web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Volgens de legende was Lilith de eerste vrouw van Adam

Volgens de legende was Lilith de eerste vrouw van Adam (niet Eva) maar de Bijbel bewaarde het geheim.

Er is een verhaal in de Bijbel dat vertelt over hoe de aarde werd geschapen en dat, dat ook het begin was van de mensheid. In die tekst staat dat één mens naar het beeld van God is geschapen
(De mens is geschapen naar het beeld van de buitenaardsen die de aarde kwamen bezoeken om goud te winnen. Zij vermengden hun eigen dna met de mensheid die op aarde woonde en creerde zo de modernere nieuwe mensensoort met meer verstand en mogelijkheden en leerden hen van alles over de levens van de Anunnaki, ze leerden de nieuwe mensheid om te overleven en huizen te bouwen etc)en dat hij, nadat hij had vastgesteld dat die man eenzaam was, een rib(dna) nam van Adam en Eva schiep. Een andere suggestie was echter dat er een deel van het verhaal is dat niet in de Bijbel werd verteld en dat eigenlijk de eerste vrouw Lilith was, niet Eva. (Er wordt heel veel nog niet in de bijbel verteld omdat er teveel uitgehaald is van het oorspronkelijke verhaal)

”God verbande Lilith de eerste vrouw van adam…”
Er is wel gezegd dat Lilith de eerste vrouw ter wereld was en dat God haar op hetzelfde moment schiep toen hij Adam schiep. Er is ook verteld dat Lilith vervolgens werd verbannen en door God werd verworpen nadat werd vastgesteld dat zij sterker was en intelligenter dan Adam en dat zij de geboden van Adam niet zou gehoorzamen. (Hahaha ja ze moest wel luisteren naar die adam…man! Maar eigenlijk betekende adam – ”mens” en ze moest niet luisteren naar de mens maar naar de Anunnaki en daar was zij niet geschikt voor bevonden, vast te eigenwijs oid 😉 ! Er is inderdaad een ander menstype gemaakt met dna technieken, maar waarschijnlijk was dat prototype niet geschikt om als mensheid te dienen op aarde, omdat het nog teveel eigenschappen had van de Anunnaki zelf! ( Ik heb de mens geschapen naar mijn evenbeeld komt velen vast bekend voor toch?) Daarom is dat project verdwenen)

Dit personage werd in de Bijbel niet genoemd om de oorsprong van de mensheid te begrijpen, omdat Lilith tegen de tradities van de kerk in ging, dat vrouwen moeten gehoorzamen aan de  man en de vrouw in een lagere positie dan de mens stonden. (leuk bedacht kerk, nog bedankt hé?) De kerk moest de mens juist onderdrukken, anders zouden ze niet luisteren, nou als de man dan die vrouw onder handen nam die zij moest gehoorzamen, had de kerk de helft minder werk…ghehehehe!)

Lees ook:   De oude Kolbrin-bijbel - een 3600 jaar oud manuscript kan de geschiedenis wissen zoals we die kennen

 

Het bewijs dat mannen en vrouwen tegelijkertijd zijn gemaakt.
In de originele tekst uit de King James Bijbel van Genesis 1:27 staat het volgende:

En God was de schepper van de mens naar zijn (even)beeld, naar het beeld van God schiep hij de mens; man en vrouw heeft hij beide gemaakt.

Dit leidt ertoe dat mensen geloven dat God tegelijkertijd man en vrouw heeft geschapen. Er wordt beweerd dat dit het meest evidente bewijs is dat stelt dat ze allebei tegelijkertijd zijn gemaakt en dat ze ook het bestaan ​​van Lilith kunnen bewijzen. Lilith is geschapen, gelijk aan Adam. Hoewel ze verschillende organen in haar heeft gehad, de voortplantingsorganen, hadden ze in het algemeen allebei dezelfde kracht en hetzelfde karakter. -Dus die Lilith was te mannelijk als vrouw zijnde begrijp ik dat nou goed? 🙂

Waar is Lilith gebleven?
Katholieke kerken hebben de apocriefe teksten gecensureerd. Lilith was een vrouw met een karakter dat stevig was, en ze was intelligent en leek superieur aan Adam. Adam was echter dominanter en hij had een vleselijke lust. (ja dat kennen we 😉 ) In intimiteit eiste Lilith dat Adam bij haar zou zijn, en zij zou op hem kunnen zijn, maar hij weigerde.

Er werd gezegd dat dit conflicten had veroorzaakt en dus was er een scheiding tussen de twee en Lilith werd door God verbannen, toen Adam het vroeg. (De eerste scheiding al nou, nou!)

Het apocriefe boek van Genesis zegt:

Waarom zou ik onder je liggen? Hij vroeg: Ik was ook gemaakt van stof, en daarom ben ik jouw gelijke … Toen Adam probeerde haar te dwingen te gehoorzamen, en door boos te zijn, sprak Lilith de naam van God uit en ging toen weg.

Maar als ze ging, was de grote vraag waar ze naartoe ging? Er waren toen eigenlijk twee mensen. Er werd gesuggereerd dat ze recht in de armen van de duivel rende. Er werd ook gezegd dat alle schepselen in de hof van Eden leefden (Ze zullen wel flink geëxperimenteerd hebben) en dat er demonen waren. Dit waren wezens die specifieke functies hadden, en ze mochten geen enkel contact hebben met enig ander schepsel. Lilith verliet Adam en ging naar Samael, en zij droeg zijn nageslacht. Wie was dan die Samaël…een engelennaam… want al die buitenaardsen hadden vaak namen die eindigden op ël:

Lees ook:   Er zijn slechts twee rassen op aarde - de kinderen van het licht en de kinderen van het donker!

“El” uitgesproken als “ilu” is de oude Semitische naam van God, het vertaalt zich letterlijk als God.

Engelen in het algemeen, niet alleen aartsengelen hebben “el” aan het einde van hun namen omdat ze worden beschreven als “Van God” of “Zonen van God”, hier zijn een paar gemeenschappelijke namen van engelen en hun vertaling;

  • Gabriel: Gavri’el wat zich vertaalt als “Kracht van God” of “God is mijn Kracht”.
  • Uriel: Uri’el wat zich vertaalt als “Licht van God” of “God is mijn licht”.
  • Michael: Micka’el wat zich vertaalt als “Like God” of “Who is like God”.
  • Raphael: Rafa’el wat zich vertaalt als “God Heelt” of “God die geneest”.
  • Gadreel: Gader Ha-el (een gevallen engel) wat zich vertaalt als “Muur van God”.

De meeste namen van engelen, zelfs de gevallenen (Die niet luisterden naar hun leider? Of waren zij niet allen gevallen engelen vanuit de ruimte richting de aarde?)  hebben “el” aan het einde van hun namen, er zijn een paar “speciale” engelen (meestal gevallen engelen) die dat bijvoorbeeld niet doen;

  • Samyaza: wat zich vertaalt als “hij ziet de naam”. Chief Watcher of the Fallen die met tweehonderd andere Watchers een pact trachtten te sluiten, af te dalen van de berg en de dochters van de man-mens voor zichzelf als echtgenotes te nemen.
  • Armaros: wat zich vertaalt als “vervloekte”. Een andere waker die aanwezig was bij het verbond van de berg Hermon.
  • Mastema: wat zich vertaalt als “haat”. Hij was de eerste die een zoon kreeg van de dochters van de mens. In de joodse mythologie is hij de “wrekende engel”, er wordt gezegd dat alle vijandigheid aan hem wordt toegeschreven. Hij was ook de eerste Engel die vanwege zijn daden de titel “Satan” kreeg.
Lees ook:   Dit verbijstert IEDEREEN... Een oud manuscript suggereert dat deze berg een deeltjesversneller is

Er werd ook gezegd dat Lilith vervolgens de naam van God uitsprak, dus God vervloekte haar met de generatie die zich beschermde met Samael. De tekst zegt het volgende:

Ze houdt erg van de voortplantingsvloeistof (?¿) van de mens. Alle vloeistof van de mens die niet eindigt in de matrix van de vrouw is van haar: alle zaadvloeistof die de mens verspilt gedurende zijn hele leven, of het nu een volwassen man is, of door ondeugd of in slaap.

Toen God haar vervloekte, evenals al haar nakomelingen, werd Lilith tot een demon gemaakt . Toen ze werd vervloekt, besefte God dat Adam weer helemaal alleen was, dus besloot hij om hem een ​​metgezel te maken. Deze keer, om ervoor te zorgen dat het een gehoorzame metgezel zou zijn, nam hij een van de ribben (nam hij dna van adam zelf) van Adam en maakte Eva.
(Dus Adam is gemaakt uit dna van de oudere mensen soort en de Anunnaki, en vanuit deze halvering werd de vrouw gemaakt uit Adam’s dna… dus de koningshuizen etc zijn ontstaan vanuit de eerste lichting, en de gewone mensen uit die van adam en de vrouw eva…dus de halvering plus mens.)

Ze was de tweede vrouw van Adam en in de Bijbel was zij degene achter de zonde van de verboden vrucht. Van Adam werd gezegd dat hij zonder problemen met haar had geleefd totdat ze allebei uit het paradijs waren verdreven en dit was toen de mensheid in permanente zonde begon.

Het lijkt erop dat het wat problemen veroorzaakte met de oude hiërarchie van de kerk, het feit was van de relatie met verleiding, samen met plezier, evenals gelijkheid. Door de geschiedenis heen zijn de religies die daar zijn gevestigd niet gelijk gebleven tussen de vrouwelijke en mannelijke religieuze figuren. Daarom zijn ook de verhalen van Lilith gecensureerd in de Bijbel, omdat het enkele ideeën gaf over empowerment voor vrouwen.

Lilith was dus de eerste vrouw, die vóór Eva was, maar ze was intelligenter en rebels en had ook een beter karakter dan de man, dus werd ze gestraft en gestraft.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken