web analytics
11:11 Dubbele getallen
Geschiedenis

Het verschrikkelijke lot van de kinderen van Marie Antoinette | De verloren Dauphin van Frankrijk en zijn broers en zussen

Marie Antoinette staat bekend als de laatste koningin van Frankrijk vóór de Franse Revolutie, gekleed in haute couture en zogenaamd volledig afwijzend tegenover de armen. Maar haar acht vergeten kinderen, waarvan vier geadopteerd, vertellen een ander verhaal. Het beroemdste slachtoffer van de guillotine zou een vriendelijke moeder kunnen zijn, die een groot hart had. Maar wat is er met deze kinderen gebeurd, vooral degenen die ‘The Terror’ hebben overleefd?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥