web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Russische wetgevers nemen wet aan die LGBTQ-‘propaganda’ onder alle leeftijden verbiedt

Het Russische parlement heeft donderdag een wetsvoorstel aangenomen dat elke openbare demonstratie van een LGBTQ-levensstijl en -gedrag effectief verbiedt, aangezien het een verbod op “LGBT-propaganda” uitbreidt.

Volgens de Guardian stelt de wet elke poging om “niet-traditionele seksuele relaties” te promoten in films, online, advertenties of in het openbaar strafbaar.

Het is een amendement op een wetgeving die in 2013 werd aangenomen en die werd gebruikt om LGBT-rechtenactivisten vast te houden en die de “bevordering van niet-traditionele seksuele relaties” onder minderjarigen verbood.

“Vandaag geldt zo’n verbod (propaganda van niet-traditionele seksuele relaties) uitsluitend voor kinderen. Dit is natuurlijk duidelijk niet genoeg’, zegt Alexander Khinshtein, voorzitter van de voorlichtingscommissie van de Doema.

“We stellen voor om het verbod op dergelijke propaganda in het algemeen uit te breiden, ongeacht de leeftijd van het publiek (offline, in de media, op internet, sociale netwerken en online bioscopen)”, voegde hij eraan toe.

“[We zullen] een aparte, nog strengere verantwoordelijkheid instellen voor het promoten van pedofilie [en] de verspreiding onder kinderen verbieden, niet alleen van propaganda, maar van alle andere informatie die niet-traditionele seksuele relaties en perversies aantoont”, schreef Khinshtein in een bericht op zijn Telegram -kanaal.

Een boete van maximaal $ 6.000 (of 400.000 roebel) zal worden opgelegd aan degenen die ‘LGBTQ-propaganda’ demonstreren. Bedrijven of andere juridische organisaties kunnen worden bestraft tot $ 82.100 (5 miljoen roebel).

Niet-burgers kunnen tot 15 dagen worden vastgehouden of het land worden uitgezet.

The Guardian meldde :

Verwacht wordt dat de Russische president, Vladimir Poetin, de wet de komende dagen zal ondertekenen.

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne heeft het Kremlin een nieuwe poging gelanceerd om “traditionele waarden” te promoten, waarbij de Russische leider anti-homo retoriek tot een van de hoekstenen van zijn politieke agenda heeft gemaakt.

In een recente toespraak beschuldigde Poetin het westen van “op weg zijn naar openlijk satanisme”, waarbij hij de bevordering van homo- en transgenderrechten in  Europa  als voorbeeld noemde.

Alexander Khinshtein, een senior wetgever en een van de ontwerpers van het wetsvoorstel, zei dat de oorlog in Oekraïne de voorgestelde anti-LGBTQ+-wet “nieuwe relevantie” heeft gegeven.

“De speciale militaire operatie vindt niet alleen plaats op het slagveld, maar ook in de hoofden en zielen van mensen”, zei Khinshtein, verwijzend naar het conflict in Oekraïne.

 

Bron

Heel goed en verstandig.
Kinderen niet blootstellen aan gorigheid van volwassen mensen. Kom zeg.
Ook de propaganda van dit alles is ongezond.

Tegenwoordig weet je niet eens meer wie man of vrouw is bijna…dat is toch belachelijk!
Vroeger zag je op tv wel eens een kerel in vrouwenkleding, toen dacht je nog ”wat grappig”…wat het toen ook nog was, zo bedoelde men het en tegenwoordig denk je getver…tis goor en niet langer een grap, maar bloedserieus.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥