web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Rechtszaak tegen vaccinmoord – tegen Bill Gates

Bill Gates en de chief executive van India’s grootste vaccinproducent zijn door het Indiase Hooggerechtshof aangeklaagd voor “vaccinmoord”. Dit programma werpt licht op wie de moedige eisers zijn en hoe zij hun rechtszaak rechtvaardigen.

Door een gebrek aan transparantie en onvoldoende verantwoording in de Indiase rechterlijke macht hebben moedige Indiase advocaten de “Indian Bar Association” (IBA) opgericht om dit misbruik tegen te gaan.

Op 25 november 2021 kondigde de Association of Lawyers aan dat het een rechtszaak wegens “vaccinmoord” had aangespannen bij het Hooggerechtshof van India tegen Bill Gates en Adar Poonawalla, zijn Indiase partner voor vaccinproductie, en overheidsfunctionarissen.

Adar Poonawalla is CEO van het Serum Institute of India, een farmaceutisch bedrijf dat het grootste aantal vaccindoses ter wereld produceert. De eisers eisen onder meer een schadevergoeding van 134 miljoen dollar voor een 23-jarige man die is overleden als gevolg van de Covid-vaccinatie.

Hij vertrouwde op de verkeerde informatie van het farmaceutische bedrijf dat het vaccin veilig was.

De advocaten wijzen erop dat (letterlijk) “… een persoon moet worden geïnformeerd over de bijwerkingen van het medicijn en ook over de beschikbare alternatieve geneeswijzen voordat een vaccin of behandeling wordt toegediend.”

Als deze feiten tijdens de vaccinatie worden verzwegen of als er ook nog wordt gelogen dat het vaccin veilig is, is de toestemming voor de vaccinatie op bedrog verkregen.

Beklaagden Bill Gates en Adar Poonawalla zouden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor dit bedrog omdat ze toestonden dat hun product illegaal op de markt werd gebracht.

In India is het geven van vaccinaties onder bedrog of dwang een burgerlijk en strafbaar feit. Als de rechtszaak wordt bevestigd, zouden de eisers een precedent scheppen dat zou kunnen leiden tot een golf van rechtszaken.

Bron

Wat hij daar deed, doet hij overal, die man is levensgevaarlijk, oftewel een gevaar voor de samenleving.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥