web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofWetenschap & Ontwikkeling

Bekijk de verloren dagboeken van Nikola Tesla

Nikola Tesla is de ULTIEME gekke wetenschapper, een genie dat misschien in de verkeerde eeuw is geboren, een briljante geest die onvergelijkbaar is met de rest. Zijn werk, ideeën en uitvindingen zijn een van de belangrijkste redenen voor de huidige technologie. Als Tesla niet had bestaan, zouden we nog steeds op zoek zijn naar antwoorden die Tesla tijdens zijn leven heeft beantwoord.

24abda644156319959e17056798c55a1 AnGel-WinGs.nl

Tesla is misschien minder bekend dan Einstein of Edison, maar zijn werk en nalatenschap verdienen veel meer. De uitvindingen van Tesla gingen veel verder dan elektriciteit. Met de uitstraling van zijn financiële bankier JP Morgan zette Tesla in 1899 een experimenteel laboratorium op in Colorado Springs, met daarin hoogspanningsradiotransmissieapparatuur. Het laboratorium beschikte over een toren van 60 meter voor het zenden en ontvangen van radiogolven en over de beste ontvangstapparatuur die destijds beschikbaar was.

Een van de belangrijkste momenten in het laboratorium vond plaats op een avond toen hij alleen in het laboratorium was. Hij merkt mysterieuze elektrische acties op waarvan hij dacht dat het intelligente signalen moesten zijn, aangezien de veranderingen periodiek plaatsvonden en met zo’n duidelijke suggestie van aantal en volgorde dat ze niet konden worden herleid tot enige oorzaak die hem toen bekend was.

In gesprek met de planeten in Collier’s Weekly (maart 1901) verklaarde Tesla het volgende :

“Terwijl ik mijn machines verbeterde voor de productie van intense elektrische acties, perfectioneerde ik ook de middelen voor het observeren van zwakke inspanningen. Een van de meest interessante resultaten en ook een van groot praktisch belang was de ontwikkeling van bepaalde middelen om op een afstand van vele honderden mijlen een naderende storm, de richting, de snelheid en de afgelegde afstand aan te geven.

“Tijdens het voortzetten van dit werk ontdekte ik voor het eerst die mysterieuze effecten die zo’n ongewone belangstelling hebben gewekt. Ik had het genoemde apparaat zo ver geperfectioneerd dat ik vanuit mijn laboratorium in de bergen van Colorado als het ware de hartslag van de aardbol kon voelen en elke elektrische verandering kon noteren die binnen een straal van elfhonderd kilometer plaatsvond.

“Ik kan nooit de eerste sensaties vergeten die ik ervoer toen het tot me doordrong dat ik iets had waargenomen dat mogelijk van onberekenbare gevolgen voor de mensheid had. Ik had het gevoel alsof ik aanwezig was bij de geboorte van nieuwe kennis of de openbaring van een grote waarheid. Mijn eerste waarnemingen maakten mij absoluut bang, omdat er iets mysterieus in zat, om niet te zeggen bovennatuurlijk, en ik was ’s nachts alleen in mijn laboratorium; maar op dat moment kwam het idee dat deze verstoringen intelligent gecontroleerde signalen zouden zijn, nog niet bij mij op.’

Lees ook eens:  Vrouwen (of mannen) absorberen DNA en cellen uit alle mannen waar ze ooit seksueel contact mee had

“De veranderingen die ik opmerkte vonden periodiek plaats en met zo’n duidelijke suggestie van aantal en volgorde dat ze niet herleidbaar waren tot enige mij bekende oorzaak. Ik was natuurlijk bekend met elektrische storingen die worden veroorzaakt door de zon, Aurora Borealis en aardstromen, en ik was er zo zeker van als ik maar kon zijn dat deze variaties aan geen van deze oorzaken te wijten waren.

‘De aard van mijn experimenten sloot de mogelijkheid uit dat de veranderingen veroorzaakt zouden worden door atmosferische verstoringen, zoals door sommigen overhaast is beweerd. Enige tijd later flitste de gedachte door mijn hoofd dat de verstoringen die ik had waargenomen mogelijk te wijten waren aan een intelligente controle.

“Hoewel ik op dat moment de betekenis ervan niet kon ontcijferen, was het voor mij onmogelijk om te bedenken dat ze volkomen toevallig waren. Het gevoel groeit voortdurend bij mij dat ik de eerste was die de begroeting van de ene planeet naar de andere hoorde. Er zat een doel achter deze elektrische signalen.”

4d194949905ff990d01a64dad5b1eebc AnGel-WinGs.nl
Een brief geschreven door Nikola Tesla

Het incident met mysterieuze signalen was slechts het eerste van vele waarbij Tesla naar zijn mening intelligente signalen uit de ruimte onderschepte. Gedurende die tijd waren wetenschappers er vast van overtuigd dat Mars waarschijnlijk een toevluchtsoord zou zijn voor intelligent leven in ons zonnestelsel, afgezien van de aarde, en Nikola Tesla geloofde dat deze signalen afkomstig zouden kunnen zijn van de rode planeet. Het idee van buitenaards leven elders in het universum heeft zeker een grote stempel gedrukt op het werk van Tesla. Tegen het einde van zijn leven ontwikkelde de grote Nikola Tesla talloze uitvindingen die volgens hem krachtige hoeveelheden energie naar andere planeten in het zonnestelsel konden sturen.

In 1937, tijdens zijn verjaardag, kondigde Tesla het volgende aan :

“Ik heb in de loop der jaren veel van mijn tijd besteed aan het perfectioneren van een nieuw, klein en compact apparaat waarmee energie in aanzienlijke hoeveelheden nu door de interstellaire ruimte kan worden geflitst naar elke afstand, zonder de geringste verspreiding.”

Lees ook eens:  Ancient Aliens: The Original Astronaut Theorist

Hoewel Tesla nooit de technische details van de krachtige zender heeft onthuld, kondigde hij in 1937 een nieuwe formule aan waaruit bleek dat:

“De kinetische en potentiële energie van een lichaam is het resultaat van beweging en wordt bepaald door het product van zijn massa en het kwadraat van zijn snelheid. Als de massa wordt verminderd, wordt de energie met dezelfde verhouding verminderd. Als het tot nul wordt teruggebracht, is de energie eveneens nul voor elke eindige snelheid.”

(New York zon-12 juli 1937, pag. 6.)

Tesla wilde meer weten over de mysterieuze signalen die hij had opgepikt in zijn laboratorium in Colorado Springs. Tesla was van mening dat zijn ontvangst- en transmissiemethoden  geen Hertziaanse golven gebruikten, of wat we nu transversale elektromagnetische golven  ( radio ) noemen  , maar een ander type signaaloverdracht dat hij als eerste begreep. Hij beschreef ze als  sneller-dan-licht  ( FTL ) longitudinale golftransmissies. Tesla heeft mogelijk ontvangst ontvangen op het  ELF-  spectrum ( Extreem lage frequenties ). Het  ELF-  spectrum ligt onder de 10 KHz. de grens van internationaal gereguleerde frequenties.

Meestal wordt aangenomen dat dit het spectrum van 3 Hz is. tot 30 Hz.

 • VLF-3 tot 30 KHz.
 • ULF-300 tot 3000 Hz.
 • ELF-3 tot 300 Hz.

Tesla’s interesse in buitenaards leven was groot en tegen 1920 had hij er vertrouwen in dat hij eindelijk de signalen kon begrijpen die hij vanuit de ruimte onderschepte, maar kort daarna uitte Tesla zijn grote bezorgdheid over buitenaardse wezens van elders in het universum en onsmakelijke plannen voor onze planeet. .

Tesla verklaarde:

“De signalen zijn te sterk om de grote afstanden van  Mars  naar  de aarde te hebben afgelegd ”, schreef Tesla. “Dus ik ben gedwongen om aan mezelf toe te geven dat de bronnen ergens in de nabije ruimte  of zelfs van de maan moeten komen  . Ik ben er echter zeker van dat de wezens die elke nacht met elkaar communiceren niet van  Mars komen , of mogelijk van een andere planeet in ons zonnestelsel.”

Tesla was echter niet de enige die beweerde signalen te hebben ontvangen van intelligente wezens van elders in de kosmos. Guglielmo Marconi beweerde ook iets te hebben gehoord van een  buitenaardse  radiozender. Marconi werd echter net zo snel ontslagen door zijn collega’s, die er vast van overtuigd waren dat hij interferentie had ontvangen van een ander radiostation op aarde en niet van buitenaardse wezens zoals hij beweerde.

Lees ook eens:  Kamille

Tesla had zijn apparatuur inmiddels zo geperfectioneerd dat hij ‘stemoverdrachten’ kon identificeren. Tesla geloofde dat deze uitzendingen in feite afkomstig waren van andere wezens op andere werelden. In 1937 gaf hij het publiek een paar hints over deze interplanetaire transmissies toen Tesla het volgende aankondigde:

‘Ik heb het afgelopen jaar veel van mijn tijd besteed aan het perfectioneren van een nieuw, klein en compact apparaat waarmee energie in aanzienlijke hoeveelheden nu door de interstellaire ruimte kan worden geflitst naar elke afstand, zonder de geringste verspreiding.’

(New York Times, zondag 11 juli 1937).

De meeste mensen weten het niet, maar er wordt aangenomen dat Tesla’s interesse in Aliens zo groot was dat hij zelfs een speciaal apparaat ontwikkelde waarmee hij met Aliens van elders in de kosmos kon communiceren. Het mysterieuze apparaat werd de ‘Teslascoop’ genoemd: het vangt  kosmische stralingssignalen op  en uiteindelijk  worden de signalen omgezet in audio . Spreek in het ene uiteinde en het signaal gaat aan het andere uiteinde uit als een zender van kosmische straling.

De waarheid is dat we maar zoveel weten over de projecten en uitvindingen van Tesla. Het is onmogelijk om te weten hoeveel van Tesla’s werk verborgen blijft in de uiterst geheime bases van het leger. Wat we hieruit kunnen afleiden is dat Tesla’s werk en theorieën over wezens van een andere planeet zeer serieus werden genomen door veel hooggeplaatste overheidsfunctionarissen.


Voor een uitgebreide verzameling over Tesla raden wij u aan het volgende te lezen:

 1. Hoofdstuk – Het geheime leven van Nikola Tesla
 2. Hoofdstuk – Buitenaardse signalen in de nacht
 3. Hoofdstuk – Communiceren met andere planeten
 4. Hoofdstuk – Buitengewone ervaringen
 5. Hoofdstuk – Tesla en elektronische stemfenomenen
 6. Hoofdstuk – UFO’s en anti-zwaartekrachtaandrijving
 7. Hoofdstuk – Vrije energie – Feit of fictie ?
 8. Hoofdstuk – De waarheid over alternatief 3
 9. Hoofdstuk – HAARP – Chemtrails – Alternatief 4

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥