web analytics
11:11 Dubbele getallen

Enkele feiten over de Anunnaki

Enkele feiten over de Anunnaki

In veel afbeeldingen van de Anunnaki zien we vreemde voorwerpen gedragen door “degenen die van de sterren kwamen”, een van de meest interessante voorbeelden zijn “polshorloges” die in bijna elke afbeelding van de Anunnaki voorkomen .

The Anunnaki, a group of deities "Those who from heaven came" in ancient Mesopotamian cul-tures: the Anunnaki appear in the Babylonian creation myth, Enuma Elish. In the late version magnifying Marduk, after the creation of mankind, Marduk divides the #Anunnaki & assigns them to their proper stations, 300 in heaven, 300 on the earth

-De Sumeriërs waren de eerste mensen die begonnen met het bouwen van echte steden, georganiseerd met behulp van echte stadsroosters zoals we in moderne steden over de hele wereld zien, volgens de Ancient Alien-theorie heeft de Anunnaki deze kennis overgedragen aan de modernere mensheid die zijzelf geschapen heeft naar hun evenbeeld.

Cuneiform script on tablets of clay is the oldest form of writing in the world. The choice of clay as writing medium in ancient Mesopotamia meant that records could survive down to modern times, preserving documents from ancient civilization, written by a variety of people and societies. Detail of an alabaster relief depicting a pail of holy water, carried by a winged genie. The relief is from the Northwest Palace of king Ashurnasirpal II in the Assyrian Imperial capital of Nimrud 883-859 BCE
-In de 19e eeuw ontdekten archeologen die de oude ruïnes van Nineve verkenden 22.000 kleitabletten die rechtstreeks verbonden zijn met de Anunnaki.

-In 1976 publiceerde auteur Sitchin zijn persoonlijke vertalingen van de Sumerische teksten in een reeks boeken genaamd “The Earth Chronicles”. Volgens Sitchin beschrijven de kleitabletten een buitenaards ras dat bekend staat als de Anunnaki die naar de aarde kwam om goud te delven.

Goud reflecteert infrarood licht. Infrarood is in principe licht, je ziet het niet, maar we werken ermee in de vorm van warmte, de straling interageert met onze moleculen en dat zorgt ervoor dat ze sneller trillen en je voelt dat goud als warmte ook een goed hitteschild is , deels omdat het zo kneedbaar is. Je kunt goud heel dun maken; het is gemakkelijk om mee te werken; en het heeft geweldige eigenschappen voor reflectie en hittebescherming, waardoor het een “must have” -bron is, niet alleen voor ons, maar potentieel voor buitenaardse bezoekers, zoals Sitchin suggereert.

Lees ook:   Bewijs van Buitenaards Contact in 12.000 BC

-Sitchin theoretiseerde dat ‘de Anunnaki’ van een andere planeet in ons zonnestelsel kwam met een elliptische baan van 3600 jaar.

-Volgens de Ancient Alien-theorie veranderde de Anunnaki de primitieve mensheid genetisch en creëerde een beroepsbevolking waarmee ze goud sneller konden delven.

-Volgens Zecharia Sitchin waren “de Adam(u)” de eerste moderne mensen, ze werden door de Anunnaki 450.000 jaar geleden gecreëerd toen ze hun DNA genetisch mengden met dat van de prehistorische mens en op die manier een beroepsbevolking verkregen die deed wat de Anunnaki wilde.
“Adam” in het Hebreeuws staat voor “man”. ‘Adamu’ is wat de Sumeriërs de ‘eerste man’ noemen, de Anunnaki- slaven.
Zulu-legenden spreken over een tijd waarin ‘bezoekers van de sterren’ goud en andere natuurlijke hulpbronnen kwamen opgraven. Deze mijnen werden bewerkt door slaven gecreëerd door de “First People”.

 

-Anunnaki droegen ook een soort tassen..van steen oid niemand weet nog precies waarom…waarschijnlijk een soort computers als in laptops.

Winged Genie. Iraq, from Nimrud (Kalhu), Northwest Palace, Room L. Neo-Assyrian Period, reign of Ashur-nasir-pal II, circa 883–859 B.C. Alabaster, 93 1/16 x 80 13/16 in. (236.3 x 205.3 cm). The Brooklyn Museum

Door ancient-code.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button