...

07 december 2021

 

Een oude vergeten trap gevonden 115 jaar oud inclu lift

19e-eeuwse lift onthuld in Old Florida Hotel - Archeology Magazine

 

The Tampa Bay Times meldt dat de renovatie van het historische Detroit Hotel-gebouw in St. Petersburg een vergeten trap en open haard heeft onthuld, een houten telefooncentrale met kamernummers die met de hand zijn geschreven, en een lift die naar schatting ongeveer 115 jaar oud is. De lift en de elektromotor zijn intact, hoewel de kabels ooit in het verleden zijn doorgesneden.

Volgens de lokale historicus Joey Vars en Nevin Sitler van het St. Petersburg Museum of History, werd het hotel met 40 kamers in 1888 gebouwd door de Rus Peter Demens en John C. Williams, de oprichters van de stad Sint-Petersburg, die ook een treinstation aan de overkant.

Terwijl de stad werd genoemd naar het thuisland van Demens, werd het hotel genoemd naar Williams. ‘ Omdat de spoorlijn een snelle groei naar de stad bracht, werd het hotel uitgebreid. Architectuurhistoricus Lee Gray van de Universiteit van North Carolina in Charlotte suggereert dat de lift rond 1897 of 1898 aan het gebouw werd toegevoegd.

“Zelfs in de jaren 1890 hadden veel steden nog steeds geen elektriciteit”, zei hij. Elektriciteit bereikte St. Petersburg in 1897. Om te lezen over recent archeologisch onderzoek in Florida, ga naar “Around the World: Florida . “

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Erich von Daniken over Vimana's en het bewijs van oude geavanceerde Technologieën

Gerelateerde berichten