web analytics
...
MysterieParanormaal

Vintage kerstcadeau veroorzaakte angstaanjagende paranormale activiteit voor de familie in de Mississippi

cd5cc2efc4b7a1ea70a76f8a2653b461 via Angel-WingsHet ontvangen van een attent kerstcadeau, om het dante openen en angstaanjagende paranormale activiteit in je huis los te laten, klinkt als de plot van een horrorfilm, maar het was de beangstigende realiteit voor een familie in Mississippi.

Whitney Merritt, woont met haar gezin in de stad Brandon, ze verklaarde dat haar moeder een vintage poppenwagen had gekregen van een vriend, van een vriend en dat ze besloot het in te pakken als kerstcadeau voor haar kleindochter.

Aanvankelijk hoorden ze bonkende geluiden uit de muren van hun huis en op zolder. De geluiden waren zo hard, dat Whitney dacht dat er iemand op haar voordeur klopte, maar toen ze die opendeed, was er niemand.

Ze probeerde een logische verklaring te bedenken, zoals het huis dat ouder werd oid, maar naarmate de activiteit erger werd, konden ze er niet langer omheen. Op een gegeven moment waren de geluiden op de zolder zelfs zo luid dat haar man Michael naar boven ging om het te onderzoeken met een jachtgeweer mee, in de verwachting een indringer te confronteren, maar er was niemand. En dat was pas in de eerste week …

De tweede week was niet beter, want Whitney werd midden in de nacht wakker door een hard geluid en ’s ochtends vond ze twee kapotte koffiemokken op haar keukenvloer. De volgende nacht hoorde ze opnieuw een luide knal en vond ze weer een kapotte koffiemok op de grond. Nadat ze de gebroken stukken had weggeveegd en weer naar bed was gegaan, hoorde ze iets dat klonk alsof iemand borden in de gootsteen liet vallen, maar toen ze het controleerde, lag er niets in de gootsteen.

Lees ook:   Astronomical Event- ROCKS Earth

De derde week was de ergste, omdat de dromenvanger en lamp in de kamer van haar dochter herhaaldelijk op de grond vielen. Toen sloeg de badkamerdeur dicht toen er niemand in de buurt was. De volgende dag begon een speelgoedauto muziek af te spelen, ook al was de schakelaar uitgezet. Diezelfde avond maakte Whitney haar man wakker voor  zijn avond dienst en terwijl ze de vloer begon te vegen, zag ze dat hij de keuken binnenliep, maar toen ze hem herhaaldelijk dezelfde vraag stelde zonder antwoord te krijgen, liep ze de keuken in en was hij helemaal niet binnen.  Ze ging terug naar de slaapkamer en zag hem nog slapen. Ze is volledig overtuigd van wat ze zag toen ze zei: “Ik zag hem echt.” ‘Ik zag … ik zweer het op mijn kinderen en ik ben niet gek. Denk alsjeblieft niet dat ik gek ben. Ik weet dat het raar klinkt. Omdat ik daar nog nooit in mijn leven in heb geloofd.

De volgende dag was hun breekpunt toen Whitney boodschappen ging halen met haar dochter, terwijl haar vierjarige bij de grootouders thuis was en de zevenjarige op school. Ze kreeg een telefoontje van haar man die vroeg of een van hun kinderen thuis was, en ze antwoordde dat hij op school zat. Michael legde uit hoe hij zowel de voordeur als de deur van hun zoon hoorde sluiten. Na het horen van kloppen op de muur, riep Michael de naam van zijn zoon, maar kreeg geen antwoord. Hij merkte dat het licht in de slaapkamer van zijn zoon aan was, maar toen hij de deur opendeed, was er niemand in de kamer, maar de Xbox stond aan en er druppelde een waterfles “actief” op de vloer.

Lees ook:   Hoe de aura van entiteiten te schonen

Whitney en Michael realiseerden zich dat de onverklaarbare activiteit begon nadat ze de poppenwagen hadden ontvangen, dus hebben ze deze in de garage gezet en sindsdien hebben ze geen paranormale gebeurtenissen meer gehad. Daarna adverteerden ze het te koop voor $ 65 op Facebook Marketplace met het onderschrift dat het “absoluut spookt”.

Wat betreft de gekwelde poppenwagen, Whitney ontdekte van haar moeder, dat de echtgenoot van de vorige eigenaar was overleden bij een motorongeluk, dus misschien is dat degene die ze haar keuken binnen zag komen.

In een sms schreef Michael: “We zijn er allebei sterk van overtuigd dat er een geest aan die poppenwagen kleeft.” ‘Met wat er aan de hand was, is er geen andere verklaring. Het begon allemaal met al het geklop en gebons op de muren uit het niets. “

Een foto van de poppenwagen kan hier worden gezien link

Gerelateerde artikelen

Back to top button