web analytics

Archeologen hebben deze stenen schildpad opgegraven! Wat zit er in deze oude machine?

Archeologen hebben een aantal zeer vreemde dingen opgegraven in een oude hindoetempel genaamd Sra Srang in Cambodja en dit is baanbrekend omdat het alles verandert wat we weten over oude beelden en tempels. Dit ziet eruit als een stenen schildpad, toch?

Maar toen ze hierop tikken, begon de schaal bovenop te kraken en ontwikkelde de scheur zich tot een mooie kleine rechthoek. Ik kreeg de beelden van hoe archeologen langzaam een ​​scherp mes in de scheur staken, en vervolgens het blad rondom de scheur begonnen te bewegen, en de scheur groter maakten, en toen openden ze dit stenen beeld als een container. Binnenin zit een groot rechthoekig gat, dat een vreemde gelachtige substantie had, bijna als natte silicagel.

Je kunt zien hoe archeologen hier een klein stukje uit halen en proberen te achterhalen wat het is. Wat is deze gel? En waarom is dit veilig in deze stenen container geplaatst, en waarom werd het begraven in het tempelgebouw? Deskundigen bevestigen dat dit minstens 1000 jaar oud is, maar het kan veel ouder zijn. Dit is een geweldige ontdekking, toch? Maar archeologen hebben iets nog vreemder gevonden, ze vonden nog een stenen schildpad, die ook in de grond was begraven.

En ze waren in staat om dat ook te openen, het had een driehoekig deksel op zijn schaal. En wat ze binnen vonden, is schokkend. Ze vonden keurig gepolijste kristallen kwartsstenen. Meerdere nieuwsbronnen bevestigen dit. En ze vonden honderden netjes gepolijste kristallen kwartsstenen die ter plaatse begraven waren. Ik bedoel kijk, dit zijn de originele beelden van de opgravingslocatie, de kristallen vullen 2 plastic zakken, en zo zien ze eruit na 1000 jaar in het vuil en moeras te hebben gelegen, stel je voor hoe ze eruit zouden hebben gezien toen ze toen werden gekapt.

Zodra deze werden gevonden, begonnen de lokale bevolking binnen te komen en in grote aantallen te bidden, omdat ze een vreemde energie van hen voelden. Cambodjanen zijn erg spirituele mensen en ze voerden allerlei rituelen uit op deze artefacten en kristallen.

Maar is dit gewoon spirituele energie die van hen uitstraalt, of zit hier wetenschap achter? Ik bedoel, waarom hebben oude bouwers honderden kristallen kwartsstenen geslepen, gepolijst en beschermd? Tegenwoordig gebruiken we hetzelfde materiaal in halfgeleiders voor transistors en geïntegreerde schakelingen. De eerste radiocommunicatieapparaten die we gebruikten, waren puur gemaakt van kristalkwarts. Is het mogelijk dat de oude bouwers een soort radiocommunicatieapparaat gebruikten?

Maar in de schildpadcontainer vonden ze ook iets nog vreemder. Ze vonden dunne bronzen draden. Archeologen zijn hierdoor verbijsterd en ze verwerpen het gewoon door te zeggen dat dit slechts draden waren die voor religieuze doeleinden werden gebruikt. Geen enkel hindoe- of boeddhistisch ritueel gebruikt ooit bronzen draden, dit is ongehoord. Dit zijn bronzen draden en oude bouwers gebruikten het om een ​​andere reden. Brons is geen metaal, het is een legering gemaakt van meerdere metalen zoals koper en tin, en oude bouwers hebben er dunne draden van gemaakt.

Lees ook:   Griezelige foto's met verontrustende subcontext

Wat zou anders het gebruik van deze bronzen draden kunnen zijn, anders dan een soort elektrisch of elektronisch doel? Tegenwoordig gebruiken we bronzen draden, u kunt naar een winkel gaan en fosforbronsdraden kopen en deze gebruiken voor schakelaars, relais, alle soorten elektrische en elektronische instrumenten, Oke?

Is het toeval dat ze kristallen kwarts en bronzen draden naast elkaar vonden? Kijk naar de kristallen radio’s die we enkele decennia geleden gebruikten, dit waren eenvoudige apparaten gemaakt met draden en kristallen kwarts. Ik bedoel, het enige dat ontbreekt, is een antenne, en ze kunnen met deze items een kristalradioapparaat maken en signalen gaan ontvangen. En geloof het of niet, ze vonden ook deze vreemde metalen voorwerpen begraven in het vuil. Kunt u zien wat deze zijn?

Zijn dit religieuze drietanden, of worden het antennes gebruikt voor radiocommunicatie? Toen archeologen het vuil opruimden, konden ze hun ogen niet geloven, want dit zijn metalen voorwerpen van zeer hoge kwaliteit die bijna geen aantasting vertonen. Ondanks dat ze zo lang werden begraven, vertoonden ze geen spoor van roest of verval.rcheologen hebben een aantal zeer vreemde dingen opgegraven in een oude hindoetempel genaamd Sra Srang in Cambodja en dit is baanbrekend omdat het alles verandert wat we weten over oude beelden en tempels. Dit ziet eruit als een stenen schildpad, toch? Maar toen ze hierop tikken, begon de schaal bovenop te kraken en ontwikkelde de scheur zich tot een mooie kleine rechthoek.

Ik kreeg de beelden van hoe archeologen langzaam een ​​scherp mes in de scheur staken, en vervolgens het blad rondom de scheur begonnen te bewegen, en de scheur groter maakten, en toen openden ze dit stenen beeld als een container. Binnenin zit een groot rechthoekig gat, dat een vreemde gelachtige substantie had, bijna als natte silicagel. Je kunt zien hoe archeologen hier een klein stukje uit halen en proberen te achterhalen wat het is. Wat is deze gel? En waarom is dit veilig in deze stenen container geplaatst, en waarom werd het begraven in het tempelgebouw? Deskundigen bevestigen dat dit minstens 1000 jaar oud is, maar het kan veel ouder zijn. Dit is een geweldige ontdekking, toch?

Maar archeologen hebben iets nog vreemder gevonden, ze vonden nog een stenen schildpad, die ook in de grond was begraven. En ze waren in staat om dat ook te openen, het had een driehoekig deksel op zijn schaal. En wat ze binnen vonden, is schokkend. Ze vonden keurig gepolijste kristallen kwartsstenen. Meerdere nieuwsbronnen bevestigen dit. En ze vonden honderden netjes gepolijste kristallen kwartsstenen die ter plaatse begraven waren. Ik bedoel kijk, dit zijn de originele beelden van de opgravingslocatie, de kristallen vullen 2 plastic zakken, en zo zien ze eruit na 1000 jaar in het vuil en moeras te hebben gelegen, stel je voor hoe ze eruit zouden hebben gezien toen ze toen werden gekapt.

Lees ook:   Gekaapte geschiedenis en de echte oorsprong van de mensheid, meer dan drie miljard jaar aan records op orde gebracht

Zodra deze werden gevonden, begonnen de lokale bevolking binnen te komen en in grote aantallen te bidden, omdat ze een vreemde energie van hen voelden. Cambodjanen zijn erg spirituele mensen en ze voerden allerlei rituelen uit op deze artefacten en kristallen. Maar is dit gewoon spirituele energie die van hen uitstraalt, of zit hier wetenschap achter? Ik bedoel, waarom hebben oude bouwers honderden kristallen kwartsstenen geslepen, gepolijst en beschermd? Tegenwoordig gebruiken we hetzelfde materiaal in halfgeleiders voor transistors en geïntegreerde schakelingen. De eerste radiocommunicatieapparaten die we gebruikten, waren puur gemaakt van kristalkwarts.

Is het mogelijk dat de oude bouwers een soort radiocommunicatieapparaat gebruikten? Maar in de schildpadcontainer vonden ze ook iets nog vreemder. Ze vonden dunne bronzen draden. Archeologen zijn hierdoor verbijsterd en ze verwerpen het gewoon door te zeggen dat dit slechts draden waren die voor religieuze doeleinden werden gebruikt. Geen enkel hindoe- of boeddhistisch ritueel gebruikt ooit bronzen draden, dit is ongehoord. Dit zijn bronzen draden en oude bouwers gebruikten het om een ​​andere reden. Brons is geen metaal, het is een legering gemaakt van meerdere metalen zoals koper en tin, en oude bouwers hebben er dunne draden van gemaakt.

Wat zou anders het gebruik van deze bronzen draden kunnen zijn, anders dan een soort elektrisch of elektronisch doel? Tegenwoordig gebruiken we bronzen draden, u kunt naar een winkel gaan en fosforbronsdraden kopen en deze gebruiken voor schakelaars, relais, alle soorten elektrische en elektronische instrumenten, Oke? Is het toeval dat ze kristallen kwarts en bronzen draden naast elkaar vonden? Kijk naar de kristallen radio’s die we enkele decennia geleden gebruikten, dit waren eenvoudige apparaten gemaakt met draden en kristallen kwarts. Ik bedoel, het enige dat ontbreekt, is een antenne, en ze kunnen met deze items een kristalradioapparaat maken en signalen gaan ontvangen.

En geloof het of niet, ze vonden ook deze vreemde metalen voorwerpen begraven in het vuil. Kunt u zien wat deze zijn? Zijn dit religieuze drietanden, of worden het antennes gebruikt voor radiocommunicatie? Toen archeologen het vuil opruimden, konden ze hun ogen niet geloven, want dit zijn metalen voorwerpen van zeer hoge kwaliteit die bijna geen aantasting vertonen. Ondanks dat ze zo lang werden begraven, vertoonden ze geen spoor van roest of verval.

Gerelateerde artikelen

Back to top button