web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Waarom verlieten de Anunnaki de aarde?

Voor de Anunnaki Sumeriërs was Nibiru het hemellichaam geassocieerd met Marduk. De naam betekent ‘oversteekplaats’ of ‘overgangsplaats’ in het Akkadisch. De meeste Sumerische teksten verwijzen naar het als een planeet. Het kan zich bevinden in de buurt van Thuban of Kochab (Ursa Minor) in de Enuma Elish, die destijds de poolster was. Nibiru is afgeleid van Sumerische spijkerschriftgeschriften die 9.000 jaar oud zijn. Nibiru betekent “planeet van de kruising” in spijkerschrift, en het spijkerschriftteken was meestal een kruis of een gevleugelde schijf. Sumeriërs leefden in vruchtbare gronden tussen de Eufraat en de Tigris, in het zuiden van het huidige Irak.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥