...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenisMysterie

Oud instrument ontdekt in Angkor Wat? Bewijs van geavanceerde technologie

Hé jongens, vandaag ga ik jullie een gravure laten zien in de oude tempel van Angkor Wat in Cambodja, en ik heb iets baanbrekends ontdekt dat bewijst dat oude bouwers geavanceerde technologie gebruikten, en ik hoop dat jullie tegen het einde van deze video het met mij eens zijn.

Dus, volgens reguliere historici en archeologen, werd de Angkor Wat-tempel ongeveer 900 jaar geleden gebouwd, en de tempel werd gebouwd door een hindoe-koning die duizenden gravures over de tempelmuren uithakte. Helaas is door 900 jaar erosie en corrosie en vernietiging door mensen een groot deel van deze gravures vernietigd. Tijdens mijn bezoek aan Cambodja heb ik geprobeerd deze gravures te documenteren, ik heb foto’s gemaakt van duizenden van deze gravures, en heb ze met mijn team geanalyseerd en we vonden iets heel verbijsterends aan dit snijwerk.

Dit snijwerk is te vinden op de bovengevel van een van de gebouwen, het heeft niet alleen een aanzienlijke hoeveelheid schade door de natuur ondergaan, maar ook mensen hebben dit snijwerk opzettelijk onleesbaar gemaakt.

Deze was oorspronkelijk gebouwd als een hindoetempel, maar na enige tijd werd deze tempel overgenomen door mensen met een ander geloof, zij vernietigden het houtsnijwerk.

Als je bijvoorbeeld naar deze figuur kijkt, is dit gezicht afgesneden, de man naast hem, dat gezicht is verdwenen en het gezicht van deze man is ook onleesbaar. Dus waarom beschadigen mensen opzettelijk deze gravures?

En denk hier eens over na, dit is snijwerk dat niet op de grond wordt gevonden, het wordt bovenop gevonden, ik zou zeggen 15 voet boven de grond. Het is dus niet alsof iemand zomaar zomaar een metalen staaf heeft gepakt en deze een paar keer heeft geraakt. Degene die dit deed, moest een ladder gebruiken, omhoog klimmen en de gezichten ervan beschadigen.

 

Dus je begrijpt dat dit soort vernietiging een methodisch en een systematisch proces was. Maar waarom zouden mensen zulke verbazingwekkende gravures systematisch vernietigen?

Omdat elk snijwerk een verhaal vertelt uit een oude tekst, en als je het houtsnijwerk vernietigt, heb je de verhalen en de informatie vernietigd en zul je uiteindelijk de religie vernietigen.

Dus op dit punt kunnen we niet achterhalen wie wie is en wat is het verhaal. De enige figuur die we volledig kunnen zien is de driekoppige olifant, we kunnen duidelijk de kenmerken ervan zien en deze driekoppige olifant wordt in het hindoeïsme Airavata genoemd, en Cambodjanen noemen dit Erawan, en het is de berg van Lord Indra. Lord Indra is de koning van een planeet genaamd Devalokha.

Als we nu naar de top van deze olifant kijken, kunnen we deze man zien die een apparaat gebruikt om de olifant te besturen. Maar dit is niet Indra, hij is gewoon de Mahout die de olifant bestuurt. Indra wordt weergegeven terwijl hij op het lichaam van de olifant staat, en hij wordt getoond in gigantische gestalte. Dus we hebben Indra nu met succes geïdentificeerd.

Lees ook:   Turkije gezicht in de wolken

Vreemd genoeg houdt Indra een bloem in zijn hand. Hij zou met wapens moeten worden getoond, maar in plaats daarvan wordt hij getoond met een bloem. Oké, dus Lord Indra is uitgehouwen terwijl hij op zijn hemelse olifant staat, maar er is een cruciaal detail in dit snijwerk. Ziet u wat het is? Het belangrijkste detail hier is eigenlijk de staart van de olifant, kijk naar de staart, hoe deze in de lucht is, bijna parallel aan de grond. Dit geeft aan dat de olifant hard rent.

Als je olifanten hebt geobserveerd, hun staarten wijzen altijd naar beneden, of ze nu staan ​​of eten, maar als ze gaan rennen, komen hun staarten in deze positie. Dit betekent dat Lord Indra ergens snel heen gaat, je kunt zien dat de soldaten achter hem wapens vasthouden en dat al deze jongens ergens heen gaan.

Maar waar gaan ze heen? Dus laten we het uitzoeken. In de buurt zie je een ander mysterieus personage, opnieuw is zijn gezicht ook opzettelijk vernietigd. Dus de vernietigers zijn als criminelen die het bewijs vernietigen, en wij zijn als Sherlock Holmes die proberen te achterhalen wat er aan de hand is. Maar waar gaan ze heen? Dus laten we het uitzoeken. In de buurt zie je een ander mysterieus personage, opnieuw is zijn gezicht ook opzettelijk vernietigd.

Dus de vernietigers zijn als criminelen die het bewijs vernietigen, en wij zijn als Sherlock Holmes die proberen te achterhalen wat er aan de hand is. Maar waar gaan ze heen? Dus laten we het uitzoeken. In de buurt zie je een ander mysterieus personage, opnieuw is zijn gezicht ook opzettelijk vernietigd. Dus de vernietigers zijn als criminelen die het bewijs vernietigen, en wij zijn als Sherlock Holmes die proberen te achterhalen wat er aan de hand is.

(De blauwe gezichten in Indiase oude beelden en beeltenissen is gewoon de blauw bloedigen oftewel de buitenaardsen die ooit naar de aarde kwamen om van de mensheid een wat slimmer volkje te maken…
Blue bloods betekend gewoon rhesus negatief bloed, en is inderdaad buitenaards, blue bloods toon je in afbeeldingen aan als iemand die er blauw uitziet, want hoe anders kan men ooit in een toekomst snappen wat zij bedoelden zonder taal bv? Dat moest men dan ook wel duidelijk afbeelden, net als die staart van de olifant die staat omhoog, dat betekend dus snelheid!
Verzin het maar eens en dan ook nog hopende dat ooit iemand dat zou begrijpen? Net als met de beeltenissen van mensen met vleugels, zo toonde men aan dat het ging om mensen die konden vliegen met vliegmachines, de buitenaardsen dus – wij noemen ze engelen| 🙂
Tja?)

Gerelateerde artikelen

Back to top button