...

02 december 2021

 

Incredible Hidden Information Is Stored in Ancient Walls Waiting to be Rediscovered

Wat Michael Tellinger in de steencirkels in Zuid-Afrika heeft ontdekt, zou de geheimen van vortex- en portaaltechnologie kunnen onthullen.
Drie van de meest voorkomende materialen die overal ter wereld in stenencirkels worden gevonden, zijn ook gangbaar in de moderne computertechnologie. Zou het kunnen dat mysterieuze informatie is opgeslagen in de oude muren, wachtend om ontdekt te worden na millennia lang sluimerend te hebben gelegen? Cymatica en sonische resonantie kunnen de sleutel zijn tot het opnieuw openen van deuren die al eeuwen zijn afgesloten.

Dus waren de Goden kosmonauten!

Hij zegt dus dat piramides enorm grote krachtige energiecentrales zijn die aangesloten-werken- zijn via geluidsgolven. De goedkoopste manier van energie in feite.
Die zouden wij nu dus ook nog kunnen maken.
Vreselijk interessant dit alles.
Ook dat die Stone Henge in feite een soort grote computer is waar allemaal informatie op staat.
De binnenkant van die stenen zijn kristallen en silicea, wat we nu ook gebruiken in computers.
Je kunt je voorstellen hoeveel informatie daar allemaal op staat!
Dat is huge.Overal ook in allerlei piramiden,… over de hele wereld. Wij kunnen het nu nog niet, ooit in een toekomst kunnen wij al die informatie inzien.
De Anunnaki hadden zoveel kennis…dat is onvoorstelbaar.

Stone circle in South Africa

Adam’s Kalender wordt controversieel voorgesteld als de oudste door de mens gemaakte structuur ter wereld. Soms aangeduid als “Afrikaanse Stonehenge”, gaat het tienduizenden jaren vooraf aan zowel Stonehenge als de Grote Piramide van Gizeh. Gelegen in Mpumalanga, Zuid-Afrika, is het een staande stenen cirkel met een diameter van ongeveer 30 meter en wordt door sommige accounts geschat op meer dan 75.000 jaar oud. Verschillende astronomische uitlijningen zijn geïdentificeerd op de site en het is mogelijk het enige voorbeeld van een volledig functionele, meestal intacte megalithische stenen kalender ter wereld.

Verspreid over de bergen van Zuid-Afrika zijn duizenden stenen cirkelruïnes. De eerste schattingen van het aantal van deze ruïnes werden in 1891 gemaakt door de Engelse ontdekkingsreiziger Theodore Bent. Hij schatte dat er ongeveer 4.000 in dit deel van de wereld waren. Tegen 1974 was de schatting gestegen tot 20.000. Tegenwoordig heeft onderzoeker en autoriteit over dit onderwerp, Michael Tellinger, het aantal oude stenen ruïnes geschat op 100.000 of mogelijk veel hoger. Sommige van deze ‘stenen cirkels’ hebben geen deuren of ingangen, terwijl de meeste zijn verbonden door een uitgebreid netwerk van kanalen die door sommige historici vaak verkeerd worden geïnterpreteerd als ‘wegen’. Dit verbonden raster van cirkelvormige ruïnes is ondergedompeld in een schijnbaar nooit eindigende uitgestrektheid van oude agrarische terrassen rondom de structuren. Adams kalender wordt beschouwd als de beroemdste van deze ruïnes.

The Mysterious Stone Kingdom of the Great Zimbabwe
De ongelooflijke Senegambiaanse steencirkels
2,8 miljard jaar oude bollen gevonden in Zuid-Afrika: hoe zijn ze gemaakt?
Schermafbeelding van Google Earth met slechts een klein gebied in Zuid-Afrika, dat rijk is aan oude grondwerken en stenen structuren

Screenshot van Google Earth toont slechts een klein gebied in Zuid-Afrika, dat rijk is aan eeuwenoude grondwerken en stenen structuren (Google Earth)

Bekend door Afrikaanse ouderen, als “De geboorteplaats van de zon” of “Inzalo y’Langa”, werd de site voor het eerst onder de aandacht gebracht in 2003 door de Zuid-Afrikaanse piloot Johan Heine. Hij vloog al meer dan 20 jaar over de bergen van Mpumalanga, Zuid-Afrika en interesseerde zich voor de duizenden vreemde cirkelvormige stenen voorwerpen verspreid over de regio en begon ze te fotograferen. Bij het raadplegen van experts over hun oorsprong, werd hem verteld dat zij de overblijfselen waren van “veekraal” (veehouderij) achtergelaten door het Bantu-volk toen zij rond de 14e eeuw vanuit het noorden migreerden. Tegenwoordig lijkt deze theorie verre van definitief, omdat de structuren anders zijn dan alle andere Bantu-kraal-koeienontwerpen, die meestal zijn gemaakt van doornige struiken, met een enkele ingang / uitgang voor het vee. Er zijn ook enkele duizenden van hen verspreid over tienduizenden mijlen.

Adams Calendar Oldest Structure On Earth | Adams calendar

Een vliegtuigongeluk met een van zijn bemanning bracht Johan ertoe om per ongeluk de mysterieuze monolithische cirkel te ontdekken. Op weg om een ​​van zijn piloten te vinden die zijn vliegtuig op de rand van de klip hebben neergestort, zag Johan een opstelling van grote stenen die naast de crashplaats uit de grond steken. Terwijl hij de gewonde piloot aan de zijkant van de klif redde, liep hij naar de monolieten en besefte dat ze waren uitgelijnd met de kardinale punten – noord, zuid, oost en west – evenals de equinoxen en zonnewende. Er waren minstens 3 monolieten uitgelijnd op de zonsopgang, maar aan de westkant van de uitgelijnde monolieten was er een vreemd gat in de grond. Na weken en maanden meten en waarnemen, vermoedde Johan dat het een stenen kalender was.

Lees ook:   Alle 43 Amerikaanse presidenten hebben Europese koninklijke bloedlijnen

De site heeft de toepasselijke naam Adam’s Calendar omdat de stenen worden geplaatst om de beweging van de zon te volgen, die schaduwen op de rots werpt. Het werkt nog steeds perfect als een kalender door de schaduw van de ondergaande zon te volgen, die door de grotere centrale monoliet op de vlakke steen ernaast wordt geworpen. Deze opmerkelijke kalender was oorspronkelijk een grote cirkelvormige stenen structuur die lijkt op Stonehenge en in het midden van de ‘cirkel’ zijn twee rechtopstaande stenen waarvan wordt gezegd dat ze zijn gesneden. De oorspronkelijke vorm is nog steeds duidelijk zichtbaar vanaf satellietbeelden. De stenen zijn allemaal dolomiet, met een gewicht tot 5 ton elk, en er wordt gezegd dat ze van een verre locatie zijn getransporteerd. Opgemerkt moet worden dat het gebied rondom Adams kalender extreem rijk is aan goud. Verschillende mijnschachten zijn gerapporteerd in het gebied met een van de rijkste werkende mijnen ter wereld vandaag de Sheba Gold Mine, gelegen in Mpumalanga. Niet alleen trokken de rijke goudriffen de aandacht in de jaren 1880, maar het vroege bewijs van historische beschavingen die naar mineralen delfstoffen werden beschreven in geschriften door de vroege Europeanen.

De eerste berekeningen van de leeftijd van de kalender werden gemaakt op basis van de opkomst van Orion, een constellatie bekend om zijn drie heldere sterren die de “gordel” van de mythische jager vormen. De aarde wiebelt om zijn as, dus de sterren en sterrenbeelden veranderen hun presentatiehoek in de nachtelijke hemel op cyclische basis. Deze rotatie, de precessie genoemd, voltooit een cyclus van ongeveer elke 26.000 jaar. Door te bepalen wanneer de drie sterren van de riem van Orion plat (horizontaal) tegen de horizon waren geplaatst, is het mogelijk om de tijd in te schatten waarop de drie stenen in de kalender in lijn waren met deze sterren. Volgens Tellinger, een berekening uitgevoerd door astronoom Bill Hollenbach op basis van de opkomst van Orion suggereerde een leeftijd van de site van minstens 75.000 jaar. Een verdere berekening in juni 2009 suggereerde een leeftijd van minstens 160.000 jaar, gebaseerd op de opkomst van Orion ‘plat aan de horizon’ maar ook op de ‘erosie van dolerietstenen’ die op de site is gevonden. Sommige stukjes van de markeerstenen waren afgebroken en lagen op de grond, blootgesteld aan natuurlijke erosie. Toen de stukken weer in elkaar werden gezet, was ongeveer 3 cm steen al weggesleten. Deze berekening hielp de leeftijd van de site te beoordelen door de erosiesnelheid van de doleriet te berekenen.

 

De nieuwste en meest interessante ontdekking van de steencirkels en Adams kalender zijn de geluidsfrequenties van de rotsformaties van de aarde onder hen. Met moderne technologie hebben Tellinger en wetenschappers geluidsfrequenties kunnen detecteren en meten met akoestische eigenschappen gemaakt van de aarde in de cirkels die elektriciteit geleiden. Deze geluidsfrequenties van de aarde onder de stenen hebben de vorm van bloemen met heilige geometrie terwijl ze naar de grond opduiken.

Er is nog veel over de kalender van Adam die nog moet worden begrepen, inclusief wie ze heeft gebouwd, hoe hun beschaving eruitzag en hoe ze deze met zulke precieze metingen bouwden. Misschien zal op termijn meer onderzoek dit prehistorische mysterie samenvoegen.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten