web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Was Parijs opgezet spel? Merkwaardige toevallen.

Was Parijs opgezet spel? Merkwaardige toevallen.
17/11/2015
Jonas Vets
Van de verschrikkelijke aanslagen in Parijs duiken langzaam aan merkwaardige details op. Een Syrisch paspoort dat teruggevonden wordt, feit dat dezelfde dag een terrorisme-oefening werd gehouden… het voedt verschillende complottheorieën. Of zijn het geen theorieën en is het echt een complot?

De geschiedenis staat namelijk bol van voorbeelden waarbij overheden haar eigen burgers aanvalt om de schuld op iemand anders te steken. De zogenaamde “operaties onder valse vlag”.

Het bekendste voorbeeld is de brand in de Rijksdag, aangestoken door de nazi’s maar de schuld werd bij de communisten gelegd.

Met complottheorieën moet je voorzichtig zijn, maar de aanslagen in Parijs vertonen enkele merkwaardige overeenkomsten met andere aanslagen.

Neem nu het feit dat op de ochtend van de aanslagen er een terrorismeoefening plaatsvond. De Guardian, toch wel een betrouwbare bron, interviewde een spoedarts die het volgende wist te vertellen:

Die ochtend hadden de nooddiensten in Parijs een oefening gehouden voor een grote terroristische aanslag. We waren goed voorbereid.
Dat kan toeval zijn, maar is het niet merkwaardig dat bij de aanslagen in de metro van Londen hetzelfde gebeurde?

Peter Power, een hoge functionaris bij Scotland Yard, zei het volgende:

Vandaag hielden we een oefening. En het meest bizarre was dat we ons scenario baseerden op gelijktijdige aanslagen in verschillende metrostations. We moesten plots overschakelen van oefening, naar de realiteit.
Niet enkel hielden ze een terrorisme-oefening, het ging uit van het exacte scenario dat effectief gebeurde!

De aanslagen van 9/11… hetzelfde verhaal!

Het is bijna alsof de overheden de terroristen uitnodigen: “Kom maar jullie ding doen, maar we gaan wel de schade proberen te beperken.”

Lees ook:   Het is een playbook, de bevolking wordt tegen elkaar opgezet.

Want aanslagen vormen het perfecte excuus voor de overheid om meer macht naar zich toe te trekken. Noodtoestanden worden uitgeroepen, de rechten van burgers worden “tijdelijk” opgeheven, militaire budgetten worden verhoogd, spionage van burgers wordt uitgebreid, enzoverder, enzovoort…

“War is the health of the state” zo wisten we al. En dus moet er een permanente oorlog gevoerd worden. Oorlog tegen drugs, oorlog tegen terrorisme, oorlog tegen klimaatverandering… geniaal, want deze oorlogen kunnen niet gewonnen worden, ze hebben geen duidelijk eindpunt.

Om de bevolking nog meer te verdelen worden dan ook steeds enkele paspoorten achtergelaten op de plaats van de aanslagen. Op 11 september gingen twee wolkenkrabbers in vlammen op, vuurhaarden bleven dagen lang branden. Maar op één of andere manier werden er paspoorten van de terroristen teruggevonden.

Nu opnieuw: een Syrisch paspoort werd bewust achtergelaten. Misschien door de terroristen zelf, die haat willen bewerkstelligen tussen moslims en niet-moslims. Misschien door iemand van de overheid met een gelijkaardige agenda.

Of bij deze aanslagen de overheid er voor iets tussen zit zullen we misschien nooit met zekerheid weten. Maar wat vaststaat is dat de overheid baat heeft bij dit soort rampen. Elke crisis benut ze om haar macht uit te breiden, om vrijheden af te nemen, om belastingen te verhogen, om onschuldige burgers te bespioneren, om tegenstanders het zwijgen op te leggen, en ga zo maar door…

https://beurs.com/2015/11/17/je-moet-voorzichtig-zijn-met-complottheorieen-maar-dit-is-wel-heel-bizar/74218

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥