web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het Anunnaki Masterplan: De piramides waren kerncentrales

Na het winnen van de oorlog tegen de Titanen, gingen de Anunnaki verder met hun masterplan om een ​​gesloten faciliteit voor het oogsten van zielen te bouwen onder een firmament, terwijl ze tegelijkertijd luxueuze steden van gezuiverde siliciumkristallen voor zichzelf bouwden.

Prompt: Een heilige Oud-Egyptische piramide met vlakke gezichten bedekt met witte kalksteen gebouwd op zand, uitzicht vanaf een drone

Eerst creëerden ze de Grijzen als hun slavenras om het zware en gevaarlijke werk voor hen te doen en daarna bouwden ze kerncentrales om in hun behoeften te voorzien. Deze kerncentrales staan ​​nu bekend als piramides. Door Gorgi Shepentulevski

De piramides werden gebouwd als een kerncentrale om chemicaliën te produceren die nodig zijn voor de zuivering van silicium. De chemische fabrieken bevonden zich direct onder de piramides in lange gangen van waaruit eindproducten van gefabriceerde chemicaliën in vliegtuigen werden geladen en naar siliciumzuiveringsinstallaties werden verscheept.

Toen alles klaar was om aan het werk te gaan, werden geleidelijk gigantische siliciumbomen tot 120 km hoog gekapt en verwerkt om pure siliciumkristallen te extraheren. Dit zijn enkele van de chemicaliën die nodig zijn voor siliciumzuivering:

Koolstof, zoutzuur, waterstoffluoride, zwavelzuur en water.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom water een gevaarlijke chemische stof is?

Omdat wanneer silicium in water wordt gedaan, het geleidelijk oplost en ontleedt.

Dus in de op silicium gebaseerde habitat buiten het firmament is er geen water, alleen zwevende zuurstofdeeltjes in de atmosfeer.

Toen uit siliciumdioxide puur silicium werd gemaakt, met al die chemicaliën, had je veel water nodig. Natriumchloride en vele andere chemicaliën die tegenwoordig in de oceanen worden aangetroffen, zijn bijproducten van het siliciumzuiveringsproces.

De meeste van deze bijproducten van giftig chemisch afval werden begraven in de bergachtige hopen die we nu kennen als vulkanen, en wanneer de chemische reactie een kritiek punt bereikt, barsten vulkanen uit.

Prompt: Inside Gizeh voor vernietiging, trending op artstation, scherpe focus, studiofoto, ingewikkelde details, zeer gedetailleerd, door Greg Rutkowski

Feiten over de piramides van Gizeh:

1) De Grote Piramide heeft geen opschrift op de muren. Zou jij religieuze teksten schrijven aan de binnenkant van een energiecentrale?

2) De muren zijn allemaal geconstrueerd als polymeer en speciaal ontworpen zoals men zou verwachten en bevatten geen lagen in tegenstelling tot Gizeh-stenen.

3) Het hele Gizeh-complex ziet er ontworpen, ontworpen, in één keer gebouwd uit, of in ieder geval zo ontworpen. De zijpiramides zien eruit als de silo’s in een kerncentrale of chemische fabriek.

4) Verschillende oude teksten wijzen op geavanceerde technologie in de oudheid waarvoor kernenergie nodig was.

De faciliteit:

1) Oude “ruimtepakken” die we zien op artefacten uit het verleden zijn eigenlijk stralingspakken.

2) Radioactiviteit gevonden in het graniet van de Khafre Valley-tempel (operationele faciliteit).

3) Mangaten zijn eigenlijk stoom- of kabelgoten. Schachten uit de Koningskamer komen aan de oppervlakte, maar uit de Koninginnekamer bewust niet. Dat betekent dat materiaal uit de Koningskamer niet radioactief naar de oppervlakte mag lekken. EEN KOELSYSTEEM. De Ontspanningsstenen boven de Koningskamer zouden een WARMTELICHAAM zijn.

4) Radioactieve damp zou rechtstreeks in de kalksteen van de piramide worden geabsorbeerd vanuit het reactorgebied in de koninginnenkamer, die om veiligheidsredenen handig in het midden van de piramide is geplaatst.

5) Hieronder bevindt zich een stoomlus in de vorm van een nauwkeurig geconstrueerde schacht die leidt naar een ondergrondse kamer met een extra schacht.

6) Nauwkeurig ontworpen details voor liften of trams zijn onder meer de Grote Galerij = liftschacht en de buitenste verhoogde weg die naar de tempels in de vallei leidt.

Prompt: een Egyptische god Gor die onder de piramide staat, een heldere lichtstraal die uit de piramide komt, duizenden zielen die de piramide binnengaan, magnifiek, medium shot, close-up, details, scherpe focus, elegant, zeer gedetailleerd, illustratie , door Jordan Grimmer en greg rutkowski en PiNe(パイネ) en 薯子Imoko en 香川悠作 en wlop en maya takamura, ingewikkeld, mooi, Trending artstation, pixiv, digitale kunst

7) De piramide is gebouwd met hoge toleranties om nucleaire explosies en meltdowns te weerstaan.

Zijpiramides worden gebruikt om verbruikte splijtstofstaven op te slaan.

9) Obelisken gebouwd ter nagedachtenis aan oude pylonen. Al het metaal werd eruit gerukt, gangen bekleed, etc. geplunderd. Daarom niet geschreven, het schrijven was op het metaal en de plastic binnenkant.

Zie deze links hieronder als een bron van het technische aspect van dit artikel. De man in de video kent het grote plaatje er niet van, maar hij kent vast wel het technische gedeelte ervan.

Is de piramide van Gizeh een oud kernreactorcomplex met kokend water? (Deel 1)

 

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥