...

19 oktober 2021

 

Karma en leven na dit leven bij zelfmoordterroristen

Vertaald door google…

Wat gebeurt er met een zelfmoordterrorist On The Other Side
leven-na-dood-hel-van-eigen-creatie

leven-na-dood-hel-van-eigen-creatie-main-4-paal:
Dit boek gaat over de realiteit van ons leven na de dood.

Als gevolg van levenslange praktijk van diepe mediation, de auteur projecteert zijn bewustzijn in parallelle dimensies en niet-fysieke realiteit systemen met volledig behoud van het wakende bewustzijn overal. Hij peilt in de oneindige vergezichten van het menselijk bewustzijn en brengt gedetailleerde uitleg van zijn reizen en observaties.

Hier is een dergelijke observatie:

Astral Travel and life after death:
Het  ‘Paradise’ van een Suicide Bomber
“Sinds de 9/11 na de wreedheden van de World Trade Center aanslag, vraag ik me af wat voor soort leven na de dood,  de daders van zulke monsterlijke misdaden zouden verdienen voor zichzelf. Het is duidelijk voor iemand, anders dan de meest extreme fanatici, dat het lijden doorstaan ​​door de slachtoffers en hun geliefden die achterblijven, diep, misschien wel levenslang, een trauma zal veroorzaken.

Het is ondenkbaar voor te stellen dat sommige een godheid die mededogen, liefde en waarheid, eventueel dergelijke barbarij kon onderschrijven.
Nature werkt alleen omdat het is geworteld in de werkelijkheid, in universele wetten die alleen werken, omdat ze fijn zijn afgestemd en evenwichtig.

Natuur niet handelt in overeenstemming met een fantasie, maar sterk willen we de fantasie om echt te zijn.
Voordat ik had de volgende ervaring die ik al vermoedde dat de ontketend door de ongelukkige slachtoffers van de massamoord en die van hun familieleden en vrienden, evenals de verontwaardiging van anderen gevoelens, onvermijdelijk gericht zou zijn op de daders in een of andere vorm, maar ik was niet voorbereid op wat ik heb gevonden.
16 mei 2009
Hiervoor had ik een aantal Out-of-body ervaringen, hoewel geen van wat ik heb meegemaakt was het vermelden waard. Toen ik wakker werd vroeg in de ochtend, ik wist dat als ik mijn plaats gehouden zonder te bewegen of het openen van mijn ogen en wachtte op de vertrouwde geluiden in mijn hoofd, ik in staat om terug te keren naar de OBE staat zou zijn en zou misschien, met nieuwe opzet maken een aantal waardevolle opmerkingen.
Ik was niet verkeerd, maar wat was te komen als een van de meest gruwelijke gebeurtenissen die ik ooit tijdens mijn lange geschiedenis van de Out-of-body reist en de rest van mijn leven heb meegemaakt; een nachtmerrie zonder weerga. Het concept van het geloof, zelfmoord, moord en beloning was slepende als een onopgeloste onderwerp voor een zeer lange tijd in de rug van mijn geest. Wat gebeurt er met mensen die zichzelf opblazen en in het proces moord en verminken scores van andere onschuldige mannen, vrouwen en kinderen, terwijl op hetzelfde moment te geloven met passie en overtuiging dat zij zouden worden beloond door God voor hun ondoordachte ‘self- offer’. Ik wilde weten het hiernamaals lot van zelfmoordterroristen.
Dit is niet hoe het begon. Toen ik terug in mijn OBE toestand was mijn eerste bedoeling was om te zetten in een geestelijk gebied, maar toen kwam de oude onbeantwoorde vraag terug in mijn gedachten.
Deze gedachte vervoerd me vrijwel direct aan de rand van een gebied dat leek op een donkere, negentiende-eeuwse industriële park met sombere gebouwen die een uitgestrekt gebied en een grote schoorstenen.

Maar dit is niet wat het werkelijk was. Ik zag donkere, golvende rook uit de grond in een zwart, dreigende hemel. Voor zover mijn ogen kon zien dat ik werd geconfronteerd met een plaats van dreigende verlatenheid. De grond was bijna pikzwarte met scheuren verschijnen overal en poreus ruw keien bezaaide via WAN als uitgespuwd door een vulkaan en daarna afgekoeld tot gladheid. De lucht was bedekt met golvende wolken gevormd door de rook van de aarde, zo nu en dan verlicht door scherp boos bliksemflitsen vrijgeven van oorverdovende donder, die de grond deed beven. Als ik had door een filmproducent is gevraagd om een scène aan het einde van de wereld af te beelden te creëren, zou ik hier gekomen voor inspiratie. Dit was een epische Hollywood versie van Dante’s Inferno .
Met de volgende krachtige Thunderbolt begon ik mijn beslissing of ik hier komen betreuren, maar de nieuwsgierigheid maakte me dringen mezelf verder in de regio totdat ik eindelijk ontdekt dat de kwade golvende rook kwam uit stapels langzaam brandende menselijke lichamen die werden kronkelen van de pijn.

In de eerste paal die ik tegenkwam, werden deze verdraaien, verkoolde en stuiptrekkend lichamen strekken hun handen en schreeuwen in de richting van een persoon die werd gevangen in het midden van de stapel, die zich in de richting van de sombere hemel bereikt, wanhopig bidden voor hulp. De persoon werd omringd door de zeer reële gedachte vormen van zijn slachtoffers en de vertegenwoordiging van hun pijn.

Hoe hard smeekte hij, zijn stem nooit voorbij de zware gordijn van rook die afgeschermd zijn en omgeven hem als een onneembare bastion bereikt. Ik merkte al snel dat dit ondoordringbare laag werd gemaakt van spijt en het besef dat het lot van zijn slachtoffers en hun lijden konden nooit worden teruggedraaid of gewist. Het was een muur van absolute onmogelijkheid opgebouwd uit de pijn van zijn slachtoffers en ondraaglijk lijden en het aanmatigend besef dat dit een daad die nooit zou kunnen ongedaan worden gemaakt.
Dat was niet het enige vervelende ding dat naar mij toe zweefde, was er ook een geur die sterker en weerzinwekkend werden als ik dit kerkhof van de menselijke ellende ingevoerd.
Dit alles leek te strekken zich mijlen en ik was verbaasd door het grote aantal menselijke puin bezetten op dit gebied. Af en toe zag ik donkere, onheilspellende cijfers over darten, die geen deel uitmaken van deze palen waren, probeerde tevergeefs om hun geweeklaag over kameraden van de hopen smeulende lichaamsdelen te trekken. Ze waren zo donker als hun omgeving ze vandaan komen, hun gezicht bedekt. Sommigen waren zwaaiend met geweren en toen ze me zagen ze keek boos in mijn richting. Sommige schreeuwde en nam potshots bij me, maar hun kogels viel slap op de grond na een reis slechts een paar voeten. Ondanks de gruwel om me heen Ik was geworteld in een kalme stilte, wetende dat er geen schade aan me kon komen.
Toen stak ik een gebied waar ik hoorde oproepen tot het gebed, maar het werd gedragen door een droevige en klagend nota, onherkenbaar vervormd. Vervolgens heb ik gemerkt dat het kwam van mensen die hun geloof, wat vloeken hun god voor zijn deel van de afspraak houden had verloren. Anderen uitdagend en onberouwvol uitgeroepen hun fanatieke geloof door schreeuwen het op een onzichtbare vijand die hun weg was behoudens in het paradijs. Boven alles, een zwarte ondoordringbare hemel reageerde met rode flitsen van bliksem en brullen.
Vervolgens uit de duisternis zag ik een man me nadert. Hij had niet misstaan ​​in de sinistere regio. Hij droeg wat eens een witte jurk geweest, maar was nu vervuild door de as. Ik kon aan zijn gezicht zien dat hij een vriendelijke man en toegewijd aan zijn geloof was. Toen hij me benaderde zijn handen stak. Hij vertelde me hoe blij hij was dat iemand anders eindelijk was gekomen om te helpen bij het antwoord op zijn gebed en hij God prees voor het tonen van zulke genade. Hij legde me uit dat hij een helper was en geconfronteerd met de geweldige taak om uit te zoeken deze puinhoop en redden een aantal van deze arme misleide jongeren. Hij klaagde dat er heel weinig mensen waren dapper genoeg om hier te komen en hem te helpen in zijn onoverkomelijke taak.
Hij richt mijn aandacht naar een andere stapel van menselijke resten. Ik kon afgehakte armen en benen, hoofden zien met hun kaken ontbreken en bloed en verbrand kadavers overal. De bijtende stank van verbrand menselijk vlees was overal. Precies in het midden van de paal was een man kronkelen, in een poging om zich te bevrijden van de rommel, maar hoe hard hij probeerde zonk hij terug in de stapel zonder de mogelijkheid om te ontsnappen. Om de zoveel tijd dat hij zou klinken uit te roepen voor zijn God en smeken om genade, maar zijn gebed had geen macht.

In plaats daarvan, elke keer als hij de naam van zijn Heer uitte hij werd geconfronteerd met de waarheid van zijn daad en hoe het was in tegenstelling tot wat zijn religie had verordend. En nu, zodra zijn gebed liet zijn lippen werd wankelde terug in bijna onmiddellijk door de lijdensweg van zijn lijden slachtoffers die terug schreeuwde naar hem, en elke keer deed het dit voelde hij de pijn en de gevolgen van zijn daad. Het beeld van een moeder die haar verminkte kind oprijzen uit de stapel en dan weer terugzakt, een kind vasthouden aan het dode lichaam van haar ouders, de schrik dat hun hele wezen verbruikt, een paard liggen sterven in de straat, een jonge man staren in ongeloof op zijn verminkte lichaam. Dit alles afgespeeld in een terugkoppeling van waaruit er was geen duidelijk ontsnappen. Het was een oneindige replay, verergerd door het besef er was niets op aarde of onder de hemel dat deze afschuwelijke misdaad ongedaan kon maken.
Niets is sterker dan de werkelijkheid. Plechtig mijn vriend in zijn bezoedelde gewaden begon in te zien dat het was boven mijn krachten om deze arme slachtoffers van hun eigen handelen te redden.
‘Maar in ieder geval moet je terug en waarschuwen en te rapporteren over deze ellende heb je hier in om mensen te redden van hun dwaasheid gezien. Elke persoon in de wereld moet weten dat God genade en liefde en niets moet sterker zijn dan Liefde. Tenzij de mensen de waarheid kennen dan zullen veel meer zal zijn lot te hebben en nog veel meer zullen lijden en toe te voegen aan de nummers van de veroordeelde in deze regio. Het zal groter en groter worden.’
Ik vertelde hem dat ik was waarschijnlijk de meest onwaarschijnlijke persoon om de broeders en zusters van zijn geloof te overtuigen en dat hij moet proberen te vinden en te overtuigen iemand van zijn eigen geloof om hem te helpen. Ik vertelde hem dat wat ik ook gemeld zou alleen maar worden gezien als propaganda van de vijand en zou weinig effect bij het veranderen van elk gedrag te hebben. De man wierp zijn hoofd naar beneden en keek naar de hulpeloze stapel wriemelende vlees. Ik had medelijden met deze man en wenste met heel mijn hart dat hij extra hulp kon vinden.
Ik keek naar de ellendige ziel die werd gevangen in de stapel wriemelende en smeulende ledematen en voelde een golf van verdriet en oprechte medeleven en vervolgens gericht mijn liefde naar hem toe. Ik was verrast door het licht afkomstig van mijn hand en het aansteken van de regio. In het licht kon ik gezichten die uit veel meer stapels zoals dit te zien. Verloren gekwelde zielen te draaien naar mij met hun uitgestrekte handen, het bereiken voor het licht. Dat was alles wat ik kon doen, maar ik hoop met heel mijn hart dat op een bepaalde manier zou het de gruwelijke lus en vrije deze mensen, die op het einde zelf waren het slachtoffer te breken.
Ik liep door de uitgestrekte doden gebied van ellende, het verzenden van golven van licht en hoop dat door een aantal mysterieuze manier waarop ze zouden een aantal goede te doen en te verlichten sommige van deze monsterlijke ellende. Terwijl ik zo bezig was bad ik in mijn hart dat de mensen zouden leren en begrijpen van de belangrijkste grondbeginsel van hun geloof, dat was liefde en niet haten.
Na de dood hebben we niet langer de filters van onze fysieke hersenen. Bewustzijn wordt als een open boek. Op het moment dat we ons herinneren een van onze verstrikt acties die zij veroorzaakt een stortvloed aan informatie die ons bewustzijn zal overspoelen en het creëren van onze wereld.

Lees ook:   Kap met AB! : Jensen

We zijn onvermijdelijk blootgesteld aan het volledige netwerk van verstrengeling die we hebben gecreëerd.
Het is heel moeilijk om deze lus ontsnappen tot onze Bewustzijn overstijgt naar een veel hoger niveau. In de meeste gevallen is dit alleen mogelijk als we in staat zijn om effectief en succesvol omgaan met onze identificatie. Natuurlijk, als onze actie slachtoffers gemaakt – die leed, zullen we moeten een manier vinden om vergeving van onze slachtoffer te verkrijgen zijn.

Als de slachtoffers zelf zijn in een lagere dimensionale staat van bewustzijn over door onze beroep is dit onvermijdelijk moeilijk te verkrijgen. Wij mogen pleiten en smeken en proberen allerlei dingen om goed te maken, maar tot onze slachtoffers vrijwaart ons zullen we gebonden zijn door onze actie. Dit kan gaan voor een zeer lange tijd inderdaad. De meer lijden we creëren, des te groter de aantallen van onze slachtoffers, hoe harder moeten we het werk van de gevolgschade verstrengeling met onze daden af ​​te schudden.
Natuurlijk, we moeten in gedachten houden dat ieder van ons schuldig aan een misdaad of wanbedrijf kan zijn op een gegeven moment in onze carrière van het worden geëvolueerd individuen. In mijn vorige boek, beschreef ik hoe ik een lid van een bende van revolutionairen in de Middeleeuwen, die het hun morele zoektocht naar rijke landgoederen plunderen en doden van de land-eigenaars om de onderdrukte boeren te bevrijden gemaakt was geworden.

Vervolgens heb ik erop gewezen hoe één landeigenaar up was veranderd in mijn huidige leven en mijn carrière vernietigd. Mijn uittreding had de route van verstrengeling, die honderden jaren gespannen over getraceerd.
Dus wat kunnen we doen om onszelf los te maken van onze ondoordachte acties? Het antwoord hiervoor ligt in onze service en onze oprechte zegen. Onze rustige dienstbaarheid aan anderen, waardoor ze eerst zonder aanspraak krediet is een effectieve manier. Wij voeren onze service rustig, omdat we niet willen dat de dienst in gevaar brengen door als irritante -gooders en uiteindelijk wordt ervaren wordt verteld om onze eigen zaken te bemoeien.

We kunnen de dienstverlening in de meest onschuldige vorm van manieren.
Eens, als een jonge man liftend door Engeland, ving ik een bus op het Isle of Wight. Aan het einde van de bus rijdt de chauffeur, het zien van mij het dragen van mijn rugzak, hield mij tegen en begonnen te kletsen. Hij gaf me een klein glazen buisje met tientallen lagen van fijn zand in diverse kleuren.

Hij vertelde me dat deze waren al de verschillende lagen van zand, dat kon worden gevonden als ik ging naar het strand. Ik was geraakt door zijn bedachtzaamheid en vriendelijkheid en bedankte hem. Toen ik naar het strand kwam werd ik overmand door ontzag voor het grote spektakel van de grote en grootse kunstwerk natuur had mij gepresenteerd. Ik voelde me een ongelooflijke sensatie en in mijn hart liet ik mijn oprechte dank aan de bestuurder en nog steeds tot op de dag het gevoel een soort vrolijke voorliefde voor hem toen ik er aan denk.
Een andere keer kreeg ik een telefoontje van een oplichter die probeerde me te overtuigen om de hand over de inloggegevens aan mijn computer, zodat hij kon ‘help me’ op te ruimen virussen. Hij beweerde dat een routine scan toonde aan dat mijn computer besmet was en dat ze konden oplossen. Ik zag meteen zijn ware bedoelingen en begon te luisteren naar zijn babbel. Zoals hij legde een aantal technische details ontving ik het beeld van hem zitten in een donkere en raamloze kerker, de muren gemaakt van wrok woede en haat, en wordt geanimeerd door zijn veel slachtoffers slechte gevoelens ten opzichte van hem in de vorm van sinistere waterspuwers en zeurende monsters stijgen van de steen, schreeuwend en vloekend misbruik naar hem. Hij was niet in staat om te ontsnappen uit zijn gevangenis. Nadat hij zijn verkooppraatje klaar was ik het voorzichtig aan hem of hij ooit had gezien hoe zijn slachtoffers zou voelen als ze de schade veroorzaakt door zijn misdaad ontdekt.

Toen hij gaf geen antwoord, voelde ik een element van verrassing, en ik stelde hij kon beginnen goed te maken door het helpen van andere mensen die het echt nodig waren en het zetten van het geld dat hij goed gebruikt had bedrogen. Na een paar seconden ging de lijn rustig en ik vroeg me af of dit kleine dienst van mij dragen vruchten zou zijn.
Natuurlijk, het omgekeerde geldt ook. Als we zorgen voor positieve en positieve resultaten voor de mensen die we verwarren met, zullen we in gelijke mate profiteren van hun vreugde, bevrijding, de gezondheid en de verrijking die we hebben gecreëerd. Dit is onvermijdelijk uitgespeeld op een veel hoger dimensionaal niveau. Het helpen van anderen, het verzenden van liefde en vriendelijkheid, is een krachtige manier om ervoor te zorgen dat we ervaren alle positieve feedback die het gevolg is van dit.
Het is niet zo duidelijk als het klinkt, dat wel. Actie vraagt ​​om wijsheid. Laten we zeggen dat we het gevoel in een gulle bui en geef iemand geld en zij op hun beurt gebruiken om een ​​pistool, die ze gebruiken om iemand te doden kopen. Zullen we onuitwisbaar worden gekoppeld aan hun misdaad? Het antwoord is, weet ik niet.

Dat is waarom ik denk dat er geen regels zijn die naar beneden in steen kan worden gelegd, doorgegeven als een wet om onze acties te sturen. De werkelijkheid is een ongelooflijk mooi en complex mechanisme en de veiligste manier is om te vertrouwen op innerlijke wijsheid verstuurd vanuit het hart naar onze discrimineren acties te sturen. Godsdiensten hebben altijd getracht vast te stellen wetten en een code van de moraal, maar de universele wetten kan niet worden gedefinieerd in menselijke taal.

Ze zijn multidimensionaal en reiken veel verder dan ons niveau van begrip. Wat ik het leveren is gewoon een grote lijnen, die in het oosten van de filosofie is om verwezen als de wet van karma, en in de wetenschap staat bekend als de wet van oorzaak en gevolg. Het is pas wanneer we de hogere gebieden voorbij de dualiteit dat we overstijgen deze wetten te bereiken en ons begrip wordt duidelijk omdat dan al onze actie zal geleid worden, onzelfzuchtig, uit een spontane wijsheid niveau en in harmonie met de natuurlijke stroom van het grotere bewustzijn, dat vereist geen beraadslaging van wat goed of slecht is. Het werkt alleen maar in termen van wat nodig is en in harmonie met de dynamische processen van de werkelijkheid. Al onze acties dan zijn gratis en zelfs als iemand overleden als gevolg van onze acties, misschien in een ongeval als deze acties in harmonie met het grotere werkingen van de werkelijkheid zullen we nooit worden beïnvloed door de eventueel daaruit voortvloeiende verstrengeling waren.
Een ding dat we moeten onthouden wanneer overweegt de gevolgen van psychologische en spirituele verstrengeling is dat aan de basis van alles ligt een universele kracht die alleen kan worden omschreven als oneindige genade, in het gezicht van die zelfs de meest gruwelijke gebeurtenissen op aarde, in de universum en andere niveaus van niet-fysieke werkelijkheid zijn weinig meer dan een projectie van drama, een illusie, een film uitgespeeld tegen de multidimensionale scherm van het bewustzijn; zij maken deel uit van een veel grotere actie die we alleen kunnen zien vanuit de hogere standpunten.”

 

https://www.unariunwisdom.com/what-happens-to-a-suicide-bomber-on-the-other-side/

Bezoek de link om de tekst in het Engels te lezen.

Google is ook nog niet perfect, maar goed de bedoeling is duidelijk lijkt me.
Mocht het gaan om illuminati, dan zullen zij ook ooit ervaren wat ze anderen hebben aangedaan.

Als alle mensen dit besef hadden, zou er een intense vrede op aarde bestaan!

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten