web analytics

Boriska, de jongen van Mars

Boriska, de jongen van Mars, is hier op aarde om de mensheid te redden

If someone showed you a picture of Boriska Kipriyanovich, the only thing you might be able to say about him…
De mogelijkheid van leven op de planeet Mars is altijd een theorie geweest en wanneer NASA-wetenschappers van plan zijn mensen naar de rode planeet te sturen om het te verkennen, is er een kind (inmiddels volwassen) uit Rusland dat beweerde op de planeet Mars te hebben geleefd in een vorig leven voordat hij herboren werd op Aarde. Hij zegt dat hij op aarde is met een speciale missie.

Image result for boriska kipriyanovich today

Laten we het vreemde verhaal van Boriska Kipriyanovich eens uitspitten.

Boriska – Een speciaal kind

Boriska werd geboren in het jaar 1996 in de Russische stad Volgograd. Toen andere kinderen pas na hun tweede jaar leerden spreken, begon Boriska al te praten toen hij nog maar een paar maanden oud was. Bovendien kon hij, toen hij nog maar 1,5 maand oud was, zonder enige steun zijn hoofd ophouden. Hij besprak onderwerpen die hem nooit waren geleerd. Op tweejarige leeftijd had hij uitstekende lees-, schrijf- en tekenvaardigheden ontwikkeld, en dat heeft de mensen om hem heen vol ontzag achtergelaten. De meeste van zijn tekeningen hadden betrekking op de landschappen in de ruimte en verschillende kosmische gebeurtenissen.

Boriska Kipriyanovich moeder, Nadya, is een arts van beroep. Ze gelooft het verhaal van haar kind en moedigt hem aan meer details te delen. Ze zegt: “Soms zat hij in een lotuspositie en vertelde hij ons de gedetailleerde feiten over Mars, planetaire systemen en andere beschavingen.”

Terwijl ze zelf een grote interesse in zijn verhalen heeft en gelooft dat ze waar zijn, heeft ze de andere artsen, historici en onderzoekers, waaronder ufologen, geraadpleegd, die ook hebben verklaard dat het onmogelijk zou zijn om al die verhalen te verzinnen.

Lees ook:   Robbert van den Broeke geeft buitenaardse boodschappen door en geeft buitenaardse healing

De claims van Boriska
Boriska is nu in de twintig. Volgens hem was hij in zijn vorige leven een buitenaardse levend op Mars. Het was in de tijd dat de aarde slechts één continent had en Lemurië nog steeds bestond. Boriska zegt dat zowel Mars als de Aarde volledig ontwikkelde samenlevingen hadden. Beide maatschappijen waren zover dat ze dingen hadden als tijdreizen en teleportatie. Er waren verschillende rassen met aliens, met hun eigen unieke technologieën. (Wie weet waar de verschillende bloedgroepen vandaan komen! Verschillende ”rassen”?)

Op Mars maakte hij deel uit van het leger, als piloot. De twee planeten, Aarde en Mars, waren toen met elkaar verbonden. Zo vloog hij vaak naar de aarde. Hij bezocht Egypte het meest met behulp van de driehoekige vliegende objecten die op plasma- en ionenergie liepen. Benzine als brandstof werd niet in gebruik genomen, omdat het te snel op zou raken om de afstand tussen de aarde en Mars te overbruggen. Hij zei dat de bevolking toen ruimteschepen gebruikte om in de tijd te reizen.

De Mars bewoners
Boriska beweerde dat de Mars bewoners de koolstofdioxide op hun planeet ademden. Ze waren ook heel lang en strekten zich over het algemeen uit tot een hoogte van 7 voet (2 meter 13). De Mars bewoners stopten met ouder worden op de leeftijd van 35 en bleven gedeeltelijk onsterfelijk. Als ze dat echter niet doen om natuurlijke redenen, kunnen ze door anderen worden vermoord.

Hij beweerde dat wanneer hij de aarde bezocht, hij de zuurstof niet kon inademen. Hij droeg dus de met kooldioxide gevulde slangen om op het aardoppervlak  zuurstof in te ademen.

Lees ook:   ANCIENT HIDDEN KNOWLEDGE - What do Halos Really Represent?

Hij voegde meer toe aan zijn verhaal en zei dat het de Mars bewoners waren die probeerden de Jupiter in een andere zon om te zetten, waarvan het falen een geweldige plek vormde.(?)

Wat is er met de Mars bewoners  gebeurd?
Mars die eens een heel mooie beschaving had, onderging een thermonucleaire oorlog die het hele scenario op zijn kop zette. Sinds hij piloot was, nam hij zelf deel aan de luchtaanvallen. Terwijl Mars een nucleaire oorlog had, verdween de atmosfeer van de planeet.(!!!) (Hij was in een vorig leven dus Anunnaki!)

Zijn leven op Mars werd ingekort vanwege dezelfde nucleaire oorlog die duizenden jaren geleden plaatsvond. Daarom heeft hij een wedergeboorte op Aarde gedaan met het doel om te voorkomen dat hetzelfde scenario op deze planeet zou plaatsvinden. Hij beweert dat hij niet het enige is vanuit de ruimte op aarde, maar er zijn veel andere kinderen en volwassenen die een missie hebben en zijn gestuurd om de mensheid te redden. Hij verwijst naar de anderen en zichzelf als de Indigo-kinderen die de Mars oorlogen hebben overleefd en nu over  bovennatuurlijke vermogens beschikken.

A Boy From Mars Says That ALL Humans Live Eternally And “People Like Us Still Live On Mars”

Het huidige scenario
Boriska heeft aangehaald dat Martianen zelfs vandaag de dag overleven; ze leven echter ondergronds omdat het oppervlak van Mars  vernietigd is (na de atoombommen). En  nog steeds contacten onderhouden met andere sterrenstelsels en planeten.

Als je gelooft wat Boriska verteld, zou de aarde hetzelfde catastrofale lot ondergaan als de Mars bewoners, als we de ontwikkeling van kernwapens nog steeds niet opgeven. Hij heeft echter ook goed nieuws voor mensen, omdat hij zegt dat het leven van de mensen op aarde voorgoed zal veranderen wanneer het Grote Sfinxmonument in Gizeh ‘ontgrendeld’ zal worden. Hij is vergeten wanneer en hoe het zal gebeuren. !!!

Lees ook:   Piramides en nazca lijnen

Kunnen we Boriska vertrouwen?
Hoewel de beweringen van Boriska ons allemaal verward hebben achtergelaten, is er ook het feit dat de plasmafysicus Dr. John Brandenburg ook hetzelfde citeerde dat het leven op Mars door een nucleaire oorlog door een oude beschaving werd vernietigd. We kunnen de speciale vermogens die hij als klein kind had en zijn voortreffelijke kennis van de planetaire systemen die de experts van over de hele wereld hebben verward, niet ontkennen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button