web analytics

WAT? Heeft niemand deze tempel in 1000 jaar gezien?

Sommige oude gravures zijn al meer dan 1000 jaar verborgen en zijn tot nu toe nooit gedocumenteerd. Waarom bouwden oude mensen het in het gezicht van een berg in Kudumiyanmalai, waar niemand kan komen?

Hey jongens, ik ben in een zeer oude tempel in Kudumiyanmalai, en mij is verteld dat er een reeks oude gravures is in het gezicht van een heuvel achter de tempel, en het is door niemand gezien in de afgelopen 1000 jaar . We kunnen deze gravures van ver zien en het ziet er vreemd uit, bijna als een grote gravure van een polshorloge. Er is een wijzerplaat in het midden en de band loopt aan beide zijden van de wijzerplaat uit. Maar wat laat dit snijwerk eigenlijk zien? Hoe observeren en analyseren we de details?

Er is mij verteld dat niemand deze plek nu kan bereiken, omdat er rotsen op het pad zijn gevallen, en het is te riskant, dus niemand heeft dit beeldhouwwerk in een millennium gezien. Dus ik ga een drone gebruiken om dit onzichtbare snijwerk te documenteren. Naarmate we dichterbij komen, realiseren we ons dat de middelste wijzerplaat geen wijzerplaat is, we kunnen een gigantisch dier in het midden zien. En we kunnen zelfs enkele figuren op dit dier zien zitten. Wie zijn ze en wat doen ze? Het dier is een Giant Bull, genaamd Nandhi en er zitten 2 figuren op. Een daarvan is Lord Shiva, afgebeeld met 4 handen, en je kunt zijn vrouw naast hem zien zitten. Als je goed kijkt, kun je zelfs zien wat hij in zijn handen houdt. De stier is prachtig versierd, kijk naar de lagen kralen om zijn nek en kijk hoe hij stijf staat, kijkt bijna boos en je ziet zijn tong uit zijn mond steken. Maar er staat een interessante figuur naast de stier. Wie is hij? Wat houdt hij in zijn handen? Is het een grote paraplu voor de Goden?

Lees ook:   Oranje als lievelingskleur & de Veda's

Of is het iets anders? Ik schrik van zijn kapsel, kijk hoe zijn haar rechtop staat, alsof hij geëlektrocuteerd wordt door een elektriciteitspaal. Is hij een mens of is hij iets anders? Maar wie zijn deze cijfers? Er zijn veel vreemde figuren aan beide kanten, wie zijn dat? Voordat je hierop ingaat, moet je op dit moment een belangrijke vraag in je hoofd hebben gehad. Waarom hebben oude bouwers dit hier uitgehouwen? Denk hier maar eens over na, er is zoveel lege ruimte rond deze heuvel en ze hebben al een hele tempel op de begane grond gebouwd. Oude bouwers hebben ook zoveel mogelijk in die tempel gebeeldhouwd, maar waren ze nog steeds niet tevreden? Waarom zijn ze naar deze ontoegankelijke locatie geklommen en deze figuren hier uitgehouwen? Het is zelfs vandaag de dag niet gemakkelijk om deze plaats te beklimmen en te bereiken. Er is eigenlijk geen goede weg om deze plek te bereiken. Maar hier is mijn vraag, waarom zijn ze apart uitgesneden van het eigenlijke tempelgebouw en waarom in zo’n raar, onbereikbare locatie?

Slechts een handjevol lokale bewoners weet dat dit beeldhouwwerk bestaat, geen van de bezoekers of onderzoekers weet hiervan. Maar zelfs als je dit snijwerk leert kennen, kun je het niet duidelijk zien. Alleen als je een drone neemt, kun je hem zien. Dus de vraag is waarom oude bouwers besloten iets te kerven op een plek die voor niemand onbereikbaar is? En geen historicus of archeoloog heeft hier een gedetailleerde analyse van gemaakt. Dit is de allereerste keer dat deze reliëfgravures worden gedocumenteerd op ons kanaal. Nergens op internet vindt u documentatie van deze gravures. de vraag is waarom hebben oude bouwers besloten iets te kerven op een plek die voor niemand onbereikbaar is? En geen historicus of archeoloog heeft hier een gedetailleerde analyse van gemaakt. Dit is de allereerste keer dat deze reliëfgravures worden gedocumenteerd op ons kanaal. Nergens op internet vindt u documentatie van deze gravures. de vraag is waarom hebben oude bouwers besloten iets te kerven op een plek die voor niemand onbereikbaar is? En geen historicus of archeoloog heeft hier een gedetailleerde analyse van gemaakt. Dit is de allereerste keer dat deze reliëfgravures worden gedocumenteerd op ons kanaal. Nergens op internet vindt u documentatie van deze gravures.

Lees ook:   Atlantis, Fallen Angels en archaïsch DNA - ROBERT SEPEHR

Gerelateerde artikelen

Back to top button