web analytics
11:11 Dubbele getallen

Schokkende WEF-video stelt voor om senioren te euthanaseren ‘For The Children’

Schokkende WEF-video stelt voor om senioren te euthanaseren ‘For The Children’

Net toen je dacht dat de elite klootzakken op het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwabb niet erger konden worden, wacht er is meer !
Op het toppunt van hypocrisie van ‘voor de kinderen’ klaagt het WEF nu over overbevolking en/of suggereert dat ouderen euthanasie ‘voor de kinderen’ overwegen.

In een video op Twitter vol geriatrie die zeggen dat ze een goed leven hebben gehad nadat ze hadden uitgelegd dat er te veel mensen op de planeet zijn. De video suggereert dat oudere mensen die niet meer productief zijn, moeten kiezen voor euthanasie.
Ik ben er zeker van dat kinderen over de hele wereld dankbaar zijn dat hun grootouders zullen worden voorgesteld om zichzelf voor hun welzijn te verlaten.

Ik zou Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank, willen vragen: denk je dat mensen gewoon batterijen zijn die je weggooit als je ze niet meer gebruikt?

37c4d465cc95a5db3a7781ec50881c96 AnGel-WinGs.nl

Ze mag zelf als eerste ze komt uit 1957 nml…eng mensch!

Hoe hebben we deze mensen zo snel zover laten komen om onze meest kwetsbaren aan te vallen?
Meer dan 40 jaar geleden, toen abortus de meest onschuldige onder ons liet doden, zeiden veel mensen dat het uiteindelijk ook het einde van de ouderen zou betekenen. Er waren veel handzwaaien en verwerping van dat argument.
Echter, meer dan 40 jaar later, zien we dat dat precies is wat ze van plan zijn te doen. Dit, na een wereldwijde pandemie van een biowapen geproduceerd door onze regering in China dat specifiek gericht was op, zo lijkt het, ouderen en zieken. Ze willen nu dat senioren die niet meer genoeg ‘produceren’ om hun leven te rechtvaardigen, voor euthanasie kiezen.
Weet je wat je niet kunt kwantificeren als het gaat om productie door een oudere persoon? Je kunt de kennis die ze gedurende hun leven hebben opgedaan niet kwantificeren. Je kunt de koekjes die ze elke zomer bakken en aan de buurtkinderen geven niet kwantificeren.
Je kunt niet kwantificeren hoeveel een grootmoeder doet door op haar kleinkinderen te passen, zodat haar alleenstaande dochter geld kan produceren om voor die kinderen te zorgen. Je kunt het aantal keren dat ze hun volwassen dochter of zoon bellen niet kwantificeren om te vragen of alles in orde is.
Je kunt het aantal uren niet kwantificeren dat ze als vrijwilliger in het ziekenhuis mensen begeleiden en mensen naar hun auto helpen. Je kunt niet kwantificeren hoeveel uur ze hebben besteed aan het uitdelen van voedsel bij een voedselbank.
Je kunt het aantal kerstdagen niet kwantificeren en hoe productief dat was voor hun gezin vanwege een boost in het moreel. Je kunt de productie van een bejaarde niet kwantificeren omdat het grootste deel van hun productie buiten de economie plaatsvindt.
Door de dingen die ze doen te verdisconteren omdat ze er geen dollar voor betaald krijgen, negeer je de mensheid volledig.
Het is een onmenselijke en onrechtvaardige, walgelijke belediging van de mensheid dat het WEF onze senioren niet waardeert, die niet langer een salaris verdienen, maar toch bijdragen aan de grotere economie op manieren die niet te tellen zijn.
h/t Joe O.

Lees ook:   Kaag en haar krokodillentranen

https://principia-scientific.com/wef-video-euthanize-seniors-for-children/?

Ben ik een visionair?

Je ziet wel hoe gestoord ze daar zijn bij het WEF!
Dat zijn satanisten nml.
Duistere mensen die geen geweten hebben.
Je gaat toch niet zeggen, opa en oma gaan we doodmaken… want er zijn teveel mensen op de aarde?
Ben je helemaal kneiter!?
Opa’s en oma’s zijn heel belangrijk in een kinderleven. Uberhaupt zijn ze belangrijk, want ze horen bij een familie.
Mijn God wat bizar hoe zij denken!????????
Waanzinnigen aan de macht wat gruwelijk!!!!!!!!!!

AUB stop die mensen daar dit kan zo niet langer. Ze vermoorden gewoon mensen en hebben er vast geen actieve herinneringen aan… wtf!?

(ps is dat tuig daar vergeten dat die ouderen wel gewerkt hebben voor hun studie bv en kinderbijslag aan hun ouders? Echt wat een gekke mensen zitten er bij dat WEF, de pil van Drion nam toch niet zo gretig aftrek als ze hadden gehoopt dat D666!)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button