web analytics
...

De oude Kolbrin-bijbel – een 3600 jaar oud manuscript kan de geschiedenis wissen zoals we die kennen

Dit boek, of “Bijbel” genaamd Kolbrin, spreekt over de lang vergeten of onbekende gebeurtenissen uit het verleden, sommige zelfs vóór onze geschreven geschiedenis, maar waarschuwt ook voor de op handen zijnde catastrofes die zullen komen. (Kolbrin Bijbel) De Kolbrin Bijbel , ook bekend als het Bronzebook of Coelbook, is het eerste joods-christelijke document dat de gebeurtenissen combineert die momenteel in de Bijbel worden beschreven, waarbij wordt gesproken over onbekende episodes uit het verre verleden van de mensheid die opzettelijk zijn verborgen door de huidige christelijke leerboeken.

Het is het enige document in zijn soort dat nog bestaat en vertelt de hele geschiedenis van het ontstaan ​​van de mens, van de eerste mensen die op aarde stapten vóór de komst van Adam en Eva, tot de grote Egyptische heersers. Volgens deze oude tekst, de term ‘gevallen engel’ waarnaar in Genesis wordt verwezen, verwijst naar sterfelijke mannen die met de dochters van Adam en Eva trouwden en kinderen kregen, in plaats van het algemene geloof van engelachtige of ‘goddelijke’ wezens

Lees ook:   Antarctica magnetisch verbonden met oude buurlanden

Gerelateerde artikelen

Back to top button