web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / ToekomstParanormaalPolitiek-Elite

Prinses Diana Spirit Box-sessie| Vragen over Kate Middleton

De eerste bekende vrouw waar ik jaren geleden naar vroeg was prinses Diana.

Dat bleek een geweldige sessie te zijn, waarvan ik denk dat er geen twijfel over bestaat dat Prinses Di er doorheen is gekomen. Jaren later, met een groeiend mysterie rond Prins William’s vrouw Kate Middleton, besloot ik opnieuw om prinses Diana te vragen.

Ik verzamel een aantal zeer interessante reacties. Zoals ik zeg bij elke celebrity-sessie die ik doe, kan ik er op geen enkele manier 100% zeker van zijn dat ik met de daadwerkelijke persoon spreek.

Door wat ik zowel intuïtief als via de box ontvang, geloof ik dat ik de daadwerkelijke persoon bereik.

Joshua Louis, iemand met een roerig verleden, had moeite om de wereld om hem heen en zijn doel daarin te begrijpen. Door een eenvoudig spiritueel pad te volgen, zou hij zijn doel op een zeer diepgaande manier gaan begrijpen.

In 2012 bracht zijn intuïtieve karakter hem ertoe de waarheid te zoeken over paranormale gebeurtenissen en het bestaan ​​van een hiernamaals. Wat hij kreeg was veel meer dan hij had verwacht. Naarmate zijn intuïtieve vermogens zich ontwikkelden, ontdekte hij dat hij in staat was te communiceren met zielen aan de andere kant.

Met zijn nieuwe groep HOPE (Helpers of Paranormal Entities) en zijn intuïtieve vermogen wijdde hij zijn tijd aan het helpen van vastzittende geesten en het rouwen van mensen die op zoek waren naar afsluiting.

Lees ook eens:  Juncker en zijn minachting

HOPE zal zich altijd inzetten om niet alleen zielen te helpen waar mogelijk, maar om al het verzamelde bewijs naar waarheid te tonen. Josh heeft jarenlang getraind aan de International School of Clairvoyance onder leiding van Debra Katz.

Met behulp van een breed scala aan technologische apparaten gecombineerd met intuïtieve middelen heeft Josh met succes veel mensen opnieuw in contact kunnen brengen met hun overleden dierbaren.

Naast zijn werk en onderzoek naar het hiernamaals, is Josh een toegewijde vader en eigenaar van een succesvol waterpijpcafé en filmmaker. Kijk hoe Joshua Louis Real Spirit Sessions geeft op locatie op begraafplaatsen, huizen en zelfs in zijn eigen woning. Koop mijn boek ‘Hoop vinden in het hiernamaals: een eerlijk verslag van mijn spirituele reis en onderzoek naar het hiernamaals’.

 

Bizar je hoort ergens wel die stem van Diana zoals ons bekend was. Je ziet ook orbsen in de kamer.

Het gebruik van die box is geen aanrader en kan gevaarlijk zijn dus begin daar niet aan!

Tenzij… maar dat is; tenzij je heel goed weet wat je doet en als je hulp hebt als het misgaat!

https://www.wikihow.com/How-Does-a-Spirit-Box-Work

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥