web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin en China hebben Europa en de VS zojuist een VERWONDERENDE slag toegebracht

Breaking News: Amerikaanse olie- en gasmaatschappijen ontmoeten in het geheim Oekraïense energiefunctionarissen om land over te nemen en te beginnen met boren op Oekraïens land. Exxon, Halliburton en Chevron zijn actief klaar om in deze regio te worden ingezet. Ondertussen leren we meer over Rusland en China’s enorme uitbreiding van de Arctische handel, die een aanzienlijke toename van de export van aardgas en olie omvat, samen met aanzienlijke militaire bescherming door de noordelijke Arctische doorgang. Onze dank aan MCF Energy voor het sponsoren van de video van vandaag. Om meer te weten te komen over hun laatste aardgasprojecten in heel Europa, kijk hier op hun website : https://www.mcfenergy.com https://redacted.inc

Lees ook eens:   Tot 62% gevaccineerd mRNA toont bewijs van bloedstolling

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥