web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Asielzoekers gaan ouderen verplegen

Asielzoekers gaan ouderen verplegen

There is something incredibly beautiful about a quiet and steady loyalty that just magnifies love.:

KATWIJK –
Tien vluchtelingen die in Nederland mogen blijven, krijgen in Katwijk woonruimte in een verpleeghuis en worden tegelijk opgeleid om ouderen te verplegen. Dat meldt de NOS woensdag. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) noemt het ,,een uniek concept, waaraan we graag meewerken”.wmpl negative AnGel-WinGs.nl
Het initiatief is deze maand van start gegaan met de komst van vijf asielzoekers: twee mannen en drie vrouwen uit Syrië en Eritrea. Zij hebben in hun vaderland een medische opleiding gevolgd, maar moesten in Katwijk ook nog een strenge sollicitatieprocedure door om aan het werk te kunnen.wmpl whistle AnGel-WinGs.nl

https://www.telegraaf.nl/binnenland/25091378/__Asielzoekers_gaan_zorg_in__.html

Vluchtelingen verzorgen ouderen in verpleeghuis
VANDAAG, 15:03BINNENLAND

Vluchtelingen aan het werk in de ouderenzorg in Katwijk NOS / MARC-ROBIN VISSCHER

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) noemt het “een uniek concept, waaraan we graag meewerken”. wmpl whistle AnGel-WinGs.nl Tien vluchtelingen die in Nederland mogen blijven, krijgen in Katwijk woonruimte in een verpleeghuis en worden tegelijk opgeleid om ouderen te verplegen. (Gratis opleiding, gratis inwoning…toe maar, in een woning die eigenlijk toebehoort aan een bejaarde, maar ja die mag nu thuis in de pants plassen!)

Het initiatief is deze maand van start gegaan met de komst van vijf asielzoekers: twee mannen en drie vrouwen uit Syrië en Eritrea. Zij hebben in hun vaderland een medische opleiding gevolgd, maar moesten in Katwijk ook nog een strenge sollicitatieprocedure door om aan het werk te kunnen.wmpl whistle AnGel-WinGs.nlwmpl yes AnGel-WinGs.nl

– Fijn hoor ik geloof niet zomaar alles…zeker niet als men met valse papieren hiernaartoe komen maar prik opa maar even lekker professioneel in de bips hoor.. Ga gerust je gang hij is al zo dement dat hij het een minuut later niet meer weet dus… pijn? Istie zo vergeten hoor…

Win-winwmpl whistle AnGel-WinGs.nl(Staat eigenlijk voor eurotekens in de oogjes hé?)
Directeur Gerard Herbrink van het verpleeghuis ziet allerlei voordelen. (money!!!!!!!!) wmpl yes AnGel-WinGs.nlOm te beginnen had hij moeite om hoger opgeleide, verzorgende verpleegkundigen te vinden die in zijn woonzorgcentra konden werken. (Misschien een lastige directeur hé, dat kan! Niemand is goed genoeg, misschien is het een tiran?)
Tegelijkertijd kwamen er kamers vrij omdat (we een paar oudjes ff een griepspuit in de reetski hebben gespoten en die zijn nu kassie wijluh) ouderen van het kabinet langer thuis moeten blijven wonen.

Lees ook eens:   Fake beelden in de lucht

En dan is er ook nog eens een tekort aan woningen voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven. “Die zaken hebben we op deze manier slim kunnen combineren.”wmpl yes AnGel-WinGs.nlwmpl yes AnGel-WinGs.nlwmpl yes AnGel-WinGs.nl


-Dat toeval werkelijk… wauw…dit verzin je niet, dat de bevolking dit niet zal doorzien, kom nu even meneer directie!

Verpleegkundigenvakbond NU’91 bevestigt het tekort aan mensen die in woonzorgcentra willen werken.(Willen, mogen, kunnen, gewenst zijn, ontslagen zijn????)
“Hoger opgeleide verzorgenden of verpleegkundigen werken liever in ziekenhuizen”, zegt een woordvoerder. “Dat betaalt vaak beter en heeft een hoger aanzien.”

Asielzoekers verzorgen ouderen in Katwijk Video afspelen 01:34
Weerstand
Het was volgens Herbrink niet eenvoudig om zijn plannen te realiseren. “Net als in andere steden en dorpen veroorzaakt de vluchtelingenstroom angst en zorgenwmpl whistle AnGel-WinGs.nl (nadruk op zorgen!), die zich vertaalt in weerstand tegen de opvang van vluchtelingen. Ook in Katwijk waren er veel vragen en zorgen over het initiatief, maar er waren zeker ook positieve reacties.” Bewoners zaten met vragen en zorgen over het initiatief. Om die zorgen zoveel mogelijk weg te nemen werd een interne werkgroep opgericht(extra kassa tjing), waarin in goed overleg de oorspronkelijke plannen zijn aangepast. Uiteindelijk stemden de betrokken bewonerscommissies in.

GESCHREVEN DOOR

Babette olde Hanhof
Redacteur Asiel

https://nos.nl/artikel/2083153-vluchtelingen-verzorgen-ouderen-in-verpleeghuis.html

Het zet nogal kwaad bloed bij de inmiddels ontslagen medewerkers en begrijpelijk.
Dus men gooit bejaarden hun bejaardenhuis uit, of nee, ze mogen er niet meer in!
Blijf jij maar lekker op jeselfie dat scheelt weer enorm veel centjes, waar jij dan voor gewerkt hebt, maar ja wij hebben er meer aan, wij zijn nu jong, en jij oud dus zoek het lekker uit!-Regeringsquote annu 2016.

Lees ook eens:   Kledingmaten te klein

Ondertussen staan de bejaardenhuizen leeg te staan!
Wat toevallig!?
Heey ineens komen er vluchtelingen aan. Hoe is het toch mogelijk?
Nou weet je wat, wij laten hen wonen in de bejaardenhuizen. Kleine hokjes,lekker goedkoop!
En we huren hen in, eerst nog ff gratis oid, het liefst hé?
Stage lopen jij? Tuurlijk… kom maar, ja hoorrrrrrr, kans op vaste aanstelling tzt…sure!
Nou nu zeggen wij dat we een tekort hebben in de zorg!
We hebben nml inmiddels 33.491 ontslagen in de zorg, we komen… ja even natellen… ja!
33.491 mensen tekort hé?
Nou kijk eens wat een toeval?
Er zijn net 33.491 vluchtelingen binnengekomen, hoogopgeleiden,… nee dit zijn echte diploma’s, niks gekocht of gefotoshopt hoor?
Echt identiek!
Nou mooi geregeld zo, deze mensen kosten ons de helft van die vorige? -Dus daarom wil de regering al die vluchtelingen binnenhalen!

33.491 Ontslagen inmiddels in de zorg

https://www.ontslagenindezorg.nl/

 

Oh en lees dit ook nog even, het lijkt wel opzet!

https://demonitor.ncrv.nl/zorg-in-de-gemeente/thuiszorgmedewerker-als-het-zo-doorgaat-dan-kom-ik-in-de-schulden

Al eerder spreken we met een medewerker die ons vertelt dat werknemers door hun directie worden ‘uitgeknepen en onbeschoft worden behandeld.’ Zij krijgt bijvoorbeeld minder uren betaald dan waarvoor ze onder contract staat. Bovendien wordt de tijd die ze van de ene naar de andere cliënt reist niet uitbetaald, dit in tegenstelling tot de afspraken in het cao. Volgens de tipgever heeft de werkgever haar arbeidsovereenkomst eenzijdig opengebroken omdat er te weinig werk is.

Lees ook eens:   USA Netwerk brengt waarheid vaccin naar buiten

Ze blijkt niet de enige te zijn, op de bijeenkomst komen we met meerdere van haar collega’s in contact. Ook zij vertellen ons over de verslechterde arbeidsomstandigheden. Als een aantal van hen na de bijeenkomst stoom staat af te blazen, blijkt dat voor sommigen van hen de gevolgen groot kunnen zijn: ‘Als het zo doorgaat dan kom ik in de schulden.’

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥