web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofBuitenaardsGeschiedenis

ANUNNAKI – Messengers van de lucht (VOLLEDIGE FILM)

ANUNNAKI –  in cartoonvorm. Het verhaal is losjes geïnspireerd door de vertalingen van de oude Soemerische kleitabletten, die door velen worden beschouwd als de eerste menselijke beschaving. De film vertelt het verhaal van de Anunnaki, “Degenen die van de hemel naar de aarde kwamen”, zoals er op de Soemerische tabletten staat. Afkomstig uit Nibiru, zoeken de Anunnaki goud van de aarde om de onbalans in de atmosfeer van hun thuisplaneet op te lossen. En dus creëren ze de menselijke soort, door hun genen te vermengen met een inheems ras, met als doel arbeiders te vinden voor de goudmijnen. Dan veroorzaakt een nieuwe benadering van Nibiru een zondvloed die de mensheid bijna uitroeit, die onmiddellijk daarna met een ander ernstig gevaar wordt geconfronteerd: machtsgeschillen tussen de Anunnaki, culminerend in het uitbreken van kernwapens.

Vertaling aanzetten op youtube en je kunt het volgen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥