web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Digitaal corona paspoort in de maak!!!

DIGITAAL CORONA PASPOORT IN DE MAAK
door Ellen Vader & Door Frankema | 21 mei 2020 | Politiek

De bovenstaande mededeling heeft de reguliere media nog niet bereikt, en waarschijnlijk is daar een reden voor. Op 11-05-20 publiceerde ‘Verdict’, een online mediabedrijf op het gebied van technologie het volgende artikel: “Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries (digitaal coronavirus paspoort gaat geleverd worden in 15 landen).

Volgens Verdict heeft het Engelse bedrijf ‘VST Enterprises’ een zakelijke overeenkomst gesloten met het bedrijf ‘Circle Pass Enterprises’ voor het creëren van een digitaal “gezondheidspaspoort”. De Corona-maatregelen zijn nog lang niet voorbij. Integendeel, voorbereidingen voor het aanscherpen van de controle op de maatregelen zijn gaande.

WILLEN WIJ EEN ‘DIGITAAL GEZONDHEIDSPASPOORT’?
Volgens Verdict zijn de twee eerdergenoemde bedrijven een partnerschap aangegaan om “het meest veilige digitale gezondheidspaspoort ter wereld” te creëren, dat de naam Covi-pass zal krijgen. ‘VST Enterprises’ en ‘Circle Pas Enterprises’ zullen gaan samenwerken met overheden en de particuliere sector om de COVI-pass wereldwijd te introduceren .

De volgende landen staan als eerste op de lijst: Italië, Portugal, Frankrijk, Panama, India, de VS, Canada, Zweden, Spanje, Zuid-Afrika, Mexico, de Verenigde Arabische Emiraten en Nederland. En het doel is om 50 miljoen COVI-passen te leveren.

HOE HET DIGITALE GEZONDHEIDSPASPOORT WERKT
“De Covi-pass zal werken met een kleurensysteem van groen, amber, rood om aan te geven of het individu positief of negatief is getest op Covid-19, evenals relevante gezondheidsinformatie.

Eerst downloadt de gebruiker de app en voert belangrijke informatie in zoals naam, adres, leeftijd en verifieert zijn identiteit met behulp van zijn vingerafdruk of een gezichtsscan.

Vervolgens doet hij een Covid-19 test, afgenomen door een geautoriseerde zorgprofessional, en worden de resultaten in de Covi-pass gescand. Daarna kan men het digitale gezondheidspaspoort gebruiken om de gezondheidstoestand van mensen te verifiëren, zodat ze “veilig kunnen terugkeren naar hun werk, en veilig kunnen reizen”.

Een aanzienlijk tekort aan coronavirus testkits zou het testen echter tot een uitdaging kunnen maken. Desalniettemin is VST van mening dat de technologie de sleutel kan zijn tot het beëindigen van de lockdown.

“Wij zijn er vast van overtuigd dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen”, aldus Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises. En hij voegt eraan toe:

“Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (in de meeste gevallen een QR-code of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.”

“Zowel barcodes als QR-codes zijn oude tweede generatie technologie. De zogenaamde VCode & VPlatform vertegenwoordigen de volgende ‘derde generatie’ van ultraveilige en veelzijdige codetechnologie.”

Het bedrijf ontwikkelt ook een “sportgezondheidspaspoort”, dat openbare sportevenementen weer op gang kan brengen zodra de beperkingen zijn opgeheven.

En tenslotte deelt het artikel op ‘Verdict’ mee dat VST Enterprises ook gesprekken voert, die al in vergevorderde stadia zijn, met hoge Britse overheidsambtenaren en het ministerie van Binnenlandse Zaken over cybersecurity technologie.

De farmaceutische industrie krijgt steun uit de technische hoek. Samen zullen zij in staat zijn de massa onder controle te houden. Tenzij de informatie die de massa aan het denken kan zetten hen op tijd bereikt uiteraard. Voor meer informatie kijk bijvoorbeeld naar de door ons ondertitelde film: ‘Are we living in 12 monkeys?’ die u kunt bekijken op de pagina ‘Covid-19’

Bron voor dit artikel: https://www.verdict.co.uk/vst-enterprises/

Over de auteurs:

Ellen Vader is moderator van de facebookgroep van de stichting Vaccinvrij en lid van het kernteam.
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek “Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien”, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

Digitaal Corona paspoort in de maak

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥