronisatie met ontsteking, enz.

Israël heeft al verklaard dat de “rode streep” de verrijking van Iran van uranium tot 240% in de hoeveelheid van 240 kg zal zijn – dan zal een preventieve aanval op nucleaire installaties worden uitgevoerd.

Volgens verschillende bronnen heeft Iran 4 weken tot 1 jaar nodig om zijn eigen volwaardige nucleaire apparaat te maken, dat overal op aarde, per vliegtuig of per schip kan worden geleverd. Dit, natuurlijk, als de ayatollahs niet als Kim handelden, in het geheim uranium verrijkten, hun “Fat Man” maakten of geen nucleaire rakettechnologie kochten van de DVK of het voorwaardelijke India met Pakistan.

Iran heeft raketten, maar oude vloeibare – die, hoewel ze op een continentaal bereik ‘werken’, zeer lang gereed zijn voor gebruik en mogelijk niet lang in volledige gevechtsgereedheid blijven (tenzij Iran opnieuw de technologie van turbomotoren heeft gestolen of gekocht).

Trouwens, in de late jaren 90 schreven westerse media veel over vier nucleaire (plutonium) kernkoppen die naar verluidt door Teheran in Kazachstan waren gekocht – hoewel de leiding van de CIA herhaaldelijk heeft verklaard dat er geen enkel feit is vastgesteld over de verkoop van kernwapens uit de republieken van de voormalige USSR.

Het grootste gevaar in de oorlog van Iran met een vijand, eerder, is het gebruik van chemische wapens (BWA’s), waar Iran niet alleen genoeg van had, maar het werd ook gebruikt in de oorlog met Irak.

Lees ook:   Belazer jij maar eens...

Dat wil zeggen, de militaire leiders van Iran hebben al niet alleen ervaring en bevelen om massavernietigingswapens te gebruiken, maar ook hun actieve gebruik in het regionale operatietheater.

“Conclusie – als Kim Iran niet in werkende nucleaire rakettechnologie heeft gestopt, is het verlaten van de nucleaire deal (voorlopig) onderdeel van een escalatie van intenties. Iran kan echter prachtig vertrekken door een raketbom met chemische wapens of terroristische aanslagen in de regio’s te lanceren en doellanden ‘, schrijven ze in Telegram.

Bedenk dat de militaire adviseur van de hoogste leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei en voormalig minister van Defensie van het land Hossein Degan zei: “Amerika begon de oorlog.” Hij voegde eraan toe dat “daarom de Verenigde Staten voorbereid moeten zijn op een adequate reactie op hun acties. Het enige dat een einde kan maken aan deze periode van de oorlog is een slag voor de Amerikanen, gelijk aan degene die zij hebben toegebracht.”

Читайте больше на https://www.politonline.ru/interpretation/22894888.html

Negatief nieuws inderdaad, we kunnen dagelijks denken wat als…en als…etc…
We weten het pas als het zover is…en dan is het al gebeurd.

Gerelateerde berichten