web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Corona & Virussen

Vraag naar niet-gevaccineerd bloed stijgt

De groeiende vraag naar ‘volbloed’

De vraag naar niet-gevaccineerd bloed stijgt wereldwijd. Bacteriën, virussen, prionen en parasieten kunnen worden overgedragen door bloedtransfusies, net  zoals mensen die zijn gevaccineerd met het mRNA-vaccin het SARS-CoV-2-spike-eiwit in hun bloed hebben . Het spike-eiwit (reist door het hele lichaam) veroorzaakt door de COVID-19-vaccinatie duurt maanden (mogelijk permanent in het lichaam voor degenen die vaak booster-shots nemen).

Er worden tot nu toe in 18 landen nieuwe bloedbanken opgericht die dit ‘zuivere bloed’ leveren.

Afbeelding

Uit het  Vice News-artikel :

Anti-vaxxers proberen een nieuwe wereldwijde infrastructuur te creëren voor de levering van niet-gevaccineerd bloed, gedreven door complottheorieën en pseudowetenschappelijke overtuigingen over de gevaren van mRNA COVID-vaccins.

 

 

Helaas is het artikel erg negatief en gaat het verder met het bagatelliseren van de risico’s en ze ………… samenzweringstheorieën te noemen. Dezelfde mensen die u vertelden dat het vaccin de overdracht zal stoppen, het vaccin in uw arm blijft, het vaccin veilig en effectief is, enz., bagatelliseren de risico’s van met mRNA verrijkt bloed. Mensen, het grootste deel van wat door de regering en de reguliere media een complottheorie werd genoemd, is nu FEIT. Het is beter om veilig te zijn dan sorry.

De algemene bloedvoorraad zit nu vol met ‘volledig gevaccineerd’ met spike-eiwitten beladen bloed. Bloedbanken vereisen dat u bij het doneren van bloed aangeeft of u bent gevaccineerd tegen COVID. Ze geven deze informatie echter niet door aan de ontvanger. Ze weten, maar onderscheiden niet.

Als een niet-gevaccineerde persoon een bloedtransfusie krijgt van bloed dat het mRNA-spike-eiwit bevat (en al het andere dat in de flesjes zit), gaat dat naar de ontvanger. Het spike-eiwit begint weer te repliceren en je lichaam is nu een spike-eiwitfabriek. De niet-gevaccineerden worden mogelijk gevaccineerd, samen met alle schade die ontstaat.

 

 

Afgezien van de spike-eiwitten (in de studie waarnaar hierboven wordt verwezen) worden ook antilichamen tegen het spike-eiwit en T-cellen in het bloed aangetroffen.

Wat kan je doen?

Als u niet gevaccineerd bent en een geplande operatie moet ondergaan, kunt u uw eigen bloeddonor zijn. Bij autologe bloedbankieren  doneert u uw eigen bloed voor eigen persoonlijk gebruik. Over het algemeen 72 uur voor uw geplande operatie. Dit is de beste manier om voorbereid te zijn als u mogelijk een bloedtransfusie nodig heeft. Het  Amerikaanse Rode Kruis biedt, samen met andere grote bloedbanken, regelmatig deze service.

Ik weet dat ik de voorkeur zou geven aan niet-gevaccineerd bloed als dat ooit nodig zou zijn. Wat zou je verkiezen?

Lees het volledige artikel in Dr. Panda’s nieuwsbrief .

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥