web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Immunoloog: Pfizer, Moderna vaccins kunnen langdurige chronische ziekten veroorzaken

In 1999 beweerde de vooraanstaande functionaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), dr. Peter Patriarca, dat de moderne vooruitgang in de vaccintechnologie snel “het vermogen van onderzoekers om potentiële vaccingerelateerde bijwerkingen te voorspellen” overtroffen. Patriarca dacht dat dit zou kunnen leiden tot “een situatie van onvoorziene en onvoorspelbare vaccinuitkomsten”.

In een nieuw onderzoeksartikel, gepubliceerd in Microbiology & Infectious Diseases, uit de veteraan immunoloog J. Bart Classen soortgelijke zorgen en schrijft hij dat “RNA-gebaseerde COVID-vaccins het potentieel hebben om meer ziekten te veroorzaken dan de epidemie van COVID-19.”

Classen publiceert al tientallen jaren artikelen waarin wordt onderzocht hoe vaccinatie aanleiding kan geven tot chronische aandoeningen zoals diabetes type 1 en type 2 – niet meteen, maar drie of vier jaar later.

In dit laatste artikel waarschuwt Classen dat de op RNA gebaseerde vaccintechnologie “nieuwe potentiële mechanismen” zou kunnen creëren voor bijwerkingen van vaccins die jaren kunnen duren voordat ze aan het licht komen.

Classen’s studie toont het potentieel aan voor de boodschapper RNA (mRNA) vaccins ontwikkeld door Pfizer en Moderna om menselijke proteïnen te activeren om “pathologische configuraties” aan te nemen – configuraties geassocieerd met chronische degeneratieve neurologische ziekten. Hoewel zijn specifieke interesse uitgaat naar prionziekten (aandoeningen die verband houden met verkeerd gevouwen versies van normale eiwitten), schetst Classen ook een handvol andere mechanismen waardoor op RNA gebaseerde vaccins aanleiding kunnen geven tot “meerdere andere potentieel fatale bijwerkingen”.

Ervoor zorgen dat patiënten de risico’s duidelijk begrijpen – met inbegrip van bekende risico’s en mogelijk onbekende risico’s – is een belangrijk onderdeel van het proces van geïnformeerde toestemming . Dit geldt des te meer wanneer de interventie experimenteel is en veiligheidsgegevens op de lange termijn ontbreken, zoals het geval is met de Pfizer- en Moderna-vaccins tegen COVID-19. De FDA keurde de twee vaccins goed voor wijdverbreid gebruik in noodgevallen op basis van slechts twee maanden aan klinische onderzoeksgegevens .

Lees ook:   Anagram Mark Rutte

Helaas is het niet ongebruikelijk dat de communicatie door onderzoekers over risico’s oppervlakkig is . In oktober meldden onderzoekers van de New York University en Tulane dat de informatie die aan de deelnemers aan de klinische onderzoeken naar het coronavirus werd gecommuniceerd over een zorgwekkend probleem dat bekend staat als pathogene priming , ‘voldoende verduisterd’ was om ‘een goed begrip van de patiënt’ van de risico’s ‘onwaarschijnlijk’ te maken.

Het zou interessant zijn om te weten wat die onderzoekers zouden zeggen over de botte conclusie van Classen: “Het goedkeuren van een vaccin met gebruikmaking van nieuwe RNA-technologie zonder uitgebreide tests is buitengewoon gevaarlijk.”

Degenen die COVID-injecties overwegen, negeren mogelijke risico’s op eigen risico.

https://www.wakingtimes.com/immunologist-pfizer-moderna-vaccines-could-cause-long-term-chronic-illness/

Het is toch ook bizar als men je zou verplichten een vaccin te nemen waarvan niemand nog weet wat de effecten zijn!
Russische roulette, gaan we toch niet doen!?
Denk aub even wijzer na zeg!

Vaccins net een 4 maand oud… hallo?
Levensgevaarlijk!
Trouwens waar is men bang voor als men ONGEVACCINEERDEN omgang laat hebben met GEVACCINEERDEN?
Maakt toch niets uit… ze zijn toch GEVACCINEERD dus hebben ze nooit last van ONGEVACCINEERDEN!!!!!!

Snap je het nog?
Een vaccin zou je  moeten behoeden voor het virus!!!!
Ja toch?
Nou, als ongevaccineerden naar een feestje gaan met ongevaccineerden wie krijgt er dan last van?
Damn is men nu echt retarded geworden of was men dat al!

Als jij dat zogeheten geweldige vaccin hebt gehad, ben je dus als het goed zou zijn nml immuun tegen het virus en hoef je dus, als het goed zou zijn, nooit nog last kunnen hebben van je medemens die het vaccin niet neemt.. Never!!!!!!!

Lees ook:   Poetin maakte duidelijk hoe Oekraïne er territoriaal uit zal zien

DUS VANWAAR DIE DWANG?

Er is zga niets te vrezen als mens zijnde als je dat zg zo ”goede” vaccin hebt gehad immers?
Maar je bent dan wel enorm bang voor mensen die geen vaccin hebben gehad…hahahahaha!
Je mag er best een maand nog over nadenken hoor…mij maakt het niets uit stem aub op FVD!
Uit die geldverslindende EU, dat bemoeizuchtige EU!
Back to normal en weer normaal gaan leven…niks lockdown en avondklok idioterie!

Met normale verstandige mensen in de politiek!
Maar niet wat we nu meemaken!

Het vaccin werkt dus gewoonweg niet!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken