web analytics

Wetenschap bevestigt dat honden en katten geesten kunnen zien

this is Ivytail she is a caring mother for her kit Wolfkit. her mate isWetenschappers hebben bevestigt dat katten en honden ‘geesten’ en frequenties kunnen zien, die mensen niet kunnen waarnemen

Veel verschillende soorten dieren hebben het vermogen om te zien in frequenties, iets dat  wij mensen niet kunnen. Tot nu toe werd gedacht dat dieren geen UV-stralen konden zien, maar wetenschappelijk bewijs suggereert dat veel zoogdieren dat wel kunnen.
Dit bewijs is afkomstig van een onderzoek dat enkele jaren geleden werd uitgevoerd door biologen van City University London, VS.

In deze studie werd aangetoond dat katten, honden en andere zoogdieren kunnen waarnemen via UV-licht. UV-licht is de golflengte voorbij het zichtbare licht van rood naar violet, dat wij mensen niet kunnen zien.

“Heb je ooit gevoeld dat je kat of hond iets kan zien dat je niet ziet? Nou, misschien heb je gelijk, volgens een nieuwe studie. Katten, honden en andere zoogdieren zien ook ultraviolet licht, wat een heel andere wereld opent dan die wij zien, legt de studie uit.

Mensen hebben een ooglens die voorkomt dat UV het netvlies bereikt. Er werd eerder gedacht dat de meeste zoogdieren dezelfde oog lenzen hebben die op die van mensen lijken.

Zouden onze huisdieren ‘geesten’ of energieën kunnen zien?

Hoewel deze studie zelf niet ging over de vraag of dieren geesten konden zien of niet, bleek dat ze veel meer in hun ogen doen dan we aanvankelijk dachten. Het is duidelijk dat dieren in overeenstemming zijn met iets waar we niet eens zonder zijn.

Dieren kunnen voor ons onzichtbare dingen zien. Is dat idee op zichzelf niet zo indrukwekkend? Bijen en muizen kunnen zelfs Ultra Violet zien.

Lees ook:   Kun je het voelen als iemand aan je denkt?

Gerelateerde artikelen

Back to top button