web analytics
...

De aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningen die uit de hemel kwamen

b5da5161e9d7af79c9356f5228d07e7d via Angel-WingsIn veel regio’s van het oude Mesopotamië werd in de loop van de jaren een document ontdekt door geleerden waarvan werd aangenomen dat het een enkel manuscript was, aangeduid als ‘Sumerian King List’ of ‘List of Sumerian Kings’, waarin wordt beschreven hoe in het verre verleden onze planeet werd geregeerd door acht mysterieuze koningen voor een mysterieuze periode van 241.000 jaar. De tekst beweert zelfs dat deze heersers “uit de hemel zijn neergedaald.

De aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningen die uit de hemel kwamen

De lijst van Sumerische koningen vertelt een ongelooflijk verhaal dat velen moeilijk kunnen geloven.

‘Nadat het koningschap uit de lucht was neergedaald, gingen ze naar Eridug. In Eridug werd Alulim koning; Hij regeerde 28.800 jaar. Alaljar regeerde 36.000 jaar. 2 koningen; Ze regeerden 64800 jaar … ”

“In 5 steden regeerden 8 koningen 241.200 jaar. Toen spoelde de vloed weg… “ (Dit staat in het eerste deel van de Lijst van Sumerische koningen).

Maar hoe is het mogelijk dat acht koningen 241.000 jaar over de aarde regeerden? Deskundigen geloven dat het antwoord simpel is: de lijst combineert prehistorische en ‘mythologische’ dynastieke heersers, die lange en onwaarschijnlijke rijken genoten met meer plausibele historische dynastieën.

Met andere woorden, geleerden vertellen ons dat sommige dingen die op de lijst van Sumerische koningen staan ​​correct zijn, terwijl andere – zoals een onwaarschijnlijk lange regering – dat niet kunnen.

Bovendien vertelt de lijst van Soemerische koningen ons niet alleen hoe lang deze koningen op aarde regeerden, er staat ook specifiek dat deze acht koningen “uit de hemel neerdaalden”, waarna ze voor een verrassend lange periode regeerden.

Lees ook:   Buitenaards contact - Waarom wil de elite van deze wereld niet dat we buitenaardse onthullingen hebben?

Vreemd genoeg beschrijft de lijst hoe deze acht koningen het einde bereikten tijdens de zondvloed die de aarde overspoelde. De lijst geeft ook aan wat er na de zondvloed gebeurde, aangezien er duidelijk staat dat “andere royalty’s uit de hemel neerdaalden”, en deze mysterieuze koningen regeerden opnieuw over de man.

Maar is de Lijst van Sumerische koningen een mengeling van historisch verifieerbare koningen en mythologische wezens? Of is het mogelijk dat de geleerden sommige van de heersers als mythologisch hebben geclassificeerd vanwege hun eigenaardige kenmerken?

De aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningenDecennia lang geloofden mensen dat de gedetailleerde geschiedenis in de Sumerische Koningslijst, dwz koningen met een ongelooflijk lang leven, hun verdwijning tijdens de zondvloed en hun vervanging door de nieuwe koningen die uit de lucht kwamen, gewoon een andere reeks mythologische verhalen waren. Er zijn echter veel auteurs en onderzoekers die het daar niet mee eens zijn, wat suggereert dat wat op de Lijst van Soemerische koningen staat helemaal geen mythologie kan zijn, en wijzen erop dat geleerden enkele van de koningen die in de lijst worden vermeld, gedeeltelijk erkennen.

Het feit dat de Sumerische koningenlijst acht koningen, hun namen en lange rijken noemt, evenals hun oorsprong – de royalty die uit de hemel is neergedaald – heeft velen doen denken: ‘Is het mogelijk dat wat in de lijst van Sumerische koningen staat? zijn echte historische referenties? “Wat zou er gebeuren als duizenden jaren geleden, vóór de moderne geschiedenis, onze planeet werd geregeerd door acht koningen uit een andere wereld die naar de aarde kwamen vanuit een verre plaats in het universum en gedurende een periode van 241.000 jaar over de aarde regeerden en dan terugkeerden naar de hemel? (De aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningen)

Lees ook:   Queen Victoria's Last Love Abdul Karim

De aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningenWat als de details op de Sumerische koningslijst honderd procent nauwkeurig zijn en dat, in tegenstelling tot reguliere geleerden, deze onbegaanbare heerschappijen een mogelijkheid waren, in een tijd waarin de beschaving, de samenleving en onze planeet heel anders waren dan wat ze nu is? Bewijzen deze oude teksten dat de aarde 241.000 jaar lang werd geregeerd door oude astronauten? Of – zoals geleerden vermelden – is de lijst van Sumerische koningen slechts een mengeling van historische verslagen en mythologie?

Het is vermeldenswaard dat er in de oude tekst een heerser staat die archeologisch en historisch is geverifieerd; Het gaat over Enmebaragesi de Kish, ongeveer 2600 voor Christus.

https://infinityexplorers.com/earth-ruled-241000-years-8-kings-came-heaven

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button