web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerika kan zijn baby’s niet langer voeden?

Een imperium dat zijn baby’s niet kan voeden, is een imperium in COLLAPSE … Amerika slaagt er niet in om te doen wat dorpelingen in de junglestam die buiten het netwerk zijn vrij gemakkelijk kunnen doen – hun baby’s VOEDEN

Een imperium dat zijn baby’s niet kan voeden, is een imperium in COLLAPSE … Amerika slaagt er niet in te doen wat dorpelingen in de junglestam die niet op het elektriciteitsnet zijn, vrij gemakkelijk kunnen doen – hun baby’s VOEDEN

Het Amerikaanse rijk bevindt zich in een staat van versnelde ineenstorting, en er is geen weg meer terug. Dit eens zo grote rijk kan nu niet de meest elementaire taken uitvoeren die zelfs geïsoleerde junglestammen nog steeds kunnen doen: hun eigen baby’s voeden .

Op de een of andere manier, met alle hightech verblinding, iPhones, hoogfrequente Wall Street-handel, elektrische voertuigen, ruimteraketten en al de rest, kan Amerika er nog steeds niet achter komen hoe ze baby’s moeten voeden … iets dat oude homo sapiens al voor honderdduizenden jaren.

Zelfs vóór de uitvinding van het wiel wisten de voorouders van de mensheid hoe ze hun baby’s moesten voeden.

Ze overleefden ook zonder vaccins. Hoe? Het natuurlijke immuunsysteem.

Natuurlijk, hoewel Amerika zijn baby’s niet langer kan voeden, is het Amerikaanse rijk volledig in staat om dodelijke “vaccin” -injecties toe te dienen die onvruchtbaarheid en de dood veroorzaken. Er lijkt nooit een tekort te zijn aan iets dat je zou kunnen doden . Maar als het gaat om het voeden van baby’s , valt de VS plat.

Lees ook:   Als de politie moslim misdragende jongeren niet stopt dan de mensen zelf...

 

Terwijl Amerikaanse bureaucraten beweren dat ze de wereld willen helpen om minder OORLOG en meer VOEDSELveiligheid te ervaren, passeren ze 40 miljard dollar om oorlogswapens te kopen, terwijl ze Rusland ervan weerhouden tarwe voor VOEDSEL te verkopen. Dus wacht … als je minder oorlog en meer voedsel wilt, waarom geef je dan geld uit aan oorlog en blokkeer je de handel in voedsel.

Is het niet verbazingwekkend hoe nu plotseling ALLE #voedselschaarste in de wereld wordt toegeschreven aan Rusland dat een enkele haven (Odessa) in het zuiden van Oekraïne blokkeert?

Het is alsof we nu moeten geloven dat letterlijk ALLE VOEDSEL OP DE PLANEET tot voor kort via één enkele haven in #Oekraïne was verscheept en vervolgens wereldwijd werd gedistribueerd. Dat is een haven waar tot vorige maand vrijwel niemand in de VS van had gehoord.

De absurditeit van het schuldspel voor voedselschaarste tegen #Rusland is meer dan krankzinnig.

Onthoud ook dat Poetin een TIJDREIZIGER is omdat hij terugreisde naar eind 2021 en voedselinflatie veroorzaakte, zelfs VOOR zijn invasie van Oekraïne. Dat is geweldig! 🙂

Onder Biden zijn de verwrongen prioriteiten van Amerika gericht op oorlog en dood, terwijl baby’s en LEVEN worden genegeerd

Dus onder het onwettige Biden-regime eindigen we met een natie die zich richt op de dood, oorlog, de wapenindustrie, beursinflatie, gelddruk, mediapropaganda, vaccindwang en meer, terwijl we alles negeren dat baby’s zou kunnen beschermen of zelfs zou kunnen verschaffen voedsel.

Onder de controle van harteloze democraten hebben we nu een corrupte regering die zich volledig inzet voor abortus, bommen en zelfs daden van binnenlands terrorisme (valse vlaggen), maar er is geen enkele bereidheid om de grens te beschermen, de dollar te beschermen, kinderen te beschermen of individuele vrijheid.

Lees ook:   Grieken als eerste bevrijd van de neuro

Terwijl Amerika $ 40 miljard naar Oekraïne stuurt – voornamelijk om wapens te kopen en propagandacampagnes te financieren voor het hersenspoelen van het publiek – is er geen omarming van de vrijemarktdynamiek in de VS die een overvloed aan babyvoedingsopties zou bieden zonder dat er ook maar enige overheidsmiddelen bij betrokken waren.

De vrije markt kan dit probleem oplossen. Maar de vrije markt mag niet werken. In plaats daarvan krijgen we door de FDA beschermde ondernemingskartels voor zuigelingenvoeding en marktmonopolies die zeer kwetsbaar zijn voor mislukking. Dit is een microkosmos van wat we op het punt staan ​​te zien in de economie op een veel grotere schaal naarmate de westerse beschaving snel ontrafelt.

Het lijkt geen toeval dat Biden en de Democraten ook de massamoord op baby’s vieren onder het etiket ‘abortus’. Deze Satan-aanbiddende wezens hebben geen medelijden met het menselijk leven, en ze verachten baby’s die levend geboren worden en middelen zoals voedsel eisen.

Als Biden en de Democraten beweren dat ze baby’s van voedsel willen voorzien, doen ze alleen maar alsof ze menselijk medeleven hebben. Ze hebben eigenlijk liever dat deze baby’s nooit geboren worden. De Great Replacement-strategie is tenslotte heel reëel. Amerikanen worden verondersteld te sterven (of nooit geboren te worden) en dan vervangen te worden door migranten over de wijd open grens. En voor die baby’s die de geboorte daadwerkelijk overleven, worden ze geconfronteerd met hongersnood of het afsnijden van hun geslachtsdelen onder het bedrog van transgenderisme dat ook wordt gepusht door kinderverzorgers en misbruikers van progressief links.

Lees ook:   Ik word liever geregeerd door de eerste 100 mensen uit het telefoonboek

Het zijn demonen die kinderen haten. Ze hebben de verkiezingen gemanipuleerd en ze gebruiken hun kwaadaardige bedoelingen om te proberen de natie te vernietigen, net zoals ze de levens van onschuldige kinderen vernietigen.

Laat ze niet slagen.

Meer details in de Situation Update-podcast van vandaag hier, en bezoek Hunger.news voor meer nieuws over voedselschaarste:

Brighteon.com/b890ff46-a69f-47fa-9d16-8f83dd92951b

 

Ontdek elke dag meer podcasts boordevol informatie, samen met speciale rapporten, interviews en noodupdates, op:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij ook op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Waarheid Sociaal: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Schrijf u in voor de gratis e-mailnieuwsbrief van NaturalNews.com om op de hoogte te blijven van nieuwe, aankomende audioboeken die u gratis kunt downloaden.

Download mijn huidige audioboeken – inclusief Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind – op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download mijn nieuwe audioboek, “Resilient Prepping” op ResilientPrepping.com

 

https://www.naturalnews.com/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien